Freedom Business Mastery

BOUW JE FREEDOM BUSINESS WAARMEE JE LOCATIEONAFHANKELIJK WORDT

In zes maanden bouwen we samen aan jouw freedom business waarmee jij de impact gaat maken waar je zo naar verlangt en waarmee je locatieonafhankelijk wordt.

Een business zonder klanten is geen business

Jij hebt besloten voor jezelf te beginnen met een business waarmee jij bijdraagt aan het leven van anderen…

Terwijl je zelf de wereld over reist en locatieonafhankelijk door het leven gaat.

Je weet alleen niet waar je moet beginnen. Je hebt al weleens wat geprobeerd. Al wel eens een training of masterclass gevolgd in het opzetten van je eigen business. Alles klinkt heel logisch. Maar je raakt volledig overweldigd bij het implementeren.

Gevolg? Je business komt niet van de grond, je hebt geen klanten en al helemaal geen omzet. Een business zonder klanten is geen business. Dat weet jij, dat weet ik.

De stress die je voelt is ongekend. Je wilde vrijheid en reizen integreren in je leven en je dacht dat er genoeg mensen zouden zitten te wachten op jouw aanbod. Maar niets is minder waar. Je realiteit ziet er totaal anders uit. Je voelt je allesbehalve vrij.

Je worst case scenario komt steeds dichterbij: Terug in het stramien, je droom opgeven, terug in loondienst, aan de ketting. Je wordt al misselijk bij de gedachte. Dit is gewoon géén optie.

“Kim heeft me laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.”

– Emma

Herken je dit?

Je houdt van reizen en blijft meestal het liefst vaak langer op de plek waar je op dat moment bent. Je voelt je overal thuis en vindt het heerlijk om onderweg te zijn en te kunnen gaan en staan waar je wil. Een paar weken naar Spanje? Tuurlijk. Drie maanden Bali? Waarom niet. Een tijdje wonen in Parijs? Het liefst doe je het allemaal. Je weet dat het mogelijk is, toch is het voor jou nog steeds een droomscenario;

  Je bent een avonturier, maar ook heel ambitieus. Je weet dat je iets GROOTS te brengen hebt in de wereld. Dat voel je. Dat weet je. Jij hebt een bijzondere kijk op de wereld. Ziet de dingen anders dan de meeste mensen. Je voelt je anders en je weet dat dat bijzonder is. Je wil daarmee bijdragen aan andere mensen. Maar hoe zet je dat op?

Jij hebt al een bepaalde ontwikkeling door gemaakt. Als ik jou zeg dat de meeste mensen ‘in het systeem’ zitten, dan hoef ik jou niet uit te leggen wat ik daarmee bedoel. Jij bent daar uitgestapt (of wil daar uitstappen) met een reden. Jij weet dat het leven niet een ratrace hoeft te zijn. Dat je niet geleefd hoeft te worden door verplichtingen, maar dat je zelf aan het roer kunt staan. Alleen… hoe zorg je ervoor dat je in deze energie blijft?

Je hebt besloten dat je je eigen business wil opstarten met datgene wat jij zo goed kan. Je hebt al van alles geprobeerd om je business op te zetten, maar het lukt nog niet echt. Je volgt weleens een cursus of een webinar, maar het wil nog niet vlotten.  Je hebt geen klanten en dus geen omzet. Gevolg: enorme stress.

Je wil vrijheid ervaren, maar je realiteit is totaal anders. De vrijheid waar je zo naar verlangt is ver te zoeken. Hoe kan het dat iets wat zo in alignment voelt met jouw missie, zó veel moeite kosten?

 

Het kan ook anders!
Maar HOE DAN?

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

 

Hoe zou het voor je zijn als:

Je ’s ochtends je gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee aan een parelwit strand dat wordt versierd door je lievelingspalmbomen. Je opent je balkondeur en de zwoele ochtendwarmte overvalt je als een prettige, warme deken. Je rekt je uit en staart over zee en beseft hoe bevoorrecht je bent dat je al een paar weken op deze tropische droombestemming bent. Je voelt je vrij!

