Unleash your Freedom

Wil je van reizen je levensstijl maken?


Niet meer vastzitten op een plek, niet meer voor een baas werken, maar in vrijheid overal ter wereld kunnen wonen en werken terwijl je je eigen online business rockt

 

Uit de ratrace

Meer reizen

Je eigen business rocken

✓ Voldoening, geluk, autonomie en vooral: vrijheid!

 

JA! Dat wil ik!


 

Herken je dit?

 

✓  Je hebt aan de buitenkant een prima leven. Een heerlijk huis, een ‘goeie’ baan, een fijne familie en geweldige vrienden. Toch wringt er iets. Je zit vast in de ratrace van veel werken en weinig vrije tijd.
De tijd die je vrij hebt plan je in met reizen en andere leuke ondernemende dingen, omdat je daar anders geen tijd voor hebt. Je wordt geleefd. Het benauwt je steeds meer en je vindt jezelf te jong om hiervoor te settelen. Het idee dat je dit de rest van je leven moet doen, is eigenlijk ondenkbaar voor je

✓  Vroeger reisde je veel en lang en woonde je zelfs buiten Nederland. Je voelde je toen veel vrijer en gelukkiger dan nu.
Wanneer je nu een paar vrije dagen hebt ga je er het liefst op uit. Soms met iemand, maar vaak ook alleen. Soms ver weg, maar ook vaak gewoon dichtbij. Je leeft er helemaal van op om lekker op reis te zijn, totdat de laatste dag aanbreekt. De gedachte dat je de volgende dag weer moet opdraven voor een ander vreet aan je

✓  Ooit was je huidige baan een droom en het hoogst haalbare, maar je voelt dat nu helemaal niet meer zo. Het leven heeft je meermaals laten inzien dat het in een split second totaal anders kan zijn en je vindt de processen en protocollen op je werk totaal niet meer belangrijk.
Je hebt ervaren wat de échte waarde van het leven is en je vindt het verschrikkelijk dat dat zo haaks staat op waar jij meer dan fulltime mee bezig moet houden

✓  Je bent creatief en ondernemend, maar deze eigenschappen komen in je huidige baan en leven helemaal niet tot uiting. Je plank met ideeën wordt steeds voller en je loopt soms over. Het ene moment ben je vastbesloten ze te gaan uitvoeren totdat je wordt ingehaald door de waan van alle dag.
De sleur komt erin wat veel energie kost en zo blijft die plank gevuld met al jouw briljante hersenspinsels

✓  Je hebt het gevoel dat je de droom van een ander aan het waarmaken bent en je vraagt je steeds vaker af waar jij zelf blijft in jouw verhaal. Liefst gooi je je roer om.
Meer reizen en vrijer leven, maar het ontbreekt je aan moed en vertrouwen om daadwerkelijk die keuze te maken.

Je vraagt jezelf heel vaak af of het niet anders kan.
Jawel! Dat kan het zeker! Het kán anders!


 

Hoe zou het voor je zijn als:

Je ’s ochtends je gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee aan een parelwit strand dat wordt versierd door je lievelingspalmbomen. Je opent je balkondeur en de zwoele ochtendwarmte overvalt je als een prettige, warme deken. Je rekt je uit en staart over zee en beseft hoe bevoorrecht je bent dat je al een paar weken op deze tropische droombestemming bent. Je voelt je vrij!

Je ondertussen op deze heerlijke plek je eigen business runt en ook nog succesvol. Je kunt je creativiteit kwijt in wat je doet, je hebt superleuke opdrachtgevers en je klanten resoneren helemaal met wie jij bent en waar jij voor staat. Je doet je werk online waardoor je het vanuit alle uithoeken van de wereld kunt uitvoeren. Soms vanuit je appartement en soms vanuit een coworking, maar altijd zoals dat voor jou het beste werkt.

In je vrije uurtjes trek je erop uit om de prachtige omgeving te verkennen. Je hebt reizen volledig geïntegreerd in je leven en je hebt letterlijk the best of both worlds. Vroeger kon je hier alleen maar van dromen.

Ook al werk je hard; je doet het nu op je eigen voorwaarden, waardoor werken nog nooit zo niet als werken voelde. Jouw business is jouw eigen creatie. Het geeft een bepaalde vervulling aan je leven, waardoor jijzelf een beter mens bent en daarmee bijdraagt aan de wereld.

Je wordt benaderd door mensen die door jou en je keuzes geïnspireerd zijn. Die het knap vinden wat je doet en dat ook tegen je zeggen. Je voelt aan alles dat je het op het juiste pad bent, dat het helemaal klopt, en je kunt je niet meer voorstellen dat je ooit zo moeilijk dacht over het kiezen voor dit vrije leven.

 


It’s time to Unleash your Freedom!

Unleash your Freedom is hét traject waarin ik jou meeneem naar het bouwen van een vrij en locatieonafhankelijk leven.


In vier maanden ga je in acht modules én zes 1 op 1 sessies samen met mij aan de slag met jezelf, je mindset en je energie om van daaruit te gaan bouwen aan een businessidee, zodat jij binnen no time je baan kunt opzeggen en je met je laptop aan de andere kant van de wereld zit.

 

Na Unleash your Freedom:

✓ Sta je steviger in je schoenen en ben je zelfverzekerder dan ooit tevoren. Je durft eindelijk een grote stap te zetten en je roer om te gooien

Heb je een prachtig online businessconcept gecreëerd, waardoor je je baan kunt opzeggen. Je verdient nu je eigen geld!

