OP WERELDREIS

QUIT MY JOB TO TRAVEL THE WORLD!

Op wereldreis 

When life throws you lemons, make lemonade.

Na een leven vol verliezen en verdriet gooide ik in 2018 mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn huis en ging op wereldreis! A dream came true!

In twee jaar tijd reisde ik – niet onafgebroken (ik heb twee kleine nichtjes voor wie ik steeds weer naar Nederland kom) – de wereld rond. Ik fietste langs de Copacabana in Rio, had een date met Jezus het wereldwonder, struinde door de avenidas van Buenos Aires, beklom bergen in Patagonië, bezocht de Maui op Paaseiland, wandelde drie dagen door de Heilige Vallei naar Machu Picchu in Peru, plukte koffiebonen in Colombia, was op de grootste zoutvlakte ter wereld in Bolivia, bezocht Chichen Itza in Mexico, snorkelde met nurse sharks in Belize, bezocht wereldwonder Petra in Jordanië, dook in de geschiedenis van de Rode Khmer in Cambodja, de Vietnamoorlog, liet me onderdompelen in zinderend New York en Hong Kong en maakte een roadtrip door Europa.

Ik zag armoede, ik ontmoette mensen van over de hele wereld, werd soms wakker zonder te weten waar ik ook alweer was en groeide en ontwikkelde als mens zoals dat anders nooit mogelijk zou kunnen zijn.

En dat deed ik allemaal helemaal alleen.

Het werd de basis van mijn huidige locatieonafhankelijke leven. Reizen heb ik geïntegreerd in mijn leven en er geen mooiere, betere en enerverendere manier om te leven dan reizend.

Hieronder lees je alles wat ik schreef over mijn wereldreis!

ALLES OVER MIJN WERELDREIS

Mijn reis om de wereld