Freedom Boost

Maak een kickstart naar jouw vrije leven tijdens een 1 op 1 videocall 


 

Oneindig op wereldreis!

Ben je klaar voor een mega upgrade van jouw leven en wil je overal ter wereld kunnen leven en ondertussen je eigen online business rocken?

 

Hell yes!

 

Maar heb je nu het gevoel dat…

Je niet weet waar je moet beginnen. Er lijkt zoveel mogelijk te zijn en de keuze voor een vrij leven is zo overweldigend dat je niet weet hoe je de eerste stap zet

✓ Je leven heus heel leuk is, maar dat het niet helemaal van jou is? Dat je wordt geleefd? En wil je dit graag veranderen?

Je teveel afhankelijk bent van anderen? Aan je baan bijvoorbeeld of aan de meningen van mensen in je omgeving? Je voelt je soms een buitenbeentje en niet helemaal begrepen.

✓ Je veel meer impact wilt maken met je leven? Je droomt van een eigen business waarmee je anderen inspireert en verder helpt.

✓ Je houdt van reizen en de wereld verkennen? Maar ook al spendeer je al je vakantiedagen aan (verre) reizen, je hebt het gevoel dat dat niet genoeg is. Je wilt reizen veel meer integreren in je leven.

 


 

It’s time to fly!

Je eigen bedrijf rocken, overal kunnen werken, leven onder je eigen voorwaarden en reizen wanneer jij dat wilt. Het kan! Je moet alleen even weten hoe.

Want waar begin je? Hoe meer je beseft hoe groot de stap is naar een vrij leven, hoe meer overweldigd je raakt. Ondertussen strijkt de tijd voorbij en heb je het gevoel that you’re missing out. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Geen zorgen. Ik ben hier om je te helpen.

Je hebt lang genoeg gewacht om je keuze te maken. Je voelt aan alles dat NU de tijd is om uit te vliegen. Om je hart te volgen en het leven te gaan leven zoals dat voor JOU bedoeld is. En jouw droom van een vrij leven is inmiddels groter dan de angst die jou probeert tegen te houden. Neem die stap!

Je hoeft het niet alleen te doen. Durf je het aan om écht in actie te komen en voor een vrijer leven te kiezen? 

Gun jezelf hulp om te komen waar je wilt komen. Laat mij je helpen met een 1 op 1 Freedom Boost waarin we samen naar jouw situatie kijken en ik jou een boost geef om in actie te komen.

Na het gesprek weet jij waarom je nog niet vol voor je vrijheid hebt gekozen en ben je je bewust hoe bepalend jouw mindset is in je keuzes. Je krijgt minstens twee concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Na het gesprek weet je wat je te doen staat!

 “Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!”
Lieke

Freedom Boost is exact de juiste naam voor een eerste sessie met Kim. Het gesprek gaf niet alleen veel inzichten in mijn belemmeringen (namelijk ikzelf), maar gaf ook echt het zelfvertrouwen (de boost) om mezelf belangrijker te gaan maken. Te kiezen voor ‘mijn’ levensstijl, hoe die zich dan ook precies zal gaan vormgeven. Dat zal ik nu ga ontdekken… Zin in!
Ik had niet verwacht na één gesprek al zoveel rake inzichten te krijgen.
Sanne

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Hoe ziet de Freedom Boost eruit?

Tijdens de Freedom Boost kijken we samen waar je nu staat, wat je graag wilt, waarom je dat wilt en hoe je dat vervolgens kunt manifesteren. Daarin gaat het over JOU, want alles in je leven valt of staat met jouzelf. Dat wat er nu is heb je zelf gemanifesteerd en als je het anders wilt, zul je andere keuzes moeten maken. Je mindset is daarin echt doorslaggevend.

 

Tijdens de boost:

✓ Gaat het over jou en gaan we uitgebreid in op jouw huidige situatie. Je mag je complete hart bij mij luchten. Hoe ziet je leven er nu uit? Waarin loop je vast? Wat zou je niet meer willen en wat juist wel? En belangrijker nog: waarom? Wat motiveert jou?

✓ Bespreken we je toekomstige situatie. Waar droom je van? Wat wil je manifesteren? Hoe ziet jouw ideale, vrije leven eruit?

✓ Leg ik de vinger op de zere plek om jou inzicht te geven waarom je nog niet hebt bereikt wat je wilt bereiken

✓ Geef ik je tips, hulp en steun om het anders aan te pakken, op een manier zoals die bij jou past

✓ Mag je me alles vragen wat je maar te binnen schiet. Alles wat er gezegd wordt blijft onder ons.

Na de boost:

✓ Heb je duidelijkheid over wat er allemaal mogelijk is

✓ Heb je minstens twee concrete tips van mij waar je direct mee aan de slag kunt

✓ Voel je je rustiger en zelfverzekerder

✓ Heb je nieuwe energie. Yes!

