Schreef ik een paar maanden geleden nog over Recreatiepark de Leistert en dat dat de ultieme plek is om je vakantie in Nederland door te brengen, toen had ik me nog niet bedacht dat het ook een fijne plek is om juist van de winter te genieten. Recreatiepark de Leistert in het Limburgse Roggel is niet alleen fijn voor de zomervakantie, maar juist ook tijdens de kerstvakantie. Lees gauw verder.

 

Lees ook: De Leistert in Limburg: op vakantie in eigen land

 

 

RECREATIEPARK DE LEISTERT IN DE WINTER

Je kerstvakantie bij de Leistert in Limburg

Recreatiepark de Leistert in Limburg is de ultieme plek voor je vakantie. Je hoeft het park geen moment te verlaten want alle faciliteiten die je van een vakantiepark zou verwachten zijn aanwezig. Je kunt er kamperen, maar ook een luxe vakantiehuis huren. De Leistert is een camping met zwembad en vakantiepark met moderne voorzieningen en huisjes in één. En dat is uniek!

 

De Leistert in de winter

Waar je in de zomer op blote voeten door het gras sjokt om naar het zwembad of andere activiteit te gaan, kun je er in de winter met je snowboots op uit. En dat is leuk! Er zijn verschillende kampeerarrangementen, maar in de winter is het het fijnst om lekker knus in een huisje te verblijven. De keuze is reuze in een van de mooie bungalows op het park. Het overdekte tropische zwembad is nooit ver weg en binnen maak je het gezellig en knus met eigengemaakte glühwein en een haardvuurtje.

 

Vakantiehuis oud en nieuw

Wil je oud en nieuw eens anders vieren dan anders? Dan kun je ook heel goed bij de Leistert terecht. Er zijn speciale arrangementen voor deze magische tijd van het jaar (of eigenlijk van twee jaren die in elkaar overgaan). Je komt dan aan in de dagen na kerst en blijft dan tot een paar dagen na oud en nieuw. Met een beetje geluk ligt er een pak sneeuw voor een echt winters taferereel, maar ook zonder witte wereld wordt oud en nieuw een knalfuif bij de Leistert. Je mag zelfs vuurwerk afsteken!

Je vakantiehuis oud en nieuw boek je rechtstreeks bij de Leistert. En! Als je op tijd boekt, ontvang je zelfs een vroegboekkorting. Omdat je van alle faciliteiten gratis gebruik kunt maken hoef je zelf niets te regelen en maak je geen extra kosten. De Leistert is uitgeroepen tot Beste bungalowpark van Nederland en de luxe vakantiehuisjes maken komende oud en nieuw echt een onvergetelijke ervaring.

 

Meer over de Leistert? Lees dan dit artikel wat ik eerder schreef over dit prachtige recreatiepark in Limburg: De Leistert in Limburg: op vakantie in eigen land

 

Hier vind je meer over de Leistert in de winter

 

Dit artikel is gesponsord.

 

Meer STAYCATION inspiratie over Nederland? Lees ook deze blogs:


ALLE BLOGS OVER NEDERLAND

Share via
Copy link
Powered by Social Snap