Ja, het is zover. De deuren naar de nieuwe ronde van de Freedom Mastery zijn vandaag geopend! 25 september starten we! In oktober, november en december gaan we in een groepje gelijkgestemden bouwen aan je freedom lifestyle. We gaan leren wat vrijheid is en hoe je dat kunt integreren in je leven. Reizen, op avontuur. En bovendien en niet het minst belangrijk: je gaat je zielsmissie ontdekken.

 

 

 

CREËER JE FREEDOM LIFESTYLE TIJDENS DE FREEDOM MASTERY

In drie maanden jouw online businessmodel zodat je locatieonafhankelijk wordt

Je herkent het misschien. Je leven is een automatische piloot. Je stapt ‘s ochtends uit bed na drie keer snoozen. Je haast je naar de badkamer, doet je ding, kleedt je aan en met slaap in je ogen smeer je je boterhammen voor je lunch. Je maakt snel een smoothie, gooit je lunchbakje in je tas en stapt in je auto. Je kijkt op de klok. Als je een béétje gas geeft kom je misschien nog op tijd op kantoor, maar een kleine file kan al voor drama zorgen. Je haat het om zo aan je dag te beginnen, en vooral om élke dag zo je dag te beginnen. Je voelt je gehaast en gestresst en bovendien onder druk. Onderweg in de auto slurp je snel je smoothie op.

Aangekomen op kantoor kom je net drie minuutjes te laat de kantoortuin binnenwandelen. Jouw lievelingsplek is al bezet door een collega en daar baal je van. Nu moet je aan de rand van het blok zitten, waar de hele dag mensen langslopen en waar bovendien recht tegenover steeds een deur opengaat. Je wordt al zenuwachtig en kijkt reikhalzend uit naar wanneer het vijf uur zal zijn. Al die prikkels maken je horensdol en toch doe je het er maar mee.

Nog maar net geïnstalleerd staat de eerste meeting al in de agenda. Je wil het liefst online deelnemen, maar omdat je op kantoor bent, wordt er van je verwacht om toch naar de vergaderzaal te gaan. Wanneer je richting de zaal loopt komt de ene na de andere collega je tegemoet en begint een praatje over een koetje en een kalfje. En het weer bovendien. Je doet mee, het is een hoop blabla chocoladevla en je wordt er niet warm of koud van. Maar joh, wat moet je anders?

 

Kan het ook anders?

Hoe zou het zijn als ik je zeg dat het tóch heel anders kan? Dat bovenstaand scenario jarenlang mijn realiteit is geweest? En waardoor ik weet dat het ook zomaar een afspiegeling van jouw realiteit zou kunnen zijn. Opstaan, haasten, door de dag geleefd worden, het heus leuk hebben met collega’s, uitkijken naar vijf uur en niet kunnen wachten tot het weekend is. Je avonden vol plannen met etentjes en afspraken waar je overdag niet aan toe komt en zo gaan de dagen, de weken, de maanden, zelfs jaren voorbij.

Zónde!

Je bent NU in de glorie van je leven. Je meest ‘vruchtbare’ tijd. Je mooiste tijd. Je zult letterlijk nooit meer zo jong zijn als je nu bent en ik zeg je nu alvast: jong zijn duurt maar even, het grootste deel van je leven ben je oud en minder glorieus. Wil je straks op je sterfbed terugkijken op een leven waarin je miserabel elke dag iets deed wat je eigenlijk niet wilde of wil je terugkijken op een leven dat VAN JOU was? Waarin jij de hoofdrol speelde? Gaat jouw levensverhaal over jou? En ben je er zelf de schrijver van? Of heb je je pen aan een ander gegeven en laat je hem of haar maar wat van je levensverhaal maken?

 

The time is now! Word digital nomad

Er is geen wachten. Want waarop? Op eindelijk dat diploma? Op eindelijk die ene leuke partner? Op een andere baan die als een wonder op je pad komt? Op betere omstandigheden? Op de verjaardag van de buurvrouw van je oma? Op beter weer? Waar wacht je op? Het leven kan in een split second totaal anders of zelfs voorbij zijn…

Pak je regie, neem je besluit, kom ik actie en ga!

Die wereldreis die je al zolang wilde maken… Je hoort het steeds vaker. Mensen die online werken en daardoor overal ter wereld hun laptop kunnen opklappen. Vanuit een hangmat op Bali, een finca op Ibiza of vanuit een coworking op Curaçao. Het kan allemaal. Het lijkt je fantástisch. Reizen is je lust en je leven. Autoriteit is niet aan jou besteed.

