FREEDOM MASTERY

BUILDING YOUR REMOTE LIFESTYLE


Vier weken bouwen aan jouw freedom business waarmee jij locatieonafhankelijk wordt

Wil je je eigen online business waarmee je locatieonafhankelijk wordt?

Niet meer vastzitten op een plek, reizen integreren in je leven en in vrijheid overal ter wereld kunnen wonen en werken terwijl je je eigen online business rockt.

Vier weken gaan we samen bouwen aan jouw freedom business.

 

✓ Uit de ratrace (en niet meer terug!)

✓ Reizen en remote leven

✓ Je eigen online verdienmodel

✓ Voldoening, geluk, autonomie en vooral: vrijheid!

De deuren zijn gesloten. De nieuwe ronde begint op 3 juni

Van een saai, vast stramien naar de hele wereld over reizen

Herken je dit?

Je bent een reiziger pur sang. Je houdt ontzettend van nieuwe plekken ontdekken, je onderdompelen in andere culturen. Wanneer je reist voel je je helemaal thuis in jezelf. Los van alle verplichtingen. Je voelt dan pas waar het leven echt om gaat: ervaringen, ontmoetingen, ontdekkingen. Naar huis wil je eigenlijk nooit en je mijmert vaak hoe het zou zijn als je voor een langere tijd kon blijven op die fijne plek; 

Je bent een avonturier, maar ook heel ambitieus. Jij hebt een goed stel hersens en je weet dat je veel potentie hebt. Wanneer je reist heb je het gevoel dat je je talenten verspilt, maar wanneer je tussen de vier muren van kantoor zit, heb je het gevoel dat je je leven verspilt. Je wordt gék van die onrust en wil dólgraag remote kunnen leven en ondertussen kunnen werken. Liefst volledig voor jezelf. Maar je hebt geen idee hoe of waar je moet beginnen;

  Jij weet dat je iets GROOTS te brengen hebt in de wereld. Alleen weet je niet wat precies. Mensen komen vaak bij jou voor raad en advies en je weet ze dan altijd op jouw manier te helpen. Je weet dat dat uniek is en dat daar ‘iets mee moet’, maar wat dan? Je krijgt het niet helder en eigenlijk durf je ook niet zo goed, waardoor je het gevoel hebt dat je je talenten aan het verspillen bent. Je hebt er slapeloze nachten van;

Een eigen business klinkt als muziek in je oren. Het lijkt je fantastisch om jouw talent om anderen te helpen en daar een fijne boterham mee te verdienen. Je hebt al van alles geprobeerd om een verdienmodel van de grond te krijgen, maar in plaats van dat het je energie geeft, geeft het je alleen maar stress. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Als je zo doorgaat gaat het ergste scenario jouw realiteit worden: terug in loondienst, in een baan, opdraven voor een ander, terug in het Nederlandse systeem. Weg reizen, weg regie, weg jouw leven. Die gedachte verstikt je, is ondraaglijk voor je en je ligt er vaak ‘s nachts wakker van.

 

Maar HOE DAN?
Waar begin je?
En waarmee dan?

Kom in actie en laat mij jou helpen.
The time is now!

Kim heeft me laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

– Emma

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Hoe zou het voor je zijn als:

Je ’s ochtends je gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee aan een parelwit strand dat wordt versierd door je lievelingspalmbomen. Je opent je balkondeur en de zwoele ochtendwarmte overvalt je als een prettige, warme deken. Je rekt je uit en staart over zee en beseft hoe bevoorrecht je bent dat je al een paar weken op deze tropische droombestemming bent. Je voelt je vrij!