Je loopt naar binnen en slingert je laptop aan, terwijl de koffie op het fornuis pruttelt. Je agenda is tjokvol deze ochtend met klussen, opdrachten en sessies met jouw ideale klanten en dat vind je heerlijk. Je zet je playlist op, nestelt je op je stoel en begint rustig aan je to do list;

Zo vol als je agenda in de ochtend was, zo leeg is ie ‘s middags. Halverwege de dag klap je je laptop dicht, spring je gauw onder de douche en vervolgens trek je erop uit. Een lange wandeling langs de boulevard, een lekkere cappuccino in dat fijne koffietentje waar je inmiddels een bekend gezicht bent, een duik in zee of die tour naar die bekende bezienswaardigheid… Je hebt er de hele middag de tijd voor;

Ook al werk je hard; je doet het op je eigen voorwaarden, op jouw manier en met jouw ideale klanten waar je volledig je missie in kwijt kunt. Volledig locatieonafhankelijk. Werken voelde nog nooit zo niet als werken. Jouw business is jouw eigen creatie. Het geeft je geluk, vervulling en je voelt aan alles dat dit volledig de bedoeling voor je is. 

Klinkt als een droom? 
Welnee!

 

Laat mij je helpen in
de Freedom Business Mastery

“Kim heeft me echt een enorme boost gegeven in het durven kiezen voor mezelf en mijn geluk.”

– Gioia

FREEDOM BUSINESS MASTERY

De Freedom Business Mastery is hét coachprogramma waarin je jouw hartgedreven freedom business opzet, die past bij jouw natuur, waarmee je gaat bijdragen aan anderen en waarmee jij locatieonafhankelijk wordt.

Zes maanden gaan we met elkaar samenwerken.
Door middel van een online leeromgeving, online workshops, waardevolle online 1 op 1 sessies, feedbackrondes tussendoor, workshops en groepssessies met gelijkgestemden ga je werken aan jezelf en aan jouw business.

Je gaat werken aan je mindset, zodat zelfvertrouwen creëert en je volledig achter je business durft te gaan staan;

je missie, je verdienmodel en de strategie voor jouw business om consistent klanten aan te trekken en daarmee financiële stabiliteit te creëren. 

TERWIJL JIJ BLIJFT AANKLOOIEN, HELPT IEMAND ANDERS JOUW KLANTEN

“De motiverende en meedenkende gesprekken met Kim zijn zeer waardevol voor mij. Zonder haar coaching had ik het alweer opgegeven. Ik kan haar nu nog niet missen!”

– S

Bepaal een verdienmodel dat past bij jouw NATUUR en jouw kernwaardes, waarmee je impact gaat maken en gaat bijdragen aan anderen.

Creëer REGIE over jouw leven doordat je gaat werken met wie, hoe, wanneer en waar (hallo wereld!) je wil.

Bouw een STRATEGIE met geautomatiseerde processen die een consistente klantenstroom genereert en daarmee een continue inkomstenstroom creëert.

Na de Freedom Business Mastery:

✓ Heb je de fundering staan van jouw freedom business! Dat idee dat al lang in jou sluimert. Dat gevoel dat je iets groots te brengen hebt. Alle remmen gaan los en je gaat het gewoon dóén;

Heb je helderheid over hoe je je business gaat vormgeven. Zowel inhoudelijk (wat je gaat aanbieden en hoe je dat gaat aanbieden) als welke rol jouw business in jouw leven gaat spelen. Je business is het middel, vrijheid is het doel. Maar je business wordt óók onderdeel van jouw vrijheid;

Weet je wat je missie is, je weet welke verdienmodellen er bij jou passen en je hebt een start gemaakt van jouw strategie om klanten (échte klanten!) te gaan maken. Door de mindset-lessen voel je zelfverzekerd, in je kracht staan en weet je dat niets je in de weg staat; 

✓ Voel je je energiek, licht en krachtig.  Gelukkig en vervuld. Je gelooft in jezelf, in het belang van jouw missie en in jouw business. Je bent trots op jezelf, doordat je een enorme transformatie bent doorgegaan. De wereld aan je voeten!