Jij wil reizen, de wereld ontdekken. Je wil voor jezelf werken, je creativiteit kwijt kunnen in wat je doet. Je wil regie over je levensdagen, want je weet: the way you spend your days is the way you spend your life. Je wil niet wachten, je wil in actie komen. Je wil je eigen onderneming, hoe eng dat ook klinkt. Geen verantwoording hoeven afleggen, jouw eigen koers varen en datgene doen waar jouw hart heel hard van gaat kloppen. Het gaat niet per se om de ‘laptop-lifestyle’, want dat is veel te oppervlakkig en Instagrammerig voor je. Jij wil vervulling. Liefde. Bezieling. Leven vanuit purpose, bijdragen aan de wereld op jouw unieke manier.

 

Mijn verhaal: hoe ik locatieonafhankelijk werd

In 2018 gooide ik mijn roer om. Na het overlijden van mijn moeder twee jaar eerder besloot ik: ik wil niet meer meedoen aan de ratrace. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn ouderlijk huis en ging op wereldreis. Zes weken na mijn besluit zat ik in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik reisde door Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Europa, Azië en weer terug en ik wist: ik ga nooit meer terug in het stramien.

Mijn reisblog (Kim around the World) bestond al en ik besloot me te laten coachen om er een goed verdienmodel van te maken. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat mijn verhaal veel mensen inspireerde en ik besloot zelf ook te gaan coachen. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel, opende een zakelijke bankrekening en ik startte mijn coachpraktijk op. Dat laatste grotendeels vanuit Mallorca. Het was een enerverende tijd, ik schoot soms middenin de nacht wakker omdat ik een ingeving had en ik was al die tijd vastbesloten: dit gaat een succes worden.

Waarom? Omdat het VAN MIJ was. Schrijven hoort bij mij, dus mijn reisblog bleef ik vullen groeide gestaag. Leuke samenwerkingen kwamen op mijn pad en ik ging werken als copywriter. Coachen is inmiddels als een tweede natuur (of misschien wel mijn eerste) en dat is nu een van mijn grootste verdienmodellen. Kim around the World is nu een heus bedrijf en dat bouwde ik helemaal zelf op vanuit niks.

Jij kunt dat ook.

 

De Freedom Mastery: bouwen aan jouw remote leven en werken

In de Freedom Mastery help ik je daarbij. Drie maanden lang heb je een direct lijntje met mij. Je komt in een groep gelijkgestemden die in hetzelfde ‘schuitje’ zitten als jijzelf. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met modules, lessen en opdrachten. En na drie maanden heb jij de fundering staan van jouw online businessidee (ook als je nu nog geen idee hebt wat), zodat jij binnen no time ook locatieonafhankelijk bent.

Aanstaande maandag ga ik naar Spanje. Ik heb een AirBnB gehuurd aan het strand van València. Het wordt heus hard werken, want mijn agenda is flink gevuld de komende weken (veel sessies en calls, dus vermoeiend), dus ik kijk nu al uit naar mijn koffie’tjes in de ochtend, mijn avondwandelingen langs de boulevard en een aperolletje op een terrasje (wat hopelijk allemaal een beetje betaalbaar is en anders beeld ik ze gewoon in) tijdens zonsondergang om mijn dagen mee af te sluiten.

What a life. Het is mijn realiteit geworden en dat kan het van jou ook worden.

Doe je mee?

We beginnen over


 

Praktische informatie Freedom Mastery

  • Drie maanden traject
  • START: 25 september
  • Groepstraject: je komt in een groep gelijkgestemden
  • Facebookgroep met alle deelnemers om successen te delen, inspiratie te delen en je aan elkaar op te trekken
  • Online leeromgeving met 8 modules. Elke week komt er een module vrij
  • Online groepssessies via Zoom
  • Persoonlijke 1 op 1 sessie 
  • Direct lijntje met mij via mail en/of whatsapp gedurende het hele traject

 

Resultaat 

Jouw eigen online verdienmodel dat VANUIT JOU komt. Zo gaat jouw online business niet alleen jouw mooiste, vrije leven ondersteunen, maar wordt het onderdeel van jouw freedom lifestyle.

 

Meer informatie over de Freedom Mastery? Hier vind je ALLE INFORMATIE

 

Meedoen?

Meld je hier direct aan >

 


 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap