Freedom Business Challenge

Binnen vier dagen de fundering van jouw online business zodat jij locatieonafhankelijk kunt gaan leven

 


Wil jij je eigen online business rocken terwijl je ondertussen de wereld over reist?

 


Maar heb je nu het gevoel dat…

✓ Je niet weet waar je moet beginnen. Wat zijn de mogelijkheden?

✓ Je niet weet waar je goed in bent of wat je wilt

✓ Je geen ondernemer bent en dat het nooit gaat lukken in je eentje

✓ Je het moeilijk vindt om out of the box te denken

✓ Je klaar bent met aanrommelen en dromen en nu eigenlijk wel de big leap wilt nemen, hoe spannend je het ook vindt?


 

It’s time to fly!

Je verlangt naar meer vrijheid, voldoening en meer rust in jezelf. Je bent uniek en wilt meer leven zoals voor jou goed voelt en niet naar de maatstaven van iemand anders of de maatschappij. Je wilt vrijer zijn, de wereld over kunnen reizen en zelf aan het roer staan van je levensdagen. Je weet dat het leven veel te kort is om je tijd uit te zitten of genoegen te nemen met minder dan waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Je zou het fantastisch vinden om je eigen bedrijf te hebben waarmee je anderen inspireert en een impact kunt maken om de wereld een beetje mooier te maken en ondertussen diezelfde wereld rond te reizen, maar… hoe dan?

Bovendien wil je werken met leuke mensen, werk doen waar je energie van krijgt en dat overal ter wereld kunnen uitvoeren. En als je er dan ook nog eens een flinke boterham mee zou verdienen, zodat je niet alleen van je mentale maar ook je financiële vrijheid kunt genieten is het plaatje helemaal compleet. Het klinkt als een droom, maar dat hoeft het niet langer te zijn.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt nu lang gewacht om de stap te zetten en ook al vind je het doodeng, je wilt ervoor gaan. Je bent er klaar voor en je wens om nu echt te gaan is groter dan je angst. Je weet alleen nog niet zo goed wat je moet gaan doen.

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Op naar locatieonafhankelijk leven

Het hebben van je online business is niet je einddoel. Je business gaat jou ondersteunen om je mooiste leven te creëren. Om vrij onafhankelijk en uniek te zijn. Om je volste potentie te leven en vol in je kracht te staan. Om datgene te doen waarvoor je heir op deze wereld bent gekomen. Om zo de wereld waar je zoveel van houdt een beetje mooier te maken.

Daarom heb ik de Freedom Business Challenge ontwikkeld. Speciaal voor mensen zoals jij die out of the box denken, een vrije geest hebben en bij wie het glas altijd halfvol is. Die ondernemend zijn, geloven in mogelijkheden, zichzelf goed kennen en zélf aan het roer staan.

In de Freedom Business Challenge bouwen we in vier dagen aan het fundament van jouw online business. Niet alleen qua praktische dingen, maar vooral ook qua mindset. Want alles in jouw leven valt of staat met jouzelf.

Alles wat je nu doet brengt je naar waar je over een tijdje staat. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Maar als je nu kiest om de eerste stap te zetten, plant je een zaadje dat de komende tijd verder kan groeien om uiteindelijk tot bloei te komen. Start before you’re ready!

JA! Ik wil vrijheid

 


Hoe werkt de challenge?

Je krijgt vier dagen lang elke dag een mail met informatie, inspiratie en opdrachten voor het bouwen van de fundering van je business. Doordat de mails in je mailbox komen hou je onbeperkt toegang tot de informatie. Mijn kennis, mijn valkuilen en mijn eigen learnings zitten gebundeld in deze vier dagen.

De Freedom Business Challenge is de kickstart is naar jouw eigen online onderneming die jou op de lange termijn een vrij leven gaat opleveren.