Zij gingen je voor

Het traject heeft veel voor me betekend en nog het meeste voor mijn zoektocht naar mezelf. Dankzij de chronologie in de sessies heb ik behoorlijk wat stappen kunnen zetten. De fundering van mijn online business staat er. Ik heb voldoende vertrouwen in mezelf om door te zetten.

Ik ben Kim ongelooflijk dankbaar.

Heidi

Kim heeft me geholpen met helder in kaart brengen met wat ik wil. En heeft me handvaten gegeven om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Tijdens de gesprekken heb ik me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, maar heeft Kim me ook laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

Tijdens de Freedom Mastery heb ik mijn baan opgezegd, ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf en heb ik een ticket naar de Filipijnen geboekt.

Emma den Oudsten

Kim gaf mij het vertrouwen om mijn eigen business op te starten. Wat ik prettig vond is dat we stapsgewijs toewerkten naar de uitwerking van ons plan. Stappen die ik zelf zou hebben overgeslagen, terwijl ze essentieel zijn voor het opbouwen van je business.

Zonder dit traject had ik dit niet gered.

Linda

Reisadviseur, TraveLin

Ik had niets helder, voelde me verloren en stuck. Door me een spiegel voor te houden en in te spelen op interesses die aanwezig waren werkten we een concreet plan van aanpak uit voor mijn nieuwe coachbusiness You are You.

Onder Kim’s begeleiding ben ik zoveel gegroeid. Ik heb achtergelaten wat was en stap nu met kleine stapjes mijn nieuwe leven tegemoet. De helderheid waar ik naar zocht, heb ik nu.

Ik gun mezelf het leven dat ik verdien en dankzij Kim ben ik een stuk dichterbij.

Ellen Stichelbout

Jongerencoach, You Are You

BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS

Wat houdt de Freedom Business Mastery in?

Minimaal zes maanden intensieve lifechanging coaching;

1x Per maand een exclusieve 1 op 1 sessie waarin je mij helemaal voor jezelf hebt; 

1x Per maand een groepssessie;

1x Per maand een exclusieve online workshop. Dat kan gaan over iets praktisch als doelen stellen, maar ook iets ‘hogers’ zoals intunen op je Hogere Zelf middels meditaties en visualisaties;

Ontmoeten van gelijkgestemden;

Persoonlijke begeleiding en feedback;

Concreet en praktisch;

Online leeromgeving met acht modules 

De investering

850 euro
 ex BTW per maand
of 500 euro x 11
of 4.997 euro eenmalig

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Ik zette mijn business op terwijl ik de wereld over reisde

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Dit ga ik vasthouden. Ik bouwde mijn reisblog uit en startte mijn coachpraktijk op. Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer.
Ik coachte al bijna vijftig reislustige, ambitieuze vrouwen die met hun unieke talent willen bijdragen aan de levens van anderen en locatieongebonden willen zijn, met het opzetten van een freedom business waarmee zij locatieonafhankelijk zijn geworden.

The world is your home. And your office!

Onder Kim’s begeleiding ben ik zoveel gegroeid. Ik heb achtergelaten wat was en stap nu met kleine stapjes mijn nieuwe leven tegemoet.

– Ellen

What the F.A.Q!

Veelgestelde vragen

Is de Freedom Business Mastery een 1 op 1 traject?

De Freedom Business Mastery is in principe een 1 op 1 traject, maar indien er meerdere deelnemers zijn, zitten er ook groepssessies in het programma.

Waarom?

