Jij wil voor jezelf beginnen met een business waarmee jij bijdraagt aan het leven van anderen…

Terwijl je zelf de wereld over reist en locatieonafhankelijk door het leven gaat.

Je voelt je alleen overweldigd. Je weet echt wel dat je wat te bieden hebt, iets GROOTS, je bent niet op je achterhoofd gevallen. Maar wat kun je dan het beste doen, wat past bij je en hoe kun je dat vormgeven?

Er komt meer kijken bij het opzetten van een business dan je vooraf dacht. Veel meer. Je weet niet eens waar je moet beginnen. Of hoe. Want wat ga je dan precies aanbieden? En aan wie? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Wat deel je dan? Wat zeg je dan? En wie ben jij nou om überhaupt wat te zeggen?

Toch zul je met al deze dingen wel iets moeten als je jouw eigen online bedrijf wil opzetten. Je doet weleens een cursus of volgt weleens een masterclass, maar tot nu toe is het je nog niet gelukt om je freedom business op te zetten.

Herken je dit? Dan is de masterclass Kickstart jouw freedom business voor jou!

“Kim heeft me laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.”

– Emma

Dit ga je leren tijdens de masterclass

✓ Het antwoord op de vraag ‘Wáár en HOE moet ik beginnen?’

✓ Waarom het je tot nu toe niet gelukt is om je online business op te zetten (en hoe jou dat wél gaat lukken);

Welke vier ‘fouten’ de meeste starters maken waardoor ze hun business niet op poten krijgen;

✓ Wat jij online kunt gaan doen. En niet zomaar iets, maar iets wat vanuit jouzelf en je tenen komt. Uit je hart. Iets wat helemaal bij jou past en bij hoort. Geen twijfels meer, maar doorpakken;

✓ Welke exacte stappen je te zetten hebt om jouw freedom business op te zetten (het zijn er acht), wat je gaat aanbieden en hoe je aan klanten komt;

Hoe je met een simpele strategie jouw business de wereld inslingert en échte klanten met een continue inkomstenstroom krijgt. 

  Na de masterclass kun je meteen aan de slag met de eerste stappen in het opzetten van jouw eigen freedom business. Binnen no time klap jij je laptop open aan de andere kant van de wereld.

  Speciale bonus als je LIVE aanwezig bent:

  Maak kans op een HOT SEAT coachsessie t.w.v. 97 euro.

  YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

  Deze masterclass is voor jou als jij:

  Een STARTENDE dienstverlenende ondernemer bent (of wil worden!) die de wereld mooier wil maken door anderen te helpen met jouw expertise;

  Een online business (een online cursus, online training, online programma of online coaching) wil creëren en verkopen, waarmee jij locatieonafhankelijk wordt en je dus overal ter wereld kunt wonen en werken;

  Reislustig en avontuurlijk bent en een vrije levensstijl wil. Je wil vrijheid, niet vastzitten aan een locatie en kunnen reizen wanneer je wil;

  ✓ Weet dat je écht iets te bieden hebt, dat je een bijzondere gift hebt die je tot in je botten kunt voelen. Iets GROOTS! En dat het tijd is om te investeren in jouzelf, omdat je jezelf en je gift heel serieus neemt. 

  Klaar bent met aanklooien en nu écht in actie wil komen om jouw business op te zetten. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Je hebt verdorie wat te doen hier op aarde!

  “Het is menselijk en psychologisch te verklaren, maar alles wat je zegt is alsof je in mijn hoofd kan zien. Deze masterclass is alvast een uitstekende ‘schop onder de kont'”

  – K

  DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

  Ik zette mijn bedrijf op terwijl ik de wereld over reisde…

  Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg, maar juist vólop gaan leven.

  Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
  Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

  In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren! Mijn reisblog bestond al en gaandeweg kwam ik er achter dat ik ook anderen mocht coachen. Met veel succes! Dat werd eerst in hun zoektocht naar vrijheid, maar met mijn ervaring en opleiding in bedrijfskunde help ik mijn klanten nu in het opzetten van hun freedom business.

  Ik ben Kim Nijmeijer.
  Ik coach avontuurlijke, reislustige vrouwen met het opzetten van een locatieonafhankelijke business, waarmee ze impact maken op anderen, bijdragen aan de wereld en overal ter wereld kunnen wonen en werken.

  © 2016-2024 Kim Nijmeijer | Kim around the World | KvK 81120508 | BTW NL003534702B69 | Disclaimer & Privacy | Algemene voorwaardenCONTACT