Jij wil de wereld een beetje mooier maken en bijdragen aan het leven van anderen…

Terwijl je zelf de wereld over reist en locatieonafhankelijk door het leven gaat.

Je voelt je alleen overweldigd. Je weet heus wat je te bieden hebt en dat het GROOTS is. Maar er komt meer bij kijken dan je vooraf dacht. Want wat ga je dan precies aanbieden? En hoe kom je dan aan klanten? Marketing is voor jou abacadabra, hoewel je weet dat je er iets mee moet. Zichtbaar zijn is op zich ook best handig als je online klanten wil vinden en dat is nog best een uitdaging voor je. Want wat deel je dan? Wat zeg je dan? En wie ben jij nou om jezelf op social media te etaleren?

Toch zul je met al deze dingen wel iets moeten als je jouw klanten wil bereiken en zoveel mogelijk mensen wil helpen. Je doet weleens een cursus of volgt weleens een masterclass, maar tot nu toe is het je nog niet gelukt om echt een online programma te creëren en klanten te vinden die ook daadwerkelijk resultaat boeken.

Herken je dit? Dan is de workshop Kickstart jouw online business voor jou!

Dit ga je leren tijdens de workshop

Het antwoord op de vraag ‘Wáár moet ik beginnen?’

Welke vier fouten de meeste coaches maken waardoor ze hun online programma niet gemaakt of verkocht krijgen. Scoop: dat gaat vaak niet over je product of dienst, maar over jou. We gaan de diepte in

Welke exacte stappen (het zijn er acht) je te zetten hebt om jouw eigen online verdienmodel de wereld in te slingeren

Met welke online verdienmodellen ik werk en locatieonafhankelijk ben geworden

Hoe je met een simpele strategie je online product verkocht krijgt

Hoe je klanten aantrekt zonder dingen te hoeven doen waar je je niet goed bij voelt. Geen trucjes of de hele dag zichtbaar moet zijn op social media. Maar autentiek en op een manier die precies bij jou past

  Na de workshop heb je handvatten die je direct kunt inzetten op jouw weg naar locatieonafhankelijkheid

  YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

  Deze workshop is voor jou als jij:

  Een dienstverlenende ondernemer bent (of wil worden!) die de wereld mooier wil maken door anderen te helpen met jouw expertise

  Startende online ondernemers/coaches

  Een online programma wil creëren en verkopen, waarmee jij locatieonafhankelijk wordt en je dus overal ter wereld kunt wonen en werken

  Reislustig en avontuurlijk bent en een vrije levensstijl wil

  Weet dat je écht iets te bieden hebt, dat je een bijzondere gift hebt die je tot in je botten kunt voelen. En dat het tijd is om te investeren in jouzelf, omdat je jezelf en je gift heel serieus neemt. Je hebt verdorie wat te doen hier op aarde!

  Bereid bent om te investeren. Deze workshop is namelijk het begin van jouw ‘ride’ naar locatieonafhankelijkheid. Niets komt voor niets en jouw grote droom is een investering waard. Zowel in tijd, energie als in geld.

  DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

  Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

  Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

  Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
  Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

  In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren!

  Ik ben Kim Nijmeijer. 
  Sinds 2020 coach ik avontuurlijke vrouwen die vastzitten in een stramien van veel werken, weinig vrije tijd en gebonden zijn aan een locatie in het opzetten van een online business. Zodat zij overal ter wereld remote kunnen wonen en werken.

  In mijn coachtraject Unleash your Freedom help ik mijn klanten in het creëren van een purpose gedreven online verdienmodel waarmee ze locatieonafhankelijk worden en overal ter wereld kunnen wonen en werken. Ik ben hun stok achter de deur en geef ze af en toe een liefdevolle duw in de rug. En dat doe ik vanaf verschillende plekken ter wereld. Bali, Mallorca, Valencia, Kaapstad, Lissabon… en ook gewoon Nederland!

  © 2016-2023 Kim Nijmeijer | Kim around the World | KvK 81120508 | BTW NL003534702B69 | Disclaimer & Privacy | Algemene voorwaardenCONTACT