Freedom Boost

Maak een kickstart naar jouw vrije leven tijdens een 1 op 1 videocall 


 

Wil jij vrijer, authentieker en zelfstandiger zijn? Je eigen online business rocken terwijl je ondertussen de wereld over reist? 

 

Maar heb je nu het gevoel dat…

✓ Je niet weet waar je moet beginnen. Er lijkt zoveel mogelijk te zijn en de keuze voor een vrij leven is zo overweldigend dat je niet weet hoe je de eerste stap zet.

✓ Je leven heus heel leuk is, maar dat het niet helemaal van jou is? Dat je wordt geleefd? En wil je dit graag veranderen?

✓ Je teveel afhankelijk bent van anderen? Aan je baan bijvoorbeeld of aan de meningen van mensen in je omgeving? Je voelt je soms een buitenbeentje en niet helemaal begrepen.

✓ Je veel meer impact wilt maken met je leven? Je droomt van een eigen business waarmee je anderen inspireert en verder helpt.

✓ Je houdt van reizen en de wereld verkennen? Maar ook al spendeer je al je vakantiedagen aan (verre) reizen, je hebt het gevoel dat dat niet genoeg is. Je wilt reizen veel meer integreren in je leven.

IK WEET GENOEG, IK WIL EEN BOOST!


 

It’s time to fly!

Je eigen bedrijf rocken, overal kunnen werken, leven onder je eigen voorwaarden en reizen wanneer jij dat wilt. Het kan! Je moet alleen even weten hoe.

Want waar begin je? Hoe meer je beseft hoe groot de stap is naar een vrij leven, hoe meer overweldigd je raakt. Ondertussen strijkt de tijd voorbij en heb je het gevoel that you’re missing out. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Geen zorgen. Ik ben hier om je te helpen.

Je hebt lang genoeg gewacht om je keuze te maken. Je voelt aan alles dat NU de tijd is om uit te vliegen. Om je hart te volgen en het leven te gaan leven zoals dat voor JOU bedoeld is. En jouw droom van een vrij leven is inmiddels groter dan de angst die jou probeert tegen te houden. Neem die stap!

Je hoeft het niet alleen te doen. Durf je het aan om écht in actie te komen en voor een vrijer leven te kiezen? 

Gun jezelf hulp om te komen waar je wilt komen. Laat mij je helpen met een 1 op 1 Freedom Boost waarin we samen naar jouw situatie kijken en ik jou een boost geef om in actie te komen.

Na het gesprek weet jij waarom je nog niet vol voor je vrijheid hebt gekozen en ben je je bewust hoe bepalend jouw mindset is in je keuzes. Je krijgt minstens twee concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Na het gesprek weet je wat je te doen staat!

YES! IK WIL EEN FREEDOM BOOST

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Hoe ziet de Freedom Boost eruit?

Tijdens de Freedom Boost kijken we samen waar je nu staat, wat je graag wilt, waarom je dat wilt en hoe je dat vervolgens kunt manifesteren. Daarin gaat het over JOU, want alles in je leven valt of staat met jouzelf. Dat wat er nu is heb je zelf gemanifesteerd en als je het anders wilt, zul je andere keuzes moeten maken. Je mindset is daarin echt doorslaggevend.

 

Tijdens de boost:

✓ Gaat het over jou en gaan we uitgebreid in op jouw huidige situatie. Je mag je complete hart bij mij luchten. Hoe ziet je leven er nu uit? Waarin loop je vast? Wat zou je niet meer willen en wat juist wel? En belangrijker nog: waarom? Wat motiveert jou?

✓ Bespreken we je toekomstige situatie. Waar droom je van? Wat wil je manifesteren? Hoe ziet jouw ideale, vrije leven eruit?

✓ Leg ik de vinger op de zere plek om jou inzicht te geven waarom je nog niet hebt bereikt wat je wilt bereiken

✓ Geef ik je tips, hulp en steun om het anders aan te pakken, op een manier zoals die bij jou past

✓ Mag je me alles vragen wat je maar te binnen schiet. Alles wat er gezegd wordt blijft onder ons.

Na de boost:

✓ Heb je duidelijkheid over wat er allemaal mogelijk is

✓ Weet je wat je te doen staat

✓ Heb je minstens twee concrete tips van mij waar je direct mee aan de slag kunt

✓ Voel je je rustiger en zelfverzekerder

✓ Heb je nieuwe energie. Yes!

 


MAAK KANS OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST


 

Elke maand selecteer ik twee vrouwen (of mannen) voor een GRATIS Freedom Boost. Omdat ik het het ongelooflijk belangrijk en waardevol vind om jou te helpen met je vragen en ontwikkelingen in het manifesteren van je vrije leven.

Sounds good, right? Waar wacht je op? Je hebt niets te verliezen. Vul het intakeformulier in, wie weet spreken we elkaar gauw. Als je geselecteerd bent laat ik je dat persoonlijk weten.

MAAK KANS OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST


 

Praktisch 

Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je een vragenlijst, zodat ik me kan inlezen én inleven in jouw situatie. Vervolgens plannen we een videogesprek waarin ik je zo concreet mogelijk help en ondersteun. Hoe lang het gesprek duurt hangt af van jou en van wat er aan bod komt; reken op een à twee uur.

De investering voor een Freedom Boost is 97 euro excl. BTW.

VRAAG DIRECT JE GESPREK AAN

 


Zij gingen je voor:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!
Lieke

***

Ik volg Kim al een poosje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen: herkenbaar, inspirerend en motiverend!! Het telefonische gesprek wat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn! Aanrader!
Martine

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. De Freedom Boost heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***

Ik heb een fijn gesprek gehad met Kim, vol enthousiasme en vol passie over het reizen en over haar job. Dat werkt heel aanstekelijk!
Kristel

***

Inspirerend gesprek met Kim. Geeft me een boost om door te gaan maar ook om mezelf niet voorbij te hollen.
Ella

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.

 


 

Veelgestelde vragen over de Freedom Boost

 

→ Hoe gaat het plannen van een Freedom Boost in z’n werk?

Als je de vragenlijst hebt ingevuld stuur ik je een mail met daarin een planner met mijn agenda. Jij kunt dan direct in mijn agenda je Freedom Boost inplannen.

→ Wat als de afspraak niet door kan gaan of verzet moet worden?

Dat is geen probleem. Stuur me een mailtje naar kim@kimaroundtheworld.nl met een nieuw voorstel en dan reageer ik daar zo snel mogelijk op.

→ Is het per se een videogesprek of kan het ook telefonisch?

Mijn voorkeur gaat uit naar een videogesprek, maar als je liever zonder beeld belt, dan kan dat ook.

→ Hoe lang duurt een Freedom Boost?

Dat is vooraf niet exact te zeggen, omdat het afhankelijk is van jouw situatie, jouw vragen en wat er aan bod komt. Blokkeer in ieder geval twee uur in je agenda.

→ Wat is de investering?

De investering voor een Freedom Boost is 97 euro excl. BTW.

YES! IK WIL EEN FREEDOM BOOST