 

Dag 1: je bedrijf begint bij jezelf

Wat is je passie en je missie? Je purpose? Wat heb jij te bieden en welke waarde heeft dat?  Maar ook: hoe ziet jouw ideale leven eruit? En hoe ondersteunt jouw online bedrijf dat ideale leven?

Dag 2: je droombedrijf

Wat zijn de mogelijkheden van online werken, maar vooral: wat wil je uitdragen met je bedrijf? Hoe ziet je droombedrijf eruit? Wat is je boodschap? Wat heb je te bieden? Wat zijn je werkzaamheden? Hoe zien jouw werkdagen eruit? Welk soort bedrijf wil je runnen?

Dag 3: jouw doelgroep/ideale klant

Wie is jouw ideale klant? Vrouw of man? Waar woont zij of hij? Wat doet hij/zij nu? En wat is het probleem waar jij hem of haar mee kunt helpen? Hoe specifieker je je klant definieert, hoe duidelijker je aan haar of hem kunt communiceren.

Dag 4: je aanbod

Als je weet aan wie je iets wilt bieden kun je gaan nadenken over wat je diegene wilt bieden. Hoe ga je je ideale klant helpen? Wat is het eindresultaat voor hem of haar? Hoe lost jouw product het probleem van jouw klant op?

 

 


NA DE FREEDOM BUSINESS CHALLENGE


Weet jij wat je missie is! En hoe belangrijk je missie is voor het bouwen van een business

Weet jij welke soorten online businesses er zijn en welke bij jou en jouw missie past

Heb je duidelijkheid over hoe jouw ideale leven eruit ziet. En hoe jouw business jouw ideale leven ondersteunt

Weet je welke boodschap jij wilt uitdragen in je business

Weet je wie jouw ideale klant is aan wie jij die boodschap wilt overdragen

Heb je een idee over wat je die ideale klant wilt aanbieden en hoe je dat wilt doen

Heb je gegarandeerd vier concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt en in de praktijk kunt brengen

… zodat jij binnen no time met je laptop aan de andere kant van de wereld zit!

 


 

Praktisch

Duur: vier dagen

Je ontvangt elke dag een mail in je mailbox met informatie, inspiratie en opdrachten waarmee je meteen aan de slag kunt.

 

Online te volgen

De Freedom Business Challenge is volledig online te volgen, dus je hoeft de deur niet uit. Je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de challenge.

 

Direct starten!

Zodra je je aanmeldt, ontvang je een bevestiging van je deelname in je mail box en daarna meteen de eerste mail met informatie en opdrachten. Je kunt meteen aan de slag!

 

Investering: maar 12 euro

Als je NU beslist krijg je mega korting op de Freedom Business Challenge én twee bonussen.

 

→ BONUSSEN:

Bonus 1: een gratis Freedom Boost t.w.v. 97 euro.
Een 1 op 1 videocall van ongeveer een uur waarin we het gaan hebben over jou, je wensen, je dromen, je mooiste leven en hoe je dat kunt manifesteren. 

Bonus 2: 10% korting op de e-course ROADMAP TO FREEDOM ter waarde van 197 euro.

De totale waarde van jouw investering is 27+97+20 = 144 euro.
Maar jij betaalt slechts
12 euro!

 

 

€27

€12

excl. BTW


Zij gingen je voor:

Professioneel opgezet
“De challenge is super professioneel opgezet. Geen ellenlang boekwerk maar mooi kordaat, krachtig en inspirerend geschreven met hands on opdrachten. Ik raad het iedereen aan die zich soms de vraag stelt “Is dit het nu?” Door deze challenge heb ik de bevestiging hoe ik mijn online business wil vormgeven.”

Linda

****

De challenge is waardevol en goed verteld
“Allereerst wil ik je bedanken voor deze waardevolle challenge! Doordat ik op zoek was op internet naar rondreizen kwam ik op jouw site. Ik dacht gelijk: dit ga ik doen. Ik moet ergens beginnen. De opdrachten zijn heel pittig, vooral die over mijzelf. En wat is het moeilijk een missie te schrijven. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de challenge is heel waardevol en goed verteld. Dankjewel!”

