SOLO REIZEN

Hoe je in je eentje de wereld trotseert

ALLEEN REIZEN

DE HELE WERELD OVER

Leuk, sta je dan. In je eentje met je rugzak op je rug aan de andere kant van de wereld. En nu? In je schulp kruipen en huilend terug naar huis of… er op uit en genieten?

The choice is yours.

Solo reizen is een van de meest enerverende en levensverrijkende dingen die je als mens kunt doen. Wanneer je in je eentje met een een rugzak de wereld trotseert, dan gebeurt er iets met je.

Door alleen met jezelf te leven en te reizen, komt alles waarvan je dacht dat je het nodig had en alles waar je een idee, beeld of mening over had in een ander perspectief te staan. Je gaat terug naar de basis, naar de kern. Je gaat terug naar wie je werkelijk bent. En je kunt dan ook niemand anders meer zijn dan jouw echte, authentieke jij. Dat klinkt misschien zweverig, maar er zijn weinig dingen die je zo in jezelf laten landen en doen aarden als alleen reizen.

Ik reis bijna altijd alleen en maakte dus al heel veel soloreizen.

Laat je inspireren om ook alleen op reis te gaan!

Hulp nodig bij het plannen van je soloreis?

Ik help je!

Boek je soloreis-sessie rechtstreeks in mijn agenda, dan plannen we samen jouw soloreis. Je bestemming, tips, voorbereiding, alles. Voor maar 37 euro mag je een heel half uur volop mijn brain picken.

ALLES OVER SOLO REIZEN

Hoe je alleen de wereld over reist