Unleash your Freedom

 

 

Heb jij het lef om je oude leven los te laten en in meer vrijheid te gaan leven?

 

Uit de ratrace

Meer reizen

Je eigen business rocken

✓ Meer voldoening, geluk, autonomie en vooral: vrijheid!

JA! Dat wil ik!


 

Ben jij klaar voor een mega vette upgrade van jouw leven?

Je wilt meer vrijheid. Niet meer meedoen aan de ratrace. Loskomen van de druk, het ‘moeten’.

Niet meer leven naar de maatstaven van een ander, maar leven op je eigen voorwaarden.

Meer reizen. De wereld ontdekken. En je eigen business rocken.

Weet jij diep van binnen dat er veel meer mogelijk is voor jou, dat je onwijs veel potentie hebt, maar weet je niet precies wat dat dan is? En al helemaal niet hoe je dat zou kunnen manifesteren?

 

Laat mij je helpen!

 


 

Heb je nu het gevoel dat…

✓ Je aan de buitenkant een prima leven hebt, maar dat er véél meer in jou zit dan je er tot nu toe uit hebt laten komen?

✓ Dat – ondanks je vette dankbaarheid voor alles in je leven – het gewoon niet klopt

✓ Je gebonden bent door de ‘regels’ van de maatschappij en je niet weet hoe je je daarvan los kunt maken?

✓ Je je laat tegenhouden om je potentie tot uiting te laten komen? Door je omgeving, sociale druk of geld? Je soms zelfs voelt dat je vast zit?

✓ Er veel meer mogelijk zou moeten zijn omtrent werken en geld verdienen? Dat werken niet voor een ander hoeft te zijn, maar dat dat ook voor jezelf kan zijn. En als je voor jezelf werkt, wil je dat liefst overal ter wereld kunnen doen. Thuis aan de keukentafel, in een finca op Ibiza of in een coworking op Bali. The sky is the limit, dat wéét je, maar hoe manifesteer je dat?

Een eigen bedrijf niet voor jou is weggelegd? Een eigen bedrijf hebben klinkt als iets wat nauwelijks haalbaar is, maar ondertussen voel je een vlammetje ontwaken bij het idee alleen al om ondernemer te zijn

Het leven bovendien veel te kort is om te wachten op kansen? Je weet dat je ze zelf moet creëren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en dat frustreert je, waardoor je steeds maar niet in actie komt

Ja, ik wil een matchcall met Kim   

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

It’s time to unleash your freedom!

Het is tijd, lief mens. Het is nu echt tijd om te gaan staan voor wie je bent, om te gaan kiezen voor jezelf, voor je missie in dit leven.

Je bent niet gek. Je voelt al zo lang dat je meer te doen hebt hier op aarde. Dat jouw huidige leven jou niet past. Dat het niet klopt. 

Ik ga je helpen. Je reis gaat beginnen. 

Je gaat je mooiste leven creëren. Zonder twijfel, vol moed en vertrouwen.

Meer reizen, jezelf ontwikkelen, mensen ontmoeten, je eigen business bouwen en rocken.

Daarom heb ik het Unleash your Freedom programma ontwikkeld.

Speciaal voor mensen zoals jij. Die out of the box denken, die geloven dat alles kan, bij wie het glas halfvol is en die het gevoel hebben dat er meer in het leven zou moeten zijn dan wat er tot nu toe uitkomt.

Jij bent hier niet gekomen om je tijd uit te zitten en af te wachten, jij bent hier om je leven te ownen en zelf aan het roer te staan. Je staat op het punt om uit te breken, maar hebt alleen nog even een zetje (of flinke zet) nodig. Daar help ik je bij!

 

Jij wilt:

Meer vrijheid. Meer autonomie. Meer leven. Minder druk en meer flow. Rust. Jezelf zijn. En vanuit jezelf durven kiezen

Meer reizen. Niet van vakantie naar vakantie leven, maar écht reizen. Onderdompelen in verre culturen, bergen beklimmen, jungles trotseren. Niet om te vluchten van de realiteit hier, maar juist om thuis te komen bij jezelf. Doordat je jezelf uitdaagt. Steeds opnieuw

✓ Een manier vinden om zelf je geld te verdienen. Zonder daarbij afhankelijk te zijn van een werkgever of loondienst. Misschien heb je al wat opgezet en wil je dat nu uitbreiden. Of misschien weet je nog niet waar je moet beginnen

Leven op jouw voorwaarden. Unieke voorwaarden. Je eigen tijd indelen. Zelf bepalen wat je met je tijd doet. Loskomen van alles van buitenaf en naar binnen keren. Intuïtiever leven

Keuzes maken vanuit jezelf. Om jouw unieke vrijheid te vinden. Maar het ontbreekt je soms aan de moed en de kracht. Je wilt loskomen van alles wat je tegenhoudt om gewoon te gáán. Het gewoon te dóén. Because you owe it to life. Dat vóél je!

