Lunchen op Curaçao: 3x hotspots

Lunch Willemstad Curaçao

Curaçao is heerlijk en daar komen steeds meer mensen achter. Het eiland wordt steeds populairder en steeds drukker bezocht door vooral Nederlanders. Gevolg is dat er allerlei nieuwe, hippe tentjes op het eiland komen die de moderne westerse en de Caribische sfeer met elkaar combineren. Een gouden combi, wat mij betreft. Ik neem je mee naar drie té leuke, hippe tentjes om te lunchen.

Ben je op Curaçao en op zoek naar een uniek, leuk en lekker lunchtentje? Zo eentje waar ze de lekkerste broodjes hebben, de verste salades, uitgebreide ontbijtjes of gewoon een lekker koffie’tje voor tussendoor? Zet je dan schrap. Want er zijn een heleboel leuke tentjes voor je lunch Willemstad Curaçao en in dit artikel som ik de drie leukste hotspots voor je op. Hier komen ze.

 

LUNCH WILLEMSTAD CURAÇAO

3X TÉ LEUKE HOTSPOTS VOOR JE LUNCH, ONTBIJT OF EEN KOFFIE’TJE TUSSENDOOR

 

1. Bij Blauw

De lekkerste ontbijtjes, heerlijke lunches en zelfs dinertjes vind je Bij Blauw. Je kan er zelfs overnachten én shoppen in de concept store, maar daar gaat het nu niet om. Ben je in Willemstad, struin dan even door richting Pietermaai (de állerleukste, hipste en hotste wijk van Curaçao) en plof neer op het terras Bij Blauw. Je zit er aan het water, maar wel in de schaduw als je wil, heerlijk comfortabel met formidabel uitzicht. Het personeel is vriendelijk en de kaart is lekker uitgebreid en de koffie is goed. Bij Blauw moet je zijn voor je lunch in Willemstad Curaçao!

Hoe kom je Bij Blauw?

Bij Blauw
Kaya Papa Wilson Godett 82-84

Lees ook: Leukste wijk van Curaçao: Pietermaai!

Lunch Bij Blauw Bij Blauw Pietermaai lunch menu

 

2. Number Ten

En dan. Net buiten Willemstad zit sinds november 2017 een broodjeszaak slash lunchtentje slash bohemian eetgelegenheid in Landhuis Bloemhof. Pal aan de drukke Santa Rosaweg en daardoor niet heel gemakkelijk te vinden en voor de meesten alleen per auto bereikbaar, maar wát is het de moeite waard. De aankleding van Number Ten, een combi van strak modern met de meest vintage en retro meubelen en spullen die je maar kunt bedenken, geef het beestje maar een naam, is té gek. Het menu bestaat vooral uit heel veel gezonde dingen en zou alleen daarom al een aanrader zijn, maar de ambiance en de sfeer maken echt alles goed en zijn het puntje op de i.

Waar is Number Ten te vinden?

Number Ten, Landhuis Bloemhof
Santa Rosaweg 10

Number Ten Curaçao Number Ten Landhuis Bloemhof Lunch Willemstad Curaçao Number Ten

 

3. Wandú

Míddenin Willemstad, in Punda welteverstaan ligt dit te leuke lunchtentje: Wandú. Maar Wandú is meer. Je kan er ontbijten, je kan er koffiedrinken en je kan er gewoon gezellig zitten om een krantje of een tijdschrift te lezen. Ben je aan het strollen door de stad en zoek je een lekkere plek om te lunchen die net even anders is dan anders? Ga dan naar Wandú en laat je verrassen door de fijne menukaart en de lekkerste gerechten. Zoek niet verder voor je lunch Willemstad, je bent er al!

Waar is Wandú te vinden?

Hanchi Snoa 14
Punda, Willemstad

Lunch Willemstad Curaçao Wandu Punda

 

Lunch Willemstad

Nu weet ik dat er tálloze lunch- en eettentjes op Curaçao en specifiek in Willemstad zijn, maar deze drie springen er voor mij toch echt wel uit. Omdat ze alle drie van deze tijd zijn, een fijne sfeer en een goede menukaart hebben, waar aandacht voor eten én voor de gast is. En dat zijn nou net de dingen die ik belangrijk vind als ik ergens ga eten, of dat nou om te ontbijten, lunchen of dineren is.

Wat is jouw favoriete lunchtentje op Curaçao? Deel ze, graag zelfs! In een reactie hieronder of neem contact met me op.

 

Meer lezen over Curaçao? Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

Meer Curaçao? Hier vind je al mijn blogs over dit heerlijke eiland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

RELATED POSTS