Freedom Business Challenge

Wil jij jouw gift de wereld inzetten en een eigen business starten, waarmee je locatieonafhankelijk wordt? 

  • Intrinsieke vervulling ervaren;
  • Regie hebben over hoe, wat, waar en met wie je werkt in jouw bedrijf;
  • Financiële stabiliteit ervaren doordat een consistente klantenstroom je continue inkomsten oplevert.

 

Maar heb je nu het gevoel dat…

✓ Je niet weet hoe of waar je moet beginnen. Je probeert weleens wat, maar er komt tot nu niet echt iets van de grond;

✓ Je niet weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Je weet dát je iets groots te bieden hebt, maar hoe bied je dat aan? In welke vorm? Aan wie? En hoe bereik je die mensen?

✓ Het je nooit gaat lukken om klanten te krijgen voor jouw aanbod. Wie zit er nu op jou te wachten? En bovendien: er zijn al zoveel anderen die veel beter zijn. Wat heb jij nu nog te bieden wat nog niet bestaat?

Je het nooit financieel gaat redden. Je gelooft dat je nooit genoeg zou kunnen verdienen met jouw bedrijf. Want hoeveel klanten heb je wel niet nodig om rond te komen? Hoeveel werk gaat je dat wel niet kosten? Al je tijd, energie. 

Je je niet vrij voelt, terwijl dát juist is wat je wil. Jouw business moet jou vrijheid gaan opleveren, maar in plaats daarvan maak je je zorgen, voel je je overweldigd en zakt de moed je elke dag verder in je schoenen. Je wil dit langer!

HET KAN OOK ANDERS!

 


Freedom Business Challenge

Binnen vier dagen de fundering van jouw online business zodat jij locatieonafhankelijk kunt gaan leven

 

Ja, ik wil vrijheid en doe mee aan de challenge!

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Na vier dagen:

✓ Weet jij welke soorten online businesses er zijn en welke bij jou en jouw missie past;

✓ Heb je duidelijkheid over hoe jouw ideale leven eruit ziet. En hoe jouw business jouw ideale leven ondersteunt;

✓ Weet je wie je jouw ideale klant is aan wie jij die boodschap wilt overdragen;

✓ Heb je een idee over wat je die ideale klant wilt aanbieden en hoe je dat wilt doen;

✓ Heb je gegarandeerd vier concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt en in de praktijk kunt brengen.

Yes! I’m in!

 


Op naar locatieonafhankelijk leven

Het hebben van je online business is niet je einddoel. Je business gaat jou ondersteunen om je mooiste leven te creëren. Om vrij onafhankelijk en uniek te zijn. Om je volste potentie te leven en vol in je kracht te staan. Om datgene te doen waarvoor je heir op deze wereld bent gekomen. Om zo de wereld waar je zoveel van houdt een beetje mooier te maken.

Daarom heb ik de Freedom Business Challenge ontwikkeld. Speciaal voor mensen zoals jij die out of the box denken, een vrije geest hebben en bij wie het glas altijd halfvol is. Die ondernemend zijn, geloven in mogelijkheden, zichzelf goed kennen en zélf aan het roer staan.

In de Freedom Business Challenge bouwen we in vier dagen aan het fundament van jouw online business. Niet alleen qua praktische dingen, maar vooral ook qua mindset. Want alles in jouw leven valt of staat met jouzelf.

Alles wat je nu doet brengt je naar waar je over een tijdje staat. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Maar als je nu kiest om de eerste stap te zetten, plant je een zaadje dat de komende tijd verder kan groeien om uiteindelijk tot bloei te komen. 

Start before you’re ready!

 


Praktisch

Duur: vier dagen

De eerste les rolt binnen vijf minuten in je mailbox.
Je ontvangt elke dag een mail in je mailbox met informatie, inspiratie en opdrachten waarmee je meteen aan de slag kunt.

 

Online te volgen

De Freedom Business Challenge is volledig online te volgen, dus je hoeft de deur niet uit. Je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de challenge.

 

Direct starten!

Zodra je je aanmeldt, ontvang je een bevestiging van je deelname in je mail box en daarna meteen de eerste dag van de challenge. Je kunt meteen aan de slag!

 

Investering:

maar 67 euro (ex BTW)

 

→ BONUS:

20% korting op de e-course BOUW JE FREEDOM BUSINESS ter waarde van 197 euro.

 

Ik doe direct mee!


 

Zij gingen je voor:

“De challenge is waardevol en goed verteld”
“Allereerst wil ik je bedanken voor deze waardevolle challenge! Doordat ik op zoek was op internet naar rondreizen kwam ik op jouw site. Ik dacht gelijk: dit