 

Lief mens, ik voel het ook. Een paar jaar geleden was ik waar jij nu staat. En ik nam the big leap. Hoe mooi zou de wereld zijn als we allemaal vanuit onze inner guts onze keuzes zouden maken. Los van wat er buiten ons om gebeurt, verwacht wordt of normaal gevonden wordt. You can do it. Of nog beter: we can do it. Want ik ga je er bij helpen.

Ja, ik wil een matchcall met Kim 

 


 

Na vier maanden Freedom Coaching heb jij:

 

01 Verbinding met jezelf en je missie 

✓ Je bent (weer) in verbinding met jezelf en met je missie, waardoor je vanuit flow en rust uitdraagt wat je te bieden hebt.

 

02 Een helder businessmodel   

✓ Jouw ideeën samengevoegd en gestructureerd in een helder businessmodel. De vorm, je ideale klant en je productaanbod. Clarity=key!

 

03 Meer vrijheid!

✓ Doordat je van je eigen missie een verdienmodel maakt, kun je doen wat je het liefst doet en verdien je er nog geld mee ook. Je hebt meer vrijheid, bent zelfstandiger en zelfverzekerder.

Klaar om je baan op te zeggen. Terug aan het roer van je leven!

 


 

Wat houdt het Unleash your Freedom programma in?

Het doel van het Unleash your Freedom programma is om jou in je kracht te zetten. Zodat je durft te kiezen. Voor jezelf, voor je idee en voor je dromen. Wanneer je vanuit je intrinsieke drive gaat leven ontstaat er vrijheid. Maar het is niet niks om die bold move te maken. Ik help je daar bij in dit unieke persoonlijke 1 op 1 coaching traject.

In een traject van vier maanden ga je in acht modules en met persoonlijke begeleiding van chaos, niet-weten, onzekerheid en uitstelgedrag naar focus, rust en een helder stappenplan voor het bouwen van jouw business en daarmee je mooiste leven. 

Vier maanden exclusieve, persoonlijke 1 op 1 freedom coaching

Online omgeving met acht modules: onbeperkte toegang waardoor je ook op een later moment kunt starten of video’s terug kunt kijken.

✓ Acht 1 op 1 coachingsessies via Zoom

✓ Tussendoor app- en mailcontact voor reflectie en al je vragen

 

€997

excl. BTW

Ja, ik wil een matchcall met Kim 

 

 


BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS


 

Dit zeggen anderen over mij:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!
Lieke

***

Lieve Kim, ik heb een enorm fijn gesprek met je gehad. Vanaf het eerste moment gaf je mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met je te delen. Je eigen ervaring, je luisterend oor en je adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal je blijven volgen en je benaderen als ik het nodig heb. Bedankt voor onze ontmoeting!
Linda

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!
Reinanke

***

Heel fijn en leuk gesprek gehad met Kim, inspirerend en motiverend! Aanrader!
Marij

***

Ik volg Kim al een poosje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen: herkenbaar, inspirerend en motiverend!! Het telefonische gesprek wat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn! Aanrader!
Martine

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. Ze heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***

Ik heb een fijn gesprek gehad met Kim, vol enthousiasme en vol passie over het reizen en over haar job. Dat werkt heel aanstekelijk!
Kristel

***

Inspirerend gesprek met Kim. Geeft me een boost om door te gaan maar ook om mezelf niet voorbij te hollen.
Ella

***

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Nog even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatieonafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.

 


 

Je hebt nu twee keuzes

Je kunt jouw situatie laten zoals hij is. Genoegen nemen met wat je nu hebt. En het stemmetje dat steeds weer omhoog komt blijven onderdrukken. En er niks mee doen. Besef wel dat je dan nooit komt waar je graag wil zijn. Dat je nooit op je plek komt.

Je kunt je laten leiden door angst, onzekerheid en belemmerende overtuigingen. Misschien zeggen die overtuigingen dat het te duur is. Of dat je geen coaching nodig hebt. Dat je het zelf wel kunt. Maar als je het zelf kunt, waarom heb je het dan nog niet gedaan? En ook: het traject kost iets, maar welke prijs betaal je als je niet in actie komt?

