Maak van reizen je levensstijl

Overal ter wereld kunnen wonen en werken, een droom.

Mooi bedacht, maar hóé dan? Hoe zet je een online business op waarmee je locatieonafhankelijk wordt.

Je wéét dat je iets groots te bieden hebt. Mensen komen vaak bij jou voor raad en advies. Je weet dat je daar iets mee mag doen.

Hoe te gek zou het zijn dat je dat online doet op allerlei verschillende plekken op de wereld?

!Newsflash! Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt. Waar een wil is, is een weg.

En jouw wil, dát is je eerste stap. De rest volgt.

Stel je voor:

Je opent je gordijnen, kijkt uit over de helderblauwe zee waarlangs palmbomen je enthousiast toewuiven. Met een mok koffie wandel je je balkon op, adem je de warme, zilte zeelucht in en ontvang je de vroege zonnestralen op je gezicht. Je dag was nog nooit zo goed begonnen

Binnen wacht je laptop op je. Je mag zometeen aan de slag met de leukste klanten en het werk doen wat je het allerleukste vindt. Gewoon hier op deze magische plek

Je bent niet meer afhankelijk van vakantiedagen om te kunnen reizen; je hebt van reizen je levensstijl gemaakt

Je zit niet meer vast aan een plek. The world is your office en je kunt helemaal zelf bepalen waar dat is!

Laat mij jou helpen

Download de gratis Freedom Guide en ontdek aan de hand van vijf mindset stappen hoe je jouw vrije leven creëert*

Je ontvangt het e-book direct in je inbox en ontvangt daarna ook nog een paar dagen een aantal waardevolle mails. Je zit nergens aan vast en kunt je elk moment uitschrijven via de knop onderin de mails.

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer. 
Sinds 2020 coach ik avontuurlijke vrouwen die vastzitten in een stramien van veel werken, weinig vrije tijd en gebonden zijn aan een locatie in het opzetten van een online business. Zodat zij overal ter wereld remote kunnen wonen en werken.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk avontuurlijke en reislustige vrouwen te helpen aan een remote lifestyle. Waarom? Zodat zij uit hun leven halen wat voor hen de bedoeling is en daardoor ultieme voldoening en geluk gaan ervaren.