Waarom je missie zo belangrijk is. Het lijkt zo simpel. De wereld over reizen en ondertussen werken aan je eigen online business. Op Instagram zie je allerlei digital nomads voorbij komen die het droomleven lijken te leven. Ze werken online – als freelancer, als blogger, als copywriter, als webdesigner, you name it – en zijn daardoor zo flexibel als een elastiek. Overal waar ze zijn klappen ze hun laptop open om na een paar uur zwoegen te genieten van de tropische bestemming waar ze op dat moment zijn. Vrijheid en ultiem levensgeluk!

Of lijkt dat alleen maar zo?

Eerlijk antwoord? Ja. Dat lijkt alleen maar zo. I hate to burst your bubble, maar niets is wat het lijkt. Locatieonafhankelijk leven gaat jou geen ultiem levensgeluk geven. Het gaat je zelfs geen vrijheid geven. Jouw levensgeluk hangt niet af van de plek waar je bent, maar van je innerlijke staat van zijn. Say what? Als jij niet happy bent met jezelf, dan zul je dat nergens zijn. Je neemt jezelf immers overal mee naar toe. Een tropisch strand kan misschien even een pleister op je wond zijn, maar op de lange termijn zul je tegen dezelfde dingen aan blijven lopen. Jouw geluk en jouw vrijheid zitten in jouzelf. En dáárom is het zo belangrijk dat je je missie vindt. Want daarin zit jouw levensgeluk!

 

 

WAAROM JE MISSIE ZO BELANGRIJK IS…

…in het bouwen van je online business

Laatst had ik een Freedom Boost met een hele leuke vrouw. Tijdens dat gesprek kwamen haar dromen en ambities ter sprake. Een Freedom Boost is een 1 op 1 videocall waarin jij en ik het hebben over jou. Je situatie, je wensen, je dromen, je ambities. Maar vooral: waarom je die tot nu toe nog niet gerealiseerd hebt. Ik vertel jou tijdens de sessie welke mogelijkheden ik voor jou zie die jij zelf niet kunt zien en laat je ook zien hoe ik jou kan helpen om dat te realiseren.

Vraag hier jouw Freedom Boost aan >

Wat ik vaak merk is dat mensen zoeken naar antwoorden op de vraag wat ze online kunnen gaan doen. Mijn antwoord? Bijna alles! Noem maar iets en je het is ook online te doen. Freelance-werk, administratief werk, klantenservice, noem maar op. Het kan zelfs in loondienst online. Ik kan een hele rits met beroepen opnoemen waarmee je locatieonafhankelijk kunt worden, maar de grote vraag is: Ga je daar gelukkig van worden?

Even terug naar dat ene gesprek. De vrouw met wie ik sprak had een heel duidelijk doel. De ene helft van het jaar wilde ze in Spanje wonen (wie niet!) en de andere helft in Nederland. Het maakte haar dan niet zoveel uit wat ze zou doen qua werk of inkomen genereren, als het maar online en locatieonafhankelijk zou zijn. En precies daar ging het ‘mis’.


THE WAY YOU SPEND YOUR DAYS, IS THE WAY YOU SPEND YOUR LIFE


 

Jouw missie is jouw vrijheid

Half wonen in Spanje en half wonen in Nederland is natuurlijk fantastisch. Ik leef al jaren locatieonafhankelijk en kan overal gaan en staan waar ik wil en dat wordt mogelijk gemaakt door mijn online business. Spanje is ook een van mijn favoriete landen om te zijn. Ik leefde een paar maanden in Valencia, een paar weken in Andalusië en zelfs een half jaar op Mallorca. Zálig!

