Ik schrijf over allerlei leuke, interessante en boeiende plaatsen en wereldse plekken. Mijn doel is om mensen te inspireren, op ideeën te brengen of te laten dromen over paradijselijke oorden in de hoop ooit een mooie (verre) reis te mogen of kunnen maken. Alle verhalen zijn van mijzelf. Op alle plaatsen waar ik over schrijf ben ik zelf geweest. De verhalen komen uit mijzelf. Dat maakt het persoonlijk en echt. En ik hoop dat jullie, mijn lezers, dat voelen en gaan waarderen.

Alle verhalen zijn van mijzelf. Op alle plaatsen waar ik over schrijf ben ik zelf geweest. De verhalen komen uit mijzelf. Dat maakt het persoonlijk en echt.

 

Opbouw blog

Hoe de site is opgebouwd? Heel simpel. Bij het kopje Bestemmingen vind je alle plekken en plaatsen die ik tot nu toe heb bezocht, onderverdeeld per werelddeel. Deze rij wordt ongetwijfeld de komende tijd aangevuld, terwijl nu nog lang niet alle bestemmingen al eigen artikelen hebben. Geduld, geduld, want ik zit boordevol ideeën. Wil je weten hoe ik het organiseren van een (verre) reis aanpak? Wat ik zoal in mijn koffer stop of dat ik uiteindelijk toch voor een backpack kies? Neem eens in de kijkje bij m’n reisinspiratie.

Verder ga ik geregeld op citytrips vind ik roadtrips de ultieme manier van reizen. En wil je weten hoe ik routes uitstippel voor een verre rondreis? Bij reistips vind je alle reistips. Praktische welteverstaan. Zo heeft mijn blog de afgelopen weken een aardig gezicht gekregen. En nu is het taak om het ook inhoud te geven. Ik heb er zoveel zin in. Jullie hopelijk ook!

Meer weten over mij, Kim Nijmeijer? Hier lees je meer over mij.

 

Vijf posts

De eerste vijf blogposts staan online! Ik wens jullie, mijn lezers, ontzettend veel inspiratie toe. Zet m’n blog in je favorieten, volg mijn Facebook-pagina en kom gezellig vaak buurten. Zo reizen we samen de wereld rond!

Liefs,

Kim

 

PS: dit artikel komt uit september 2016 en is een welkomstartikel. Inmiddels is de blog gegroeid en ontwikkeld en dat is een ongoing proces, net als het leven zelf, waardoor de opbouw van de site steeds verandert.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap