Freedom Guide

Wil jij vrijheid, locatieonafhankelijk leven, je eigen business rocken en ondertussen de wereld over reizen?

Maar heb je geen idee waar of hoe je moet beginnen? 

 

Download mijn gratis Freedom Guide (e-book) en ontdek aan de hand van vijf mindset stappen hoe je jouw vrije leven creëert.


Wil jij vrijer, authentieker en zelfstandiger kunnen leven, je eigen business rocken, terwijl je ondertussen de wereld over reist?

 

Maar heb je nu het gevoel dat…

  • Je niet weet waar je moet beginnen. Kiezen voor een vrij leven is zo overweldigend dat je niet weet hoe je de eerste stap zet.
  • Je leven heus heel leuk is, maar dat het niet helemaal van jou is? Dat je wordt geleefd? En wil je dit graag veranderen?
  • Je teveel afhankelijk bent van anderen? Aan je baan bijvoorbeeld of aan de meningen van mensen in je omgeving? Je voelt je soms een buitenbeentje en niet helemaal begrepen.
  • Je veel meer impact wilt maken met je leven? 
  • Je houdt van reizen en de wereld verkennen? Maar ook al spendeer je al je vakantiedagen aan (verre) reizen, je hebt het gevoel dat dat niet genoeg is. Je wilt reizen veel meer integreren in je leven.

Hoe zou het zijn als je meer vrijheid in je leven had?

De wereld over reizen. Je laptop openklappen in een hangmat op Bali, wilde expedities maken in Patagonië en wereldwonderen bezoeken. Je dagen slijten op kantoor van negen tot vijf?. Dat moet toch anders kunnen?

Jazeker! Ook voor jou kan dat anders!

 

Stel je eens voor dat jij:

✓ Meer regie over je leven hebt? Vrijer bent? Zelf aan het roer staat van je levensdagen? 

Niet meer afhankelijk bent van je vakantiedagen om één keer paar jaar een (verre) reis te kunnen maken

✓ Een voorbeeld of inspiratie zou zijn voor anderen?

Je eigen business rockt waarin je op je eigen voorwaarden overal ter wereld kunt werken?

✓ Duidelijkheid hebt over waar en hoe je begint met het manifesteren van jouw mooiste leven?
                                       

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

It’s time to fly!

Het is tijd. Jouw tijd. Om te gaan knallen. Om te risen. En om op ontdekkingstocht te gaan met jezelf en je missie. Dat weet je. Maar soms kom je er alleen even niet uit. Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Durf je het aan om écht in actie te komen om de impact te gaan maken die jij te maken hebt? 

Ik help je.

Maak kans op een GRATIS Freedom Boost. In een online videogesprek kijk ik samen met jou waar jij nu staat, wat je wilt en hoe je dat kunt manifesteren. Jouw mindset, blokkades en grootste wensen komen aan bod, waardoor jij nieuwe energie hebt en daadwerkelijk in actie wilt te komen. 

Vul het intakeformulier in en wie weet spreken we elkaar dan gauw. Ik kijk er naar uit.

YES!
Doe mij zo’n Freedom Boost

 

Dit zeggen jouw voorgangers over de Freedom Boost:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen! 
Lieke

***

Lieve Kim, ik heb een enorm fijn gesprek met je gehad. Vanaf het eerste moment gaf je mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met je te delen. Je eigen ervaring, je luisterend oor en je adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal je blijven volgen en je benaderen als ik het nodig heb. Bedankt voor onze ontmoeting!
Linda

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!
Reinanke

***

Inspirerend gesprek met Kim. Geeft me een boost om door te gaan maar ook om mezelf niet voorbij te hollen.
Ella

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. De Freedom Boost heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***


 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatieonafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.