✓ Weet je hoe ik jou verder kan helpen in het bouwen van jouw vrije leven

 


MAAK KANS OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST


 

Elke maand selecteer ik twee vrouwen (of mannen) voor een GRATIS Freedom Boost. Omdat ik het het ongelooflijk belangrijk en waardevol vind om jou te helpen met je vragen en ontwikkelingen in het manifesteren van je vrije leven.

Sounds good, right? Waar wacht je op? Je hebt niets te verliezen. Vul het intakeformulier in, wie weet spreken we elkaar gauw. Als je geselecteerd bent laat ik je dat persoonlijk weten.

Ja, ik doe mee in de race om een gratis Freedom Boost!

 


Zij gingen je voor:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!
Lieke

***

Freedom Boost is exact de juiste naam voor een eerste sessie met Kim. Het gesprek gaf niet alleen veel inzichten in mijn belemmeringen (namelijk ikzelf), maar gaf ook echt het zelfvertrouwen (de boost) om mezelf belangrijker te gaan maken. Te kiezen voor ‘mijn’ levensstijl, hoe die zich dan ook precies zal gaan vormgeven. Dat zal ik nu ga ontdekken… Zin in! Ik had niet verwacht na één gesprek al zoveel rake inzichten te krijgen.
Sanne

***

Vanaf het eerste moment gaf Kim mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met haar te delen. Haar eigen ervaring, luisterend oor en adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal haar blijven volgen en benaderen als ik het nodig heb.
Linda

***

Ik vond het heerlijk om eens met iemand te kunnen spreken die me begrijpt.
Heidi

***

Ik vind Kim een prachtig persoon! Ze is oprecht en ik merk aan alles dat het haar passie is om mensen te helpen in hun zoektocht naar ‘vrijheid’. Haar persoonlijke verhaal vind ik inspirerend en ze heeft mij d.m.v. de juiste vragen aan het denken gezet! Door ons gesprek ben ik gemotiveerd geraakt om op zoek te gaan naar wie ik ben en wat mijn purpose is. Dankjewel voor ons fijne gesprek! 
Rose

***

Kim is een fijne gesprekspartner en positieve, enthousiaste dame. Ze kan goed luisteren en feedback geven, waardoor je misschien inzichten krijgt die je zelf nog niet had. Ze neemt de tijd voor je en denkt graag met je mee.
Christel

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!
Reinanke

***

Heel fijn en leuk gesprek gehad met Kim, inspirerend en motiverend! Aanrader!
Marij

***

Ik volg Kim al een poosje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen: herkenbaar, inspirerend en motiverend!! Het telefonische gesprek wat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn! Aanrader!
Martine

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. Ze heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***

Kim neemt de tijd om je te leren kennen en oprecht te luisteren en zo kan ze ook advies op maat geven. Geen standaard verkooppraatje dus maar oprechte interesse in wie voor haar zit!
Hoewel ik nog zoekende ben aangaande wat ik wil bereiken of doen, kon ze toch al dat zaadje planten en mijn enthousiasme wekken.
(Anoniem)

***

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.

 


Praktisch 

Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je een vragenlijst, zodat ik me kan inlezen én inleven in jouw situatie. Vervolgens plannen we een videogesprek waarin ik je zo concreet mogelijk help en ondersteun. Het gesprek duurt ongeveer een uur, maar reserveer het dubbele in je agenda. Zo kun je alles goed laten bezinken.

De investering voor een Freedom Boost is nu tijdelijk 97 euro, maar

47 euro! 

VRAAG DIRECT JE GESPREK AAN


 

What the F.A.Q!

 

01 Hoe gaat het plannen van een Freedom Boost in z’n werk?

Als je de vragenlijst hebt ingevuld stuur ik je een mail met daarin een planner met mijn agenda. Jij kunt dan direct in mijn agenda je Freedom Boost inplannen.

02 Wat als de afspraak niet door kan gaan of verzet moet worden?

Dat is geen probleem. Stuur me een mailtje naar kim@kimaroundtheworld.nl met een nieuw voorstel en dan reageer ik daar zo snel mogelijk op.

03 Is het per se een videogesprek of kan het ook telefonisch?

Mijn voorkeur gaat uit naar een videogesprek, maar als je liever zonder beeld belt, dan kan dat ook.

04 Hoe lang duurt een Freedom Boost?

Ongeveer een uur. Blokkeer twee uur in je agenda, zodat je alles nadien goed kunt laten bezinken.

05 Wat is de investering?

De investering voor een Freedom Boost is 97 euro nu tijdelijk maar 47 euro.

YES! Ik wil een Freedom Boost