Yes!

Welkom bij de club van locatieonafhankelijk leven!

 

Wat tof dat je je hebt aangemeld voor de masterclass Master your Freedom. Ik ben zó blij dat je het jezelf gunt om meer te leren over het creëren van een locatieonafhankelijk leven. Dit is je eerste stap!

 

Save the date

Ik kijk er enorm naar uit om donderdag 16 februari om 20:00 uur samen met jou aan de slag te gaan. Het gaat een heel waardevolle avond worden waarin je wordt geïnspireerd, inzichten krijgt en een duwtje in je rug krijgt om daadwerkelijk stappen te gaan zetten.

BELANGRIJK! Registreer je hier voor de masterclass

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Je ontvangt zometeen een mail van mij met daarin alle informatie over de masterclass en een link naar de online omgeving waar je de masterclass kunt gaan volgen. Yes!

Mocht je er niet live bij kunnen zijn, no worries. Je ontvangt een replay van de masterclass zodat je hem op een ander moment rustig kunt terugkijken.

 

FREEDOM BOOST

Duurt het je te lang en ben je ongeduldig?

Boek dan je Freedom Boost! Een Freedom Boost is een 1 op 1 videocall van ongeveer een uur, waarin we het samen gaan hebben over jou. Over waar je nu staat, wat je dromen en je wensen zijn en hoe je die kunt manifesteren. Je mag me alles vragen, niets is te gek.

Na de Freedom Boost heb jij nieuwe energie om met je ideeën aan de slag te gaan en heb je concrete tips over de remote lifestyle, locatieonafhankelijk leven dus. Én natúúrlijk over hoe jij je business gaat bouwen, ook als je nu nog geen enkel idee hebt.

De investering voor een Freedom Boost is 97 euro, maar! Ik geef elke maand een GRATIS boost weg:

DOE MIJ ZO’N FREEDOM BOOST!       


 

Meer weten over locatieonafhankelijk leven en online ondernemen?

Lees dan deze artikelen op de blog:

 

Vragen?

Heb je vragen voor nu? Schroom vooral niet om contact met me op te nemen.

Tot donderdag 16 februari!

BELANGRIJK! Registreer je hier voor de masterclass