Kun je gaan en staan waar je wil en dus ook reizen waar en wanneer je dat wil. Jij staat zelf aan het roer van je online bedrijf wat je overal ter wereld runt

✓ Zijn jouw creativiteit en ondernemerschap die vroeger zo onderbelicht bleven nu de rode draad in je leven én je business

Voel je je vrij! Energiek, licht en krachtig. Sta je ’s ochtends op met het gevoel dat alles klopt. Je staat aan het roer van je leven, jij hebt de regie en je maakt eindelijk de impact waar je zo naar verlangde. Je bent zó trots op jezelf dat je jezelf wel wil zoenen

Ik wil een matchcall met Kim

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatieonafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

 


 

Wat houdt het Unleash your Freedom programma in?

 

Vier maanden exclusieve, persoonlijke 1 op 1 coaching met:

✓ Acht 1 op 1 coachingsessies via Zoom

✓ Online omgeving met acht modules: onbeperkte toegang

✓ Een direct lijntje met mij: Tussendoor app- en mailcontact voor reflectie en al je vragen

 

Dit is wat je krijgt in de online modules

01 Jij en je zielsmissie

In de eerste module ga je op ontdekkingstocht in jezelf, je kernwaarden, je sterktes en je zwaktes. Maar ook je dromen en je wensen, waardoor je helderheid krijgt over jouw unieke missie in dit leven

02 Je mindset

Jij creëert je eigen realiteit en wanneer je anders gaat doen, gaat de wereld anders zijn. Mindset is key! Ik help je om door je blokkades heen te breken en je ‘oude verhaal’ achter je te laten.

03 Leren manifesteren

Wist je dat je heel veel invloed hebt op wat je manifesteert en wat je niet manifesteert? In module 3 gaan we lekker zweven met de Wet van de Aantrekking om dat vervolgens praktisch handen en voeten te geven.

04 Jouw businessmodel

De wereld wacht op jou, jouw missie en jouw idee en we gaan samen jouw ideeën uitwerken tot een businessmodel. Zodat jouw business jouw mooiste leven gaat ondersteunen.

05 Jouw ideale klant

Aan wie ga je jouw idee aanbieden? Wie zit er op jou te wachten? Wie heeft jou nodig? Wie is jouw doelgroep? Als je de hele wereld wil helpen, zal niemand zich écht geholpen voelen. In module 5 kies je je ideale klant

06 Je aanbod

Wat ga je je ideale klant vervolgens aanbieden? En hoe krijg je ze zover dat ze daadwerkelijk bij jou gaan kopen? We gaan je productaanbod strategisch opzetten, zodat jouw doelgroep niet om jou heen kan

07 Doel – Plan – Focus – Actie

Hoe kom je met je klant in contact? Waar hangen ze uit? Hoe krijg je je product aan de vrouw of man? Hoe weten zij jou te vinden? En hoe maak je van je website een klantmagneet? Wat is je doel? En hoe bepaal je je acties daarop? In module 7 pakken we dit samen aan en pakken we door!

08 Vrijheid!

In module 8 komen we echt in actie. There is no way back! Je gaat je doelgroep benaderen en met ze in gesprek. Om ze vervolgens je aanbod te doen. Je online business staat nu. En deze prachtige creatie van jou gaat jouw mooiste, vrije leven ondersteunen.

Unleash your Freedom!

€1997

excl. BTW

Ik wil een matchcall met Kim

 


NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPER POWER


 

WHAT THE F.A.Q!

 

01 Wanneer start het Unleash your Freedom programma?

Plan je matchcall. Aan de hand van dat gesprek kijken we of een match zijn en wanneer we samen starten aan het traject.

 

02 Is het een vaststaand programma?

Nee. De modules zijn weliswaar vooraf geschreven, maar de 1 op 1 coaching is volledig op maat en persoonlijk voor jou.

 

03 Tot wanneer houd ik toegang tot de online modules?

Je houdt een jaar toegang tot de modules.

 

04 Wat is de investering?

De investering in jouzelf en jouw nieuwe leven is 1997 euro. Je krijgt dan vier maanden coaching, acht modules en acht 1 op 1 sessies van een uur (loopt altijd uit)

 

05 Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Je kan in vier maandelijkse termijnen van 500 euro betalen. Mocht dit niet lukken, laat het dan weten, dan kijken we of er samen uit komen. Het zou zonde zijn als geld in de weg zou staan in het creëren van jouw mooiste leven.

 

06 Ik vind het te duur. Is dit traject het wel waard?

Unleash your Freedom is een investering in jezelf. Ik snap als geen ander dat het veel geld is. En dat je het misschien niet zomaar op de plank hebt liggen. Dat heb ik zelf namelijk ook niet altijd maar. Ik ben flexibel daarin, betalen in termijnen is mogelijk. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan wil ik je vragen om dit open aan mij aan te geven. Dan proberen we er samen uit te komen. Het zou zonde zijn dat je je daardoor laat tegenhouden.

Het programma is vooral een investering in jezelf. Gun jezelf dit programma. Als je blijft doen wat je tot nu toe deed, dan heb je over vier maanden hetzelfde als wat je nu hebt. Dan sta je op dezelfde plek. Als je die investering doet in jezelf – hoe eng ook – dan heb je over vier maanden zo’n reis met jezelf beleefd, dat je nooit meer aan die tweeduizend piek denkt.

 

Andere vragen of wil je weten of het traject iets voor je is?

Wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of het traject bij je past? Wil je eerst even met mij sparren om te weten of dit programma het juiste besluit voor jou is? Plan dan een matchcall via onderstaande knop. Vul het formulier in, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Plan een matchcall

 

niet goed geld terug