Freedom Guide

Wil jij vrij leven, je eigen online business rocken en ondertussen de wereld over reizen?

Maar heb je geen idee waar of hoe je moet beginnen? 

 

Download mijn gratis Freedom Guide (e-book) en ontdek aan de hand van vijf mindset stappen hoe je jouw vrije leven creëert.


Wil jij vrijer, authentieker en zelfstandiger kunnen leven, je eigen business rocken, terwijl je ondertussen de wereld over reist?

 

Maar heb je nu het gevoel dat…

  • Je niet weet waar je moet beginnen. Kiezen voor een vrij leven is zo overweldigend dat je niet weet hoe je de eerste stap zet.
  • Je leven heus heel leuk is, maar dat het niet helemaal van jou is? Dat je wordt geleefd? En wil je dit graag veranderen?
  • Je teveel afhankelijk bent van anderen? Aan je baan bijvoorbeeld of aan de meningen van mensen in je omgeving? Je voelt je soms een buitenbeentje en niet helemaal begrepen.
  • Je veel meer impact wilt maken met je leven? 
  • Je houdt van reizen en de wereld verkennen? Maar ook al spendeer je al je vakantiedagen aan (verre) reizen, je hebt het gevoel dat dat niet genoeg is. Je wilt reizen veel meer integreren in je leven.

Hoe zou het zijn als je meer vrijheid in je leven had?

Op social media zie je online entrepreneurs de hele wereld over reizen. Ze klappen hun laptop open in een hangmat op Bali, maken de wildste expedities in Patagonië en bezoeken wereldwonder na wereldwonder. En dat terwijl jij je dagen slijt op kantoor van negen tot vijf. Dat moet voor jou toch ook anders kunnen?

Jazeker! Ook voor jou kan dat anders!

Stel je eens voor dat jij:

  • Meer regie over je leven hebt? Vrijer bent? Zelf aan het roer staat van je levensdagen? 
  • Niet meer afhankelijk bent van je vakantiedagen om één keer paar jaar een (verre) reis te kunnen maken
  • Een voorbeeld of inspiratie zou zijn voor anderen?
  • Je eigen business rockt waarin je op je eigen voorwaarden overal ter wereld kunt werken?
  • Duidelijkheid hebt over waar en hoe je begint met het manifesteren van jouw mooiste, vrije leven?

 

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

It’s time to fly!

Dit leven is van jou en je mag er mee doen wat jij wilt. Soms kom je er alleen even niet uit, maar weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Durf je het aan om écht in actie te komen om de impact te gaan maken die jij te maken hebt? 

Ik help je.

Maak kans op een GRATIS Freedom Boost. In een online videogesprek kijk ik samen met jou waar jij nu staat, wat je wilt en hoe je dat kunt manifesteren. Jouw mindset, blokkades en grootste wensen komen aan bod, waardoor jij nieuwe energie hebt en daadwerkelijk in actie wilt te komen. 

Vul het intakeformulier in en wie weet spreken we elkaar dan gauw. Waar wacht je op?

YES, IK WIL KANS MAKEN OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST!

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als klein meisje verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lieve vrouw, dat gun ik jou ook.