Je ondertussen op deze heerlijke plek je eigen business runt en ook nog succesvol. Je kunt je creativiteit kwijt in wat je doet, je hebt superleuke opdrachtgevers en je klanten resoneren helemaal met wie jij bent en waar jij voor staat. Je doet je werk online waardoor je het vanuit alle uithoeken van de wereld kunt uitvoeren. Soms vanuit je appartement en soms vanuit een coworking, maar altijd zoals dat voor jou het beste werkt

In je vrije uurtjes trek je erop uit om de prachtige omgeving te verkennen. Je hebt reizen volledig geïntegreerd in je leven en je hebt letterlijk the best of both worlds. Vroeger kon je hier alleen maar van dromen

Ook al werk je hard; je doet het nu op je eigen voorwaarden, waardoor werken nog nooit zo niet als werken voelde. Jouw business is jouw eigen creatie. Het geeft een bepaalde vervulling aan je leven, waardoor jijzelf een beter mens bent en daarmee bijdraagt aan de wereld

Je wordt benaderd door mensen die door jou en je keuzes geïnspireerd zijn. Die het knap vinden wat je doet en dat ook tegen je zeggen. Je voelt aan alles dat je het op het juiste pad bent, dat het helemaal klopt, en je kunt je niet meer voorstellen dat je ooit zo moeilijk dacht over het kiezen voor dit vrije leven

FREEDOM MASTERY

De Freedom Mastery is hét online programma waarin ik jou meeneem naar het bouwen van jouw eigen online business waarmee jij jouw remote leven gaat vormgeven.

Vier weken gaan we met elkaar tijdens online sessies van anderhalf tot twee uur werken aan jouzelf. Je gaat je missie helder krijgen, je gaat werken aan je mindset, je gaat verdienmodellen bepalen en vervolgens een strategie opzetten voor jouw business.

Mastery /ˈmɑːst(ə)ri/ :
* the action of mastering a subject or skill
* control or superiority over something

Na de Freedom Mastery:

✓ Heb je de fundering staan van jouw online business! Dat idee dat al lang in jou sluimert. Dat gevoel dat je iets groots te brengen hebt. Alle remmen gaan los en je gaat het gewoon dóén;

Heb je helderheid over hoe je je business gaat vormgeven. Zowel inhoudelijk (wat je gaat aanbieden en hoe je dat gaat aanbieden) als welke rol jouw business in jouw leven gaat spelen. Je business is het middel, vrijheid is het doel. Maar je business wordt óók onderdeel van jouw vrijheid;

Weet je wat je missie is, je weet welke verdienmodellen er bij jou passen en je hebt een start gemaakt van jouw strategie om klanten (échte klanten!) te gaan maken. Door de mindset-lessen weet je dat niets je in de weg staat, behalve jijzelf; 

✓ Voel je je energiek, licht en krachtig.  Gelukkig! Je gelooft in jezelf en in jouw business. Je bent nu al trots op jezelf.

De investering voor de Freedom Mastery is nu niet 

297 euro maar slechts

           147 euro (ex BTW)

 

+ Early Bird BONUS:
Gratis HOTSEAT coachingsessie t.w.v. 97 euro

Zij gingen je voor

Kim is vorig jaar in mei op mijn pad gekomen, wellicht was dat na wat googlen naar een avontuurlijker leven.

Haar woorden en boodschap spraken me aan en ik werd nieuwsgierig naar mijn mogelijkheden.

Het traject van FM is kort en krachtig en heeft veel voor me betekend en nog het meeste voor mijn zoektocht naar mezelf.

De fundering van mijn online business staat er. Al rijzen er ook nog heel veel vragen, ik heb voldoende vertrouwen in mezelf om door te zetten.

Dankzij de chronologie in de sessies heb ik behoorlijk wat stappen kunnen zetten. Ik ben Kim ongelooflijk dankbaar.

Heidi

Ik wilde wat anders in mijn leven. Ik vond mijn baan niet leuk. Iedere dag voelde als de dag ervoor. Ik wist dat ik graag wilde reizen maar ik wist niet waar te beginnen.

Kim heeft me geholpen met helder in kaart brengen met wat ik wil. En heeft me handvaten gegeven om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Tijdens de gesprekken heb ik me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, maar heeft Kim me ook laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

Tijdens de Freedom Mastery heb ik mijn baan opgezegd, ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf en heb ik een ticket naar de Filipijnen geboekt.

EMMA

Al enige tijd zocht ik naar een mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te werken. Alle opties ging ik bij langs. Bij alles was een reden om het niet te doen: ik kan het niet, niet rendabel, niet haalbaar…

Ik volgde Kim al enige tijd en heb een keer een Freedom Boost met haar gehad. Gevolg was dat ik ben gestart met de Freedom Mastery omdat ik iemand nodig had die mij zou helpen een online business op te starten.

