Jouw eigen freedom business waarmee jij locatie-onafhankelijk wordt

UNLEASH YOUR FREEDOM

Reizen. Niet meer vastzitten op een plek. Datgene doen waar je hart ligt. Vervulling en levensgeluk voelen.

In Unleash your Freedom bouwen we samen aan jouw hartgedreven freedom business zodat jij reizen kunt integreren in jouw leven en volledig remote wordt.

BUILDING YOUR FREEDOM LIFESTYLE

Wil jij een online verdienmodel waarmee jij locatieonafhankelijk wordt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Herken je dit:

✓  Je bent een reiziger pur sang. Je houdt ervan om nieuwe plekken te ontdekken, je onder te dompelen in vreemde culturen. Je wil reizen veel meer integreren in je leven door middel van een online business, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen;

✓ Je wil niet zomaar werk doen. Niet standaard. Je weet dat je iets GROOTS te bieden hebt. Als een soort diep innerlijk weten. Maar wat dat dan is? En hoe je dat kunt vormgeven? Je probeert weleens wat – een cursus hier of een masterclass daar – maar je krijgt nog niets echt van de grond. En dat begint steeds meer aan je te vreten;

Jij hebt al een bepaalde ontwikkeling door gemaakt. Als ik jou zeg dat de meeste mensen ‘in het systeem’ zitten, dan hoef ik jou niet uit te leggen wat ik daarmee bedoel. Jij bent daar uitgestapt (of wil daar uitstappen) met een reden. Jij weet dat het leven niet een ratrace hoeft te zijn. Dat je niet geleefd hoeft te worden door verplichtingen, maar dat je zelf aan het roer kunt staan. Alleen… hoe zorg je ervoor dat je in deze energie blijft?

Jij wil een online business opzetten. Een bedrijf dat jouw remote leven gaat ondersteunen. Maar wat zijn de eerste stappen? Waar begin je? En hoe? Je merkt dat het nog niet zo gemakkelijk is en dat geeft je stress. Je wilde zo graag vrijheid, maar dat voel je op dit moment allesbehalve.

Je vraagt jezelf heel vaak af of het niet anders kan.
Ja natuurlijk! Het kán anders!

 

Kim heeft me laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

– Emma

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

Stel je eens voor:

✓ Dat je ‘s ochtends vol energie uit bed stapt, je de gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee. De palmen langs het strand lachen je wuivend toe en de warmte van de zonnestralen prijken in je gezicht.
Wauw, deze plek is je homebase voor de komende maanden;

✓ Dat je vol goeie moed je laptop openklapt en dat je mag werken voor de leukste klanten. Voor wie je echt een verschil maakt en die je zelf hebt gekozen. Je draagt bij aan hun levens, je bent van betekenis. En je voelt je enorm met ze verbonden. Je werk geeft je vleugels!

✓ Dat je halverwege de dag kunt besluiten om iets voor jezelf te doen, omdat je werkdag lang genoeg geweest is. Je bepaalt zelf je agenda;

✓ En dat je ‘s avonds voldaan en vol dankbaarheid je dag afsluit;

✓ Op je vrije dagen trek je er lekker op uit om de prachtige omgeving te verkennen en mensen te leren kennen. Reizen, ontdekken, mensen ontmoeten, roadtrips maken, bergen beklimmen, cultuursnuiven, jungletochten, surfen of zwemmen in zee, het kán!

It’s time to Unleash your Freedom!

Je hebt lang genoeg gewacht om dé stap te zetten.
Je vindt het doodeng, maar ergens weet je: je moet een keer de knoop doorhakken en het doen.
Je bent er niet alleen klaar voor, maar ook klaar mee.

Unleash your Freedom is hét traject waarin ik jou meeneem naar het bouwen van jouw freedom business waarmee jij locatieonafhankelijk wordt.

In Unleash your Freedom leer je alles over hoe je een online bedrijf creëert vanuit jouw ziel, vanuit jouw why, zodat je zowel intrinsieke vrijheid als externe vrijheid gaat ervaren.

Unleash your Freedom is vooral voor jou als:

✓ Je al veel reist, je liefst langer op die ene fijne plek blijft, je eigenlijk niet per se ‘naar huis wil’ en je voor langere tijd wil reizen en ondertussen geld wil verdienen;

✓ Je ambitieus bent en een eigen online coachbusiness wil opzetten waarmee je impact wil maken op anderen en anderen wil begeleiden;

✓ Je niet snel een quick fix wil, maar iets wil creëren waarmee je én impact maakt voor anderen én iets duurzaams wil neerzetten voor jezelf;

✓ Je niet van 9 tot 5 elke dag achter je laptop wil zitten, maar bepaalde processen automatiseert zodat ze ‘vanzelf’ lopen en klanten opleveren;

✓ Je nu alleen nog geen idee hebt hoe je dat moet opzetten.