Marleen

****

“Ik kreeg er energie van en het heeft me veel ideeën opgeleverd”
“Ik heb de challenge gedaan en het is zeker de moeite waard. Het leidt je mooi door allerlei onderwerpen en opdrachten. Ik kreeg er energie van en het heeft me veel ideeën opgeleverd waarvan ik er één al ver heb uitgewerkt. Je krijgt ook goede tips. Doen!”

Reinanke

****

“Ik heb meer inzicht in hoe je een business bouwt”
“Ik had van tevoren geen idee wat ik wilde of hoe ik dat moest aanpakken en nu begrijp ik beter waarom. Ik snap nu dat bepaalde gedachtes mij juist tegenwerken. Ik weet niet of ik mijn missie al gevonden heb, maar daar blijf ik wel steeds op broeden. Ik heb het gevoel dat ik nu echt een stap dichterbij ben gekomen en meer inzicht heb in hoe je een business bouwt.”

Tessa

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Nog even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

 

 


What the F.A.Q. over de Freedom Business Challenge

 

Voor wie is de Freedom Business Challenge?

Jij wil de remote lifestyle! Vrij en locatieonafhankelijk leven. Overal ter wereld kunnen wonen en werken, niet vastzitten aan tijden, bazen en overvolle agenda’s, maar je eigen online business rocken. In de Freedom Business Challenge bouw je de fundering van je online business wat jou een vliegende start naar je vrije leven geeft! Jiehoew!

 

Hoeveel tijd kost de challenge?

De challenge bestaat uit vier lessen in vier dagen. Je kunt er zo lang over doen als je wilt, zodat je niet vast zit aan een deadline en in je eigen tempo kunt aanhouden om de fundering van je business te leggen.

 

Hoe is de challenge vormgegeven?

In vier dagen krijg je elke dag een les in je mailbox met informatie, inspiratie en opdrachten om zelf uit te voeren. Bewaar de lessen in een apart mapje, zodat je alles heel gemakkelijk terug kunt vinden.

 

Als ik er zelf mee aan de slag ga heb ik geen idee of ik het goed doe. Ik wil graag feedback op de opdrachten, kan dat?

De challenge is heel erg gericht op jou en je kunt er helemaal zelfstandig mee aan de slag. Ik geef daarom geen feedback op de opdrachten. Tussendoor mag je me uiteraard wel mailen met vragen of andere dingen.

 

De challenge lijkt me heel interessant, maar ik weet niet zeker of het iets voor mij is

Ben jij ambitieus, snak je naar meer vrijheid, je eigen bedrijf en niet meer vastzitten aan een baan in loondienst? Wil je reizen meer integreren in je leven en ondertussen lekker aan je eigen onderneming werken waar ter wereld je maar wilt? Maar heb je nog geen idee hoe je dit kunt realiseren? Dan is deze challenge jou op je lijf geschreven. Start before you’re ready!

 

Wat levert de challenge mij op?

Inzicht in jezelf en in wie jij bent of wilt zijn als ondernemer. Je krijgt duidelijkheid over je purpose en je missie. Inzicht in mogelijkheden om online te werken, welke verdienmodellen er zijn en welke bij jou past. Welke dienst je wilt leveren en aan wie. Kortom: jij wordt aan het werk gezet om over jouw mooiste leven én business na te denken, zodat jij een kickstart maakt naar jouw vrije leven. De Freedom Business Challenge legt daar de fundering voor.

 

Wat is de investering?

De investering voor Freedom Challenge is 27 euro, maar als je binnen 24 uur beslist krijg je een korting van meer dan 50%!

Voor een fijne prijs van maar 11 euro excl. BTW bouw jij in vier dagen de fundering van jouw online business.

€27

€12

excl. BTW