Kim gaf mij dat vertrouwen. Wat ik prettig vond is dat we stapsgewijs toewerkten naar de uitwerking van ons plan. Stappen die ik zelf zou hebben overgeslagen, terwijl ze essentieel zijn voor het opbouwen van je business.

Kim begeleidde ons hier geweldig in.

Met haar enthousiasme en realisme wist ze mij telkens te motiveren en de te helpen om de focus te houden op mijn missie. Met haar feedback kon ik telkens weer verder als ik ergens tegenaan liep.

De basis is gelegd! Zonder dit traject had ik dit niet gered.

Bedankt Kim, voor je geweldige begeleiding!!!

Linda

BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS

Wat houdt de Freedom Mastery in?

01 Missie

In de eerste module ga je op ontdekkingstocht in jezelf, je kernwaarden, je sterktes en je zwaktes. Maar ook je dromen en je wensen, waardoor je helderheid krijgt over jouw unieke missie in dit leven.

02 Mindset

Jij creëert je eigen realiteit. Je bent jouw creator, maar ook je grootste saboteur. Alles wat je in je leven hebt, heb je zelf gemanifesteerd. Als je het anders wil, zul je andere keuzes moeten maken. Eng? Ja! Noodzakelijk? Enorm!

Mindset is key. We gaan onderzoeken waardoor jij je laat tegenhouden en waarom je (nog) niet voor jouw mooiste, vrije leven hebt gekozen en wat je nodig hebt om dat wél te doen!

03 Verdienmodellen

Jouw business is het middel, vrijheid is het doel. Maar jouw business gaat óók onderdeel worden van jouw vrijheid. Je business komt uit je hart. Welke verdienmodellen passen daarbij? Wat zijn jouw kernwaardes? Jouw human needs? Wat vind je belangrijk? Hoe ziet jouw ideale leven en jouw ideale dag eruit? The way you spend your days, is the way you spend your life. Hoe ga je dat vormgeven?

04 Strategie

Wie wordt jouw doelgroep? Wat ga je je doelgroep aanbieden? Hoe ga je dat strategisch bepalen? Je leert alles over de klantreis, funnels, (e-mail)marketing, communicatie en sales. Zodat jij na de Freedom Mastery weet hoe jij jouw eerste klanten kunt gaan aantrekken. Yes!

 

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Over mij

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Dit ga ik vasthouden. Ik bouwde mijn reisblog uit en startte mijn coachpraktijk op.
Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer.
Ik coach reislustige, ambitieuze vrouwen die met hun unieke talent willen bijdragen aan de levens van anderen en locatieongebonden willen zijn, met het opzetten van een online verdienmodel waarmee zij locatieonafhankelijk worden.

The world is your home. And your office!

What the F.A.Q!

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Freedom Mastery?

De volgende ronde start maandag 3 juni 2024. Zet je op de wachtlijst >

Is het een vaststaand programma?

Ja.

Zit er 1 op 1 coaching in de Freedom Mastery?

Nee, helaas niet. De Freedom Mastery is een online programma.

Tijdens de online sessies op maandag kun je je vragen stellen. Vooraf vul je je voorbereidingsformulier in en komt jouw topic, issue of vraag sowieso aan de orde.

Wat is de investering?

397 euro ex BTW. Tot en met 12 april is de investering slechts 297 euro ex BTW. Meld je aan >

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dat gaat helaas niet. Daar is het bedrag te laag voor.

Ik vind het te duur. Kan het ook voor minder?

Dit is een investering in jezelf.

Als je blijft doen wat je tot nu deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wat gebeurt er als je het niet doet? Dan ben je over vier weken nog precies waar je nu bent.

Waar ligt je prioriteit? Hoeveel vind je jouzelf en jouw droom waard?

En hoeveel het ‘zelf proberen’ je al gekost?

Precies. Die investering heb je zo weer terugverdiend.

Andere vragen of wil je weten of het traject iets voor je is?
niet goed geld terug