In minimaal vier maanden ga je met acht 1 op 1 sessies en een online leeromgeving samen met mij aan de slag met jezelf, je mindset en je energie om van daaruit te gaan bouwen aan een businessidee, zodat jij binnen no time met je laptop aan de andere kant van de wereld zit.

BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS

Wat houdt het Unleash your Freedom programma in?

 

Vier maanden exclusieve, persoonlijke 1 op 1 coaching met:

✓ Acht 1 op 1 coachingsessies via Zoom

✓ Online leeromgeving met acht modules: onbeperkte toegang

✓ Een direct lijntje met mij: Tussendoor contact via Voxer en e-mail voor reflectie en vragen. Je hebt me helemaal voor jezelf

Na Unleash your Freedom:

✓ Heb je de fundering staan van jouw online freedom business waarmee jij de wereld mooier maakt en tegelijkertijd de wereld kunt over reizen; 

✓ Heb je een prachtig mooi aanbod gecreëerd dat helemaal past bij jou, je missie en jouw levensstijl waarmee je meteen klanten kunt aantrekken en dus je eerste geld kunt verdienen;

✓ Heb je concrete dingen gerealiseerd, zoals: teksten voor je website, teksten voor je e-mailfunnels, een gratis weggever, eventueel advertentieteksten, etc.; 

✓ Kun je gaan en staan waar je wil en dus ook reizen waar en wanneer je dat wil. Jij staat zelf aan het roer van je online bedrijf wat je overal ter wereld runt;

✓ Voel je je vrij! Energiek, licht en krachtig. Je bent trots op jezelf.

De investering voor
Unleash your Freedom is

750 euro
per maand
(ex BTW)

of
2.997 euro (ex BTW)

Zij gingen je voor

Al enige tijd zocht ik naar een mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te werken. Alle opties ging ik bij langs. Bij alles was een reden om het niet te doen: ik kan het niet, niet rendabel, niet haalbaar…

Ik volgde Kim al enige tijd en heb een keer een Freedom Boost met haar gehad. Gevolg was dat ik in de coaching ben gestapt omdat ik iemand nodig had die mij zou helpen een online business op te starten.

Kim gaf mij dat vertrouwen. 

Wat ik prettig vond is dat we stapsgewijs toewerkten naar de uitwerking van ons plan. Stappen die ik zelf zou hebben overgeslagen, terwijl ze essentieel zijn voor het opbouwen van je business. Kim begeleidde mij hier geweldig in. 

Met haar enthousiasme en realisme wist ze mij telkens te motiveren en de te helpen om de focus te houden op mijn missie. Met haar feedback kon ik telkens weer verder als ik ergens tegenaan liep.

De basis is gelegd! Zonder dit traject had ik dit niet gered.

Bedankt Kim, voor je geweldige begeleiding!!!

Linda

Online reisagent

Ik wilde wat anders in mijn leven. Ik vond mijn baan niet leuk. Iedere dag voelde als de dag ervoor. Ik wist dat ik graag wilde reizen maar ik wist niet waar te beginnen.

Kim heeft me geholpen met helder in kaart brengen met wat ik wil. En heeft me handvaten gegeven om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Tijdens de gesprekken heb ik me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, maar heeft Kim me ook laten zien wat ik moest doen om mijn leven om te gooien.

Tijdens de coaching heb ik mijn baan opgezegd, ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf en heb ik een ticket naar de Filipijnen geboekt. 

Ondertussen zit ik in de Filipijnen mijn droom werkelijkheid te maken en ben ik druk bezig met het groter maken van mijn bedrijf.

Emma

Reiscoach

Dit is wat je krijgt in de online modules

01 Jij en je zielsmissie

In de eerste module ga je op ontdekkingstocht in jezelf, je kernwaarden, je sterktes en je zwaktes. Maar ook je dromen en je wensen, waardoor je helderheid krijgt over jouw unieke missie in dit leven.

02 Je mindset

Jij creëert je eigen realiteit en wanneer je anders gaat doen, gaat de wereld anders zijn. Mindset is key. We gaan onderzoeken waardoor jij je laat tegenhouden en waarom je (nog) niet voor jouw mooiste, vrije leven hebt gekozen en wat je nodig hebt om dat wél te doen!

03 Leren manifesteren

Wist je dat je heel veel invloed hebt op wat je manifesteert en wat je niet manifesteert? In module 3 gaan we lekker zweven met de Wet van de Aantrekking om dat vervolgens praktisch handen en voeten te geven.

04 Jouw verdienmodel

De wereld wacht op jou, jouw missie en jouw idee en we gaan samen jouw ideeën uitwerken tot een businessmodel. Zodat jouw business jouw mooiste leven gaat ondersteunen. Ook al je nu nog helemaal geen idee hebt!

05 Jouw ideale klant

Aan wie ga je jouw idee aanbieden? Wie zit er op jou te wachten? Wie heeft jou nodig? Wie is jouw doelgroep? Als je de hele wereld wil helpen, zal niemand zich écht geholpen voelen. In module 5 kies je je ideale klant.

06 Je aanbod

Wat ga je je ideale klant vervolgens aanbieden? En hoe zorg je ervoor dat ze bij je gaan kopen? We gaan je productaanbod strategisch opzetten, zodat jouw doelgroep niet om jou heen kan.

07 Doel – Plan – Actie

Hoe kom je met je klant in contact? Waar hangen ze uit? Hoe krijg je je product aan de vrouw of man? Hoe weten zij jou te vinden? En hoe maak je van je website een klantmagneet? Wat is je doel? En hoe bepaal je je acties daarop? In module 7 pakken we dit samen aan, maken we een plan en pakken we door!

08 Vrijheid!

In module 8 komen we echt in actie. There is no way back! Je gaat je website maken, teksten schrijven, je aanbod concretiseren én je doelgroep benaderen en met ze in gesprek. Om ze vervolgens je aanbod te doen. Je online business staat nu. En deze prachtige creatie van jou gaat jouw mooiste, vrije leven ondersteunen.

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro.
Ik ging op wereldreis!

Mijn locatieonafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ondertussen bouwde ik mijn reisblog uit en besefte ik dat ik anderen mocht gaan coachen in het creëren van hun remote levensstijl.

Mijn naam is Kim Nijmeijer (1982).
Ik heb geen vaste verblijfsplaats en mijn business kan ik overal ter wereld runnen.

Ik coach reislustige en ambitieuze vrouwen in het opzetten van een hartgedreven freedom business waarmee zij locatieonafhankelijk kunnen worden.

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPERPOWER

Je hebt nu drie keuzes:

1. Je probeert het zelf. Om van scratch een business op te bouwen. Een plan maken lukt misschien nog, maar hoe voer je dat uit? En alles wat je met je hoofd bedenkt, is dat in alignment met wat je écht wil?

Het is niet raar als blijkt dat het je in je eentje niet lukt. Ben jij opgeleid om ondernemer te worden? Nee toch? Ondernemen is een vak apart; ik heb zelf een BSc in Bedrijfskunde én een Hotelschooldiploma en guess what? Het lukte mij (ook) niet alleen.

2. Je laat je leiden door angst en belemmerende overtuigingen. Je maakt jezelf bijvoorbeeld wijs dat nu niet het juiste moment is (wanneer dan wel?), dat het te duur is en je het geld niet hebt (als je blijft doen wat je tot nu toe deed, ga je het geld sowieso niet krijgen) of andere belemmerende gedachten die je niet verder helpen.

3. Je pakt regie en eigenaarschap. Je geeft jezelf een schop onder je hol en gaat de uitdaging aan. Je doorbreekt je situatie.

Is geld een belemmering? Dan spreek je met jezelf af dat je na vier maanden de investering hebt terugverdiend. Je gaat immers een business bouwen. Is tijd een belemmering? Wat kun je dan doen (of beter gezegd: laten) om ervoor te zorgen dat je wél tijd hebt? Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Het is heel logisch om te handelen van angst, omdat we – volgens mij – vanuit het systeem zo geprogrameerd zijn. Maar wat nou als je die angst overboord gooit, de regie pakt en het wél gaat doen?

What the F.A.Q!

Veelgestelde vragen

Wanneer start Unleash your Freedom?
Als er een match is tussen ons en we besluiten om samen te gaan werken, dan spreken we samen een startdatum af. Plan hier je matchcall.
Is het een vaststaand programma?

De online leeromgeving is vast, maar omdat Unleash your Freedom een 1 op 1 programma is, werken we op jouw manier, op jouw tempo aan jouw unieke business. Dat is voor iedereen anders.

Tot wanneer houd ik toegang tot de online modules?

Onbeperkt.

Wat is de investering?

2.995 euro ex BTW of 750 euro ex BTW per maand.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan zeker. Dat kunnen we tijdens de matchcall bespreken. Plan hier je matchcall.
Ik vind het te duur. Kan het ook voor minder?

Dit is een investering in jezelf.

Als je blijft doen wat je tot nu deed, zal er niets veranderen. Wat gebeurt er als je het niet doet? Dan ben je over vier maanden nog precies waar je nu bent.

Waar ligt je prioriteit? Hoeveel vind je jouzelf en jouw droom waard?

En hoeveel het ‘zelf proberen’ je al gekost? Hoeveel omzet ben je al misgelopen doordat je nog steeds niets hebt staan?

Als je voordat je begint met jezelf afspreekt dat je over vier maanden het bedrag hebt terugverdiend, dan kost het je in feite niks. Zou je die uitdaging met jezelf kunnen en willen aangaan?

Andere vragen of wil je weten of het traject iets voor je is?