Maar! Als ik werk zou moeten doen wat niet zou resoneren met mijzelf, met mijn kernwaardes, met mijn talenten en met mijn gaves (ja, die heb ik en die heb jij ook), dan zou ik me knots ellendig voelen, ook al woonde ik op een tropisch eiland. Sterker nog: dat gebeurde mij ook zelfs. Begin deze eeuw woonde ik namelijk vijf jaar op Curaçao. Ik had een relatie die niet altijd even lekker liep en dat zorgde ervoor dat ik niet altijd goed in mijn vel zat. Ook al woonde ik in de Caribean, ik was niet gelukkig!

Moral of the story: je neemt jezelf overal mee naar toe. Vrijheid zit hem niet in reizen of locatieonafhankelijk zijn of remote kunnen werken. Vrijheid zit in jouzelf. Als jij je in Nederland niet vrij voelt en niet gelukkig bent, dan ga je dat op lange termijn in Spanje ook niet zijn of voelen. Ondanks de palmbomen, het strand en dat heerlijke zonnetje. Natuurlijk kan het aan je geluk bijdragen, dat zéker, maar dat is oppervlakkig. Jouw echte vrijheid zit in jouzelf. Jouw geluk, jouw vrijheid, jouw gesteldheid zitten IN JOU. Die liggen niet in Spanje. En ook niet in Nederland.

 

Het verlangen achter het verlangen

Het uiteindelijke verlangen van willen wonen in Spanje is niet het willen wonen in Spanje. Het verlangen achter dit verlangen is vrijheid. Gelukkig zijn. Vervuld zijn. En om dat te worden, zul je aan de slag moeten met JEZELF. Je zult je missie moeten vinden. Je gaves, je talenten, je wensen, je dromen. Dáár ligt jouw goud. Door het vinden van je missie en het daadwerkelijk leven van jouw missie, zul je echte vrijheid gaan ervaren.

Dat hoeft niet niet eens reizend of remote te zijn. In mijn coaching help ik jou bij het opzetten van een business die voortkomt uit jouw missie. Want alleen op die manier ga je vrijheid ervaren. Mijn doelgroep zijn vrouwen (en mannen) die locatieonafhankelijk willen worden of blijven. De locatieonafhankelijkheid draagt bij aan hun vrijheid omdat het een onderdeel is van wie ze zijn. In essentie. 

Kom los van je al je belemmerende gedachten, van al je vervuilde overtuigingen en release jezelf van alles wat je niet bent. Zodat je kunt zijn wie je wél bent. Ongeconditioneerd. Volledig overtuigd. En helemaal vervuld. Jouw unieke jij mag er zijn. Het is je taak hier op aarde om die te laten zijn. En dáár gaat het om. Daar zit je vrijheid. Daar zit je geluk.

Zweverig hè? Zeg eens eerlijk, hoor jij bij Team Allang Afgehaakt of bij Team Ik Hang Aan Je Lippen?

 


VIND JE MISSIE EN ONTDEK JOUW VRIJHEID


 

Waarom je missie zo belangrijk is in het bouwen van je business

Om antwoord te geven op de vraag waar om je missie zo belangrijk is in het bouwen van een business (of sowieso in je leven), is het goed om eerst duidelijk te hebben wat je missie is. Je kunt jouw missie beschrijven als je hogere levensdoel. Jouw bestaansreden. Je zielsmissie. Het is de reden waarom jij op deze planeet bent, waarom je dit leven hebt en wat je hier komt doen. Als mens, als persoon, als ziel. Door verbinding te leggen met je ziel en met je hart, kom je in contact met jezelf. En daar vind je dan ook de antwoorden op de vraag wat jouw zielsmissie is.

Lees ook: JOUW LEVENSMISSIE | Hoe vind je je missie?

Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar je missie, sterker nog: als je gaat zoeken, ga je hem niet vinden. Jouw missie zit al in jou, alle antwoorden die je zoekt met je hoofd zitten allemaal verborgen in je hart. In je ziel. Je missie vindt jou. Mits je daarvoor open staat. Daar hoef je niet over na te denken, daar hoef je geen lijstjes voor te maken, pro’s en cons af te wegen of rationeel in te beslissen. Jouw missie zit in jouw ziel. In jou. En wanneer je dáár naar toe gaat, vind je jezelf. En wanneer je jezelf vindt, pas dán vind je vrijheid. Daar hoef je de wereld niet voor over te reizen. Maar hey, dat mag natuurlijk wel. En het zou het allemaal nogal kunnen versnellen.

