Catches of the day: dit zijn drie visrestaurants op Curaçao

Visrestaurants Curaçao

Vers van de pers! Op Curaçao is er elke dag verse vis! Van tonijn tot barracuda en van mahi mahi tot masbango, de lekkerste vis is verkrijgbaar bij de beroemde visrestaurants. In dit artikel drie goede visrestaurants op Curaçao. Om je vingers bij af te likken!

Curaçao is een eiland in de Caribische Zee en is dus omgeven door een enorme diversiteit aan vissen. Van snappers tot tonijn, er zwemt en leeft van alles. De visrestaurants op Curaçao krijgen elke dag verse vis aangeleverd door vissers óf ze vangen de vis zelf. Hoe dan ook, bij de visrestaurants is de vis altijd vers en elke dag anders. Ik neem je in dit artikel mee naar drie visrestaurants op Curaçao die echt de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

VISRESTAURANTS OP CURAÇAO

DIT ZIJN DE DRIE FIJNSTE VISRESTAURANTS VAN CURAÇAO

Verwacht geen vaststaande menu’s in de visrestaurants op Curaçao, want de catch of the day kan elke dag anders zijn. Het ligt er maar net aan welke vissen er die dag toehappen. Ongeacht of het een snapper, een masbango, een mahi mahi, een barracuda of een tonijn is, bij deze drie visrestaurants is de vis altijd vers.

 

Purunchi

Purunchi is van de drie misschien wel het bekendste visrestaurant. Verwacht er geen luxe, fine dining of een moderne inrichting van het restaurant; bij Purunchi ga je terug in de tijd en min of meer back to basic. En dat geeft juist de charme aan de plek. Kom vooral in je zomerjurkje of korte broek en slippers, strijk neer aan het water en laat je verrassen door wat er op de menukaart staat.

ADRES:

Kas di Piskado Purunchi
J.F.K. Boulevard (Koredor)
Willemstad, Curaçao
+5999 4624560

Facebook: https://www.facebook.com/piskafresku/

Visrestaurant Purunchi CuraçaoPurunchi CuraçaoPurunchi Curaçao

 

Saltwater Rif Terrace

Wat Purunchi kan kunnen wij ook, moeten ze bij Saltwater Rif Terrace hebben gedacht. Dit visrestaurant ligt zo ongeveer naast eerstgenoemde en doet echt niet onder aan kwaliteit. Het is moeilijk kiezen tussen de twee, dus ik zou ze allebei een keer uitproberen. Ook hier geldt: kom gewoon in je zomeroutfit, want ze doen hier niet aan poespas. Back to basic en heerlijk aan het water geniet je hier van de lekkerste verse vis.

ADRES:

Saltwater Rif Terrrace
J.F.K. Boulevard (Koredor)
Willemstad, Curaçao
+5999 5266660

Facebook: https://www.facebook.com/Saltwater-Rif-Terrace-566784340180738/

Saltwater Rif Terrace

 

De Visserij

Op Piscadera staat een parmantig gebouw tegen het water van de Piscaderabaai aangebouwd, waarin sinds 2018 de Visserij huist. De naam misleidt een beetje. De Visserij is namelijk niet echt een visserij. Lokale vissers vangen de vis en leveren deze vervolgens vers aan de Visserij die de vis verder bereidt en verkoopt aan de gast. Het idee erachter is dat de Visserij de lokale vissers op Curaçao steunt en de gast elke dag de lekkerste verse vis kan eten. Goed concept, toch?

ADRES:

De Visserij
Piscadera z/n (naast Pirate Bay)
Willemstad, Curaçao
+5999 4628475

Facebook: https://www.facebook.com/piscaderanoreservations/

De Visserij Curacao

 

Dit zijn ze! De drie lekkerste visrestaurants op Curaçao.

 

Meer Curaçao? Lees ook:

 

ALLE ARTIKELEN OVER CURAÇAO >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

RELATED POSTS