Altijd al eens willen kamperen, maar dan niet op een massale toeristische camping? Maar lekker kamperen op de boerderij op het erf van een boer? In de natuur, back to basic en lekker een weekend simpel leven. Naar bed gaan als het kampvuur is gedoofd en ‘s ochtends gewekt worden door de haan. Slapen in een tent of chalet, in een bedstee of gewoon een comfortabel tweepersoons bed. Zonder elektriciteit en andere moderne gemakken. Ga mee kamperen op een boerderij bij BoerenBed!

PS: deze zomer (2022) met mega korting!

 

 

KAMPEREN OP DE BOERDERIJ

Back to basic: kamperen bij de boer via BoerenBed

Herken je dit? Het is bést een struggle: je wil graag kamperen omdat je van het buitenleven houdt, maar tijdens je zoektocht naar een fijne, kleinschalige camping kom je toch altijd weer uit bij de grote, massale campings. Hutje mutje op elkaar je zomer doorbrengen zie je niet zitten, om van de drukte, de onpersoonlijkheid en het gebrek aan privacy nog maar te zwijgen. Toch wil je graag kamperen! Even onderdompelen in het simpele leven in de natuur. Slapen in een bijzondere tent. Of in een gaaf chalet. ‘s ochtends wakker worden door het tsjirpen van vogels en ‘s avonds de zon zien ondergaan achter het weiland vol grazende koeien. 

Deze blog is je redding! Want je kunt deze zomer namelijk kamperen bij de boer! Op het erf van een échte boer met échte dieren, vol in de natuur. Wildplukken, ‘s middags picknicken aan een houten picknicktafel en ‘s avonds koken op het kampvuur. De douw van het gras onder je voeten wanneer je ‘s ochtends je tent uitstapt na een nachtje in de bedstee en ‘s middags lekker met je hoofd in de zon languit in het weiland. Het ultieme buitenleven op de boerderij bij BoerenBed.

 

De missie en het verhaal van BoerenBed

Het is de missie van BoerenBed om iedereen te leren begrijpen welke rol boeren spelen in onze samenleving en waar voedsel vandaan komt. Waar komt melk vandaan? Hoe wordt een koe gemolken? Wat eten koeien? Wist je dat een koe vier magen heeft? Hoe maak je een stal schoon? Hoe leggen kippen een ei? Op dat soort vragen krijg je een antwoord tijdens je verblijf bij een van de BoerenBed boerderijen.

Boeren zijn belangrijk. Zij zorgen voor groente, fruit, vlees, eieren en zuivel. Zonder de boeren zouden de supermarkten voor de helft leeg zijn. Maar de meeste mensen zijn geen boer en weten dus eigenlijk helemaal niet wat boeren eigenlijk precies doen. Bij BoerenBed ervaar je hoe het boerenleven in zijn werk gaat en beleef je van dichtbij hoe het is om op een boerderij te leven. Toerisme op het platteland!

Maar je vakantie doorbrengen bij een van de BoerenBed boerderijen is niet alleen een ervaring voor jou, ook voor de boer is het speciaal. Hij of zij verdient er namelijk een extra inkomen mee en bovendien kunnen zij hun passie, hun levenswerk, hun verhaal op deze manier met jou en iedereen die jou voorging of na jou komt, delen. Hoe bijzonder is het dat jij tijdens je vakantie mentaal oplaadt in de natuur, je steentje bijdraagt door af en toe te helpen en je handen uit je mouwen te steken en van álles hebt geleerd over het boerenleven. 

 

BoerenBed beleving

Elk BoerenBed heeft tenthuisjes op het erf. De tenthuisjes zijn allemaal enigszins verschillend, maar ook veelal hetzelfde. Er passen zes personen in, er is een gezellige grote eettafel, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met een stapelbed en zelfs een bedstee! Een droom om in te overnachten. Sommige huisjes hebben een eigen douche, bij andere huisjes douche je op het erf of in de boerderij van de boer zelf. Privacy sowieso gegarandeerd.

Laat je laptop, tablet of telefoon maar thuis, want in je tenthuisje kun je ze toch niet opladen. De bedoeling is dat je even helemaal afschakelt en terug gaat naar de kern. Verbinden met jezelf, met de natuur en met elkaar in plaats van met het wereldwijde web. Een digital detox bij BoerenBed. Ook aan andere spullen hoef je niet te denken, want alles wat je nodig hebt om het vertraagde leven bij BoerenBed te ervaren ligt er voor je klaar. De tenthuisjes zijn volledig maar basic ingericht. Helemaal afgestemd op een rustige, kalme en natuurrijke ervaring! BoerenBed kamperen op de boerderij

© Foto’s en afbeeldingen van Boerenbed.nl

 

Kamperen op de boerderij? BoerenBed heeft korting deze zomer! (2022)

Overnachten bij BoerenBed is sowieso al niet de duurste manier van overnachten (hoewel dat subjectief is), het leuke is dat je je BoerenBed deze zomer (2022) met fikse korting kunt boeken. Zo kun je wel heel voordeling kamperen op de boerderij!

Tussen 16 juni en 2 september claim je je korting tussen €55 en €129 euro!

Maar let even op, want het geldt niet voor alle BoerenBed accommodaties. Deze accommodaties doen mee aan de kortingsactie:

Met kortingscode ZOMER22 ontvang je tijdens je boeking de korting. Je ziet dan vanzelf hoe hoog je korting bij de betreffende BoerenBed accommodatie is.

Boek rechtstreeks je BoerenBed
(kortingscode: ZOMER22)

 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je iets boekt vanuit de linkjes in dit artikel ontvang ik daar een kleine commissie over. Zo kan ik deze site in de lucht houden en jou blijven inspireren met reisverhalen, reistips en mooie bestemmingen.

Dit artikel is niet gesponsord.

 

Meer leuke ideeën over Nederland? Lees ook:

ALLE ARTIKELEN OVER NEDERLAND

Share via
Copy link
Powered by Social Snap