 

Hoe reizen je bij je missie brengt

Loskomen van je vaste fysieke omgeving of van vaste patronen en regelmaat kunnen je bijzonder nieuwe inzichten geven. Omdat je dan ‘gedwongen’ wordt dingen anders te doen dan ‘normaal’. En je bewust wordt van jezelf, van je gedrag, je gedachten en patronen. Als je vervolgens óók nog eens in een compleet andere omgeving bent dan je gewend bent én je bovendien volledig op jezelf aangewezen bent, dan ontstaat er magie. Je komt thuis. In jezelf. In wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet.

Je kunt je misschien voorstellen dat het een enorme levensverrijking is om in je eentje de wereld over te reizen. Wanneer je reist ben je los van alles. Verplichtingen. Een fysieke plek. Je hoeft niets en je mag alles. Je bent de meest pure versie van jezelf, zonder conditioneringen, meningen, labels of oordelen. Op reis bén je gewoon. Wil je in contact komen met jezelf en dus bij je missie, maak je dan los van alles wat jou tegenhoudt. Het is niet voor niets dat mensen op reis tot baanbrekende inzichten komen. Het leven gebeurt buiten je comfort zone!

 


JOUW MISSIE IS JOUW HOGERE LEVENSDOEL


 

Op weg naar je missie in jouw business

Voel je wat ik bedoel? Doet het iets met je? Resoneert het? En voel je nu: Ik snap helemaal wat er gezegd wordt, maar ik heb geen idee wat ik nu moet doen? En beangstigt het je zelfs? Of zelfs een beetje overweldigd? Kriebels in je buik? Gefeliciteerd, je hebt je eerste stap gezet op weg naar je missie. Ik kan er nog zóveel over zeggen en vertellen, maar the bottom line is:

Jij bent hier gekomen om jouw volste potentieel te leven en jouw levenstaak is die te vinden. Zodat jij de beste versie van jouzelf wordt en blijft, zonder dat je je daarbij laat tegenhouden door dingen buiten jezelf. Het leven gebeurt van binnen naar buiten en je buitenwereld is altijd een afspiegeling van jouw binnenwereld.

 

Let that sink in.

Hang je nog steeds aan m’n lippen en wil je het daar graag 1 op 1 over hebben? Mais bien sûr! Als Freedom Coach help en ondersteun ik jou in het vinden van jouw vrijheid, in het opzetten van jouw freedom business waarmee jij locatieonafhankelijk wordt.

 

Boek en plan je Freedom Boost. Een videocall van ongeveer een uur waarin we het gaan hebben over jou, je wensen, je dromen en hoe je dat kunt realiseren. Ik vertel jou welke mogelijkheden ik voor jou zie (en dat is meestal iets wat je zelf nog niet had kunnen bedenken.) De gesprekken zijn vaak baanbrekend en ik vind het altijd weer bijzonder wat een Freedom Boost kan losmaken. Spreek ik je gauw?

Plan je Freedom Boost

 

Lieke, Linda en Reinanke gingen je voor:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!

Lieke

***

Lieve Kim, ik heb een enorm fijn gesprek met je gehad. Vanaf het eerste moment gaf je mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met je te delen. Je eigen ervaring, je luisterend oor en je adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal je blijven volgen en je benaderen als ik het nodig heb. Bedankt voor onze ontmoeting!

Linda

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!

Reinanke

***

 

Meer inspiratie over je missie, locatieonafhankelijk leven en ondernemen? Lees ook:

ALLES OVER LOCATIEONAFHANKELIJK LEVEN

Share via
Copy link
Powered by Social Snap