FREEDOM BOOST

Maak een kickstart naar jouw vrije leven tijdens een 1 op 1 videocall

Wil jij een online business creëren, zodat jij remote overal ter wereld kunt leven?

Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help jou met het opzetten van jouw freedom business, zodat jij remote kunt werken en overal ter wereld kunt leven.

Heb je het gevoel dat…

Je niet weet waar je moet beginnen. Je ziet om je heen zoveel succesverhalen van online ondernemers en dat wil jij ook. Je hebt weleens een boek gelezen of een cursus gevolgd om te leren over het maken van een online programma, maar tot echt concrete stappen ben je nog niet gekomen. Dat frustreert je enorm!

Je leven best wel fantastisch is! Je reist, voelt je vrij en helemaal geaard in jezelf. Jouw unieke, vrije levensstijl pas helemaal bij jou, maar… je bent bang. Bang dat je jouw levensstijl moet opgeven als je niet NU je business op poten krijgt. Je raakt in paniek bij de gedachte dat je jouw online business niet van de grond gaat krijgen, waardoor je jouw vrije leven moet opgeven en weer terug moet in een baan in een vast stramien. Je wordt misselijk bij die gedachte. Het is gewoon geen optie voor je;

Je hebt iets GROOTS te bieden, dat voel je aan alles. Je wil mensen inspireren, helpen en ondersteunen. Daarvoor ben je op de wereld gekomen. Je wil daar ‘iets mee doen’, maar je hebt geen idee wat. Er lijkt zoveel mogelijk, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je blokkeert steeds en daar baal je van, waardoor je gefrustreerd raakt en die business steeds maar niet van de grond komt.

 

Kim heeft me laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

– Emma

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Hoe zou het voor je zijn als:

Je ’s ochtends je gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee aan een parelwit strand dat wordt versierd door je lievelingspalmbomen. Je opent je balkondeur en de zwoele ochtendwarmte overvalt je als een prettige, warme deken. Je rekt je uit en staart over zee en beseft hoe bevoorrecht je bent dat je al een paar weken op deze tropische droombestemming bent. Je voelt je vrij!

Je ondertussen op deze heerlijke plek je eigen business runt en ook nog succesvol. Je kunt je creativiteit kwijt in wat je doet, je hebt superleuke opdrachtgevers en je klanten resoneren helemaal met wie jij bent en waar jij voor staat. Je doet je werk online waardoor je het vanuit alle uithoeken van de wereld kunt uitvoeren. Soms vanuit je appartement en soms vanuit een coworking, maar altijd zoals dat voor jou het beste werkt

In je vrije uurtjes trek je erop uit om de prachtige omgeving te verkennen. Je hebt reizen volledig geïntegreerd in je leven en je hebt letterlijk the best of both worlds. Vroeger kon je hier alleen maar van dromen

Ook al werk je hard; je doet het nu op je eigen voorwaarden, waardoor werken nog nooit zo niet als werken voelde. Jouw business is jouw eigen creatie. Het geeft een bepaalde vervulling aan je leven, waardoor jijzelf een beter mens bent en daarmee bijdraagt aan de wereld

Je wordt benaderd door mensen die door jou en je keuzes geïnspireerd zijn. Die het knap vinden wat je doet en dat ook tegen je zeggen. Je voelt aan alles dat je het op het juiste pad bent, dat het helemaal klopt, en je kunt je niet meer voorstellen dat je ooit zo moeilijk dacht over het kiezen voor dit vrije leven

FREEDOM BOOST

Tijdens de Freedom Boost kijken we samen waar je nu staat, wat je graag wil, waarom je dat wil en hoe je dat kunt realiseren.
Daarin gaat het over JOU, want alles in je leven valt of staat met jouzelf. Dat wat er nu is heb je zelf gecreëerd en als je het anders wil, zul je andere keuzes moeten maken.

Je why, je mindset en je geloof in jezelf zijn daarbij doorslaggevend.

Pak jij de regie over jezelf of blijf je nog even afwachten?

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

 

Win een GRATIS Freedom Boost

Elke maand selecteer ik twee mensen voor een GRATIS Freedom Boost.
Vul het intakeformulier in en wie weet spreken we elkaar dan gauw.
Als je geselecteerd bent laat ik je dat persoonlijk weten.

Na de Freedom Boost:

Heb je duidelijkheid over waar en hoe je moet beginnen met het opzetten van jouw online verdienmodel;

Weet jij waarom het je steeds niet lukt om een online business op poten te krijgen;

✓ Weet je wat je online kunt gaan doen en wat bij jou past. De mogelijkheden zijn eindeloos!

✓ Weet je hoe ik jou verder kan helpen in het opzetten van jouw online business en jouw aanbod te verkopen aan echte klanten.

De investering voor jouw
Freedom Boost is slechts

97 euro (ex BTW)

Zij gingen je voor

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim.

Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt.

Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!

Lieke

Kim neemt de tijd om je te leren kennen en oprecht te luisteren en zo kan ze ook advies op maat geven.

Geen standaard verkooppraatje dus maar oprechte interesse in wie voor haar zit! Hoewel ik nog zoekende ben aangaande wat ik wil bereiken of doen, kon ze toch al dat zaadje planten en mijn enthousiasme wekken.

DELPHINE

Freedom Boost is exact de juiste naam voor een eerste sessie met Kim.

Het gesprek gaf niet alleen veel inzichten in mijn belemmeringen (namelijk ikzelf), maar gaf ook echt het zelfvertrouwen (de boost) om mezelf belangrijker te gaan maken. Te kiezen voor ‘mijn’ levensstijl, hoe die zich dan ook precies zal gaan vormgeven.

Dat zal ik nu ga ontdekken… Zin in!

Sanne

Inspirerend gesprek!

Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken.

Leuk als je eerst de Freedom Business Challenge hebt gedaan en dan daarna dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor.

Dank je Kim!

REINANKE

Via Instagram meegedaan aan een prijsvraag voor een gratis Freedom Boost en gewonnen.

Ik volg Kim al een tijdje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen. Herkenbaar, inspirerend en motiverend! Het telefonische gesprek dat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn.

Ze luistert, vertelt over haar eigen ervaringen en struikelblokken. Van dingen waar ze tegenaan loopt in het opzetten van een online business tot hoe het is om écht locatieonafhankelijk te leven. Je krijgt zo een realistisch beeld van wat er mogelijk is.

MARTINE

Ik vind Kim een prachtig persoon!

Ze is oprecht en ik merk aan alles dat het haar passie is om mensen te helpen in hun zoektocht naar ‘vrijheid’.

Haar persoonlijke verhaal vind ik inspirerend en ze heeft mij d.m.v. de juiste vragen aan het denken gezet! Door ons gesprek ben ik gemotiveerd geraakt om op zoek te gaan naar wie ik ben en wat mijn purpose is.

Dankjewel voor ons fijne gesprek!

ROSE

BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Dit ga ik vasthouden. Ik bouwde mijn reisblog uit en startte mijn coachpraktijk op.
Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer.
Ik coach reislustige, ambitieuze vrouwen die met hun unieke talent willen bijdragen aan de levens van anderen en locatieongebonden willen zijn aan een online verdienmodel waarmee zij locatieonafhankelijk worden.

The world is your home. And your office!

niet goed geld terug