1. Zodat je je kunt verbinden met gelijkgestemden. Met mensen die in dezelfde fase zitten als jijzelf;

2. Zodat je van elkaar kunt leren;

3. Omdat het leuk is om het samen te doen.

Tijdens de 1 op 1 sessies heb je me voor jezelf, tijdens de groepssessies leren we met en van elkaar.

Er is maximaal plek voor 10 mensen per groep.

Meld je aan voor de Freedom Business Mastery >

Wanneer start de Freedom Business Mastery?

Vandaag nog.

Je meldt jezelf aan via deze pagina en vervolgens ontvang je alle info per mail.

Het is nu niet het juiste moment voor mij. Kan ik ook later instappen?

Als jij besluit dat nu wél het juiste moment is, dan is nu het juiste moment. Hoe graag wil je het? In hoeverre is het opzetten van jouw freedom business prioriteit voor je?

Er is altijd een reden waarom het nu niet het juiste moment zou zijn. Je hond is ziek, je voelt dat je eerst nog een cursus moet doen (en dat je dus nog niet goed genoeg bent) of je wil eerst nog (vul maar in).

Meestal komt de overtuiging ‘dat nu niet het juiste moment zou zijn’ voort uit onzekerheid over je eigen kunnen of dat je niet kunt geloven dat een succesvol bedrijf echt voor jou zou zijn weggelegd. Je mind gaat dan met je aan de haal door je allerlei excuses aan te praten. Waaronder dat nu niet het juiste moment zou zijn.

Ook al voelt jouw reden nog zo sterk en helemaal alsof het waar is: dat is het meestal niet. Het is een mindfuck.

Bovendien: er is altijd wel iets. En zodra datgene wat jou nu tegenhoudt niet meer speelt, dan is er wel weer iets anders waar je nu nog geen weet van hebt. Zo kun je eeuwig in cirkels doorgaan. Totdat jij de cirkel doorbreekt.

De vraag is: Hoe belangrijk vind jij het om jouw freedom business op te zetten, de impact te gaan maken waar je zo naar verlangt en locatieonafhankelijk te worden?

Je kunt doorlopend instappen in de Freedom Business Mastery. Er zijn geen rondes of startdata. Je hoeft niet te wachten.

Meld je aan voor de Freedom Business Mastery >

Is het een vaststaand programma?

Nee.

De Freedom Business Mastery is een 1 op 1 traject dat we op jouw tempo doorlopen. De groepssessies en workshops zijn een leerzame en stimulerende aanvulling aan het traject.

De online leeromgeving staat vast en ook de frequentie van de sessies, maar door de 1 op 1 benadering is er alle ruimte voor jou en jouw proces.

Geen vast en strak schema!

Meld je aan voor de Freedom Business Mastery >

Wat is de investering?

850 euro ex BTW per maand (zes termijnen) of 500 euro ex BTW per maand (11 termijnen) 4.997 euro ex BTW eenmalig.

Meld je aan voor de Freedom Business Mastery >

Kan ik in termijnen voldoen?

Ja, dat kan zeker.

850 euro ex BTW per maand in zes termijnen of 500 euro ex BTW in elf termijnen.

Doe mee aan de Freedom Business Mastery >

Ik vind het een hele grote investering. Ik twijfel hierdoor of ik wil instappen

Dit is een investering in jezelf.

Je hoeft het bedrag nu niet te hebben om mee te kunnen doen. Het gaat erom dat je weet waar je naar toe werkt. En die versie van jouzelf, heeft het bedrag wél.

Als je blijft doen wat je tot nu deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wat gebeurt er als je het niet doet? Dan ben je over zes maanden nog precies waar je nu bent. En heb je niets bereikt. En kun je de investering alsnog niet betalen.

Waar ligt je prioriteit? En hoeveel het ‘zelf proberen’ je al gekost? Hoeveel omzet loop je mis door niet met je business aan de slag te gaan?

Precies. Die investering kun je zo weer terugverdiend hebben.

Doe mee aan de Freedom Business Mastery >

Andere vragen of wil je weten of het traject iets voor je is?