Pijn ervaar je altijd. Wat je ook kiest. De vraag is: Wil je blijven ‘lijden’ in je oude verhaal of wil je knallen naar je nieuwe verhaal?

Doorbreek je belemmeringen en je situatie zoals die is en kom in actie. De wereld wacht op jou. Echt! Jouw kennis, jouw ervaring, jouw expertise. Laat je ze in de steek of kom je voor ze op?

 

It’s up to you.

Plan je matchcall

 


NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPER POWER


 

Dit is wat je krijgt in de online modules

01 Jij en je zielsmissie

Je ideeën, je dromen en je wensen heb je niet voor niets. Het is tijd om contact te maken met je missie.

02 Je mindset

Belemmerende overtuigingen en onzekerheden helpen je niet verder. Jij creëert je eigen realiteit en wanneer je anders gaat doen, gaat de wereld anders zijn. Mindset is key! Ik help je om door je blokkades heen te breken en je ‘oude verhaal’ achter je te laten.

03 Leren manifesteren

Wist je dat je heel veel invloed hebt op wat je manifesteert en wat je niet manifesteert? In module 3 gaan we lekker zweven met de Wet van de Aantrekking om dat vervolgens praktisch handen en voeten te geven.

04 Businessmodel

De wereld wacht op jou, jouw missie en jouw idee en we gaan samen jouw ideeën uitwerken tot een businessmodel. Zodat jouw business jouw mooiste leven gaat ondersteunen. Dat is vrijheid.

05 Jouw ideale klant

Aan wie ga je jouw idee aanbieden? Wie zit er op jou te wachten? Wie heeft jou nodig? Wie is jouw doelgroep? Als je de hele wereld wil helpen, zal niemand zich écht geholpen voelen. In module 5 kies je je ideale klant

06 Je aanbod

Wat ga je je ideale klant vervolgens aanbieden? En hoe krijg je ze zover dat ze daadwerkelijk bij jou gaan kopen? We gaan je productaanbod strategisch opzetten, zodat jouw doelgroep niet om jou heen kan.

07 Doel – Plan – Focus – Actie

Hoe kom je met je klant in contact? Waar hangen ze uit? Hoe krijg je je product aan de vrouw of man? Hoe weten zij jou te vinden? En hoe maak je van je website een klantmagneet? Wat is je doel? En hoe bepaal je je acties daarop? In module 7 pakken we dit samen aan en pakken we door!

08 Vrijheid!

In module 8 komen we echt in actie. There is no way back! Je gaat je doelgroep benaderen en met ze in gesprek. Om ze vervolgens je aanbod te doen. Je online business staat nu. En deze prachtige creatie van jou gaat jouw mooiste, vrije leven ondersteunen.

 

Unleash your Freedom!


 

Veelgestelde vragen

 

01 Wanneer start het Unleash your Freedom programma?

Plan je matchcall. Aan de hand van dat gesprek kijken we of een match zijn en wanneer we samen starten aan het traject.

 

02 Voor wie is het Unleash your Freedom coaching traject?

Voor jij die voelt dat er meer in je leven zit dan wat je er tot nu toe uit hebt laten komen. Je wilt meer reizen, locatieonafhankelijk leven en je eigen online business rocken. In Unleash your Freedom gaan we daar soamen aan bouwen.

 

03 Is het een vast coachingprogramma?

Nee. De modules zijn weliswaar vooraf geschreven, maar de 1 op 1 coaching is volledig op maat en persoonlijk voor jou.

 

04 Tot wanneer houd ik toegang tot de online modules?

Onbeperkt. Je houdt altijd toegang tot de modules.

 

05 Wat is de investering?

De investering in jouzelf en jouw nieuwe leven is 997 euro. Je krijgt dan vier maanden coaching, acht modules en acht 1 op 1 sessies van een uur. 

Veel geld? Welnee! Je hebt het binnen no time terugverdiend. En bovendien: Wat loop je mis als je je niet laat coachen? Wat heeft niets doen je al gekost?

 

06 Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Je kan in vier maandelijkse termijnen van 250 euro betalen.

 

Andere vragen of wil je weten of het traject iets voor je is?

Wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of het traject bij je past? Wil je eerst even met mij sparren om te weten of dit programma het juiste besluit voor jou is? Plan dan een matchcall via onderstaande knop. Vul het formulier in, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Plan een matchcall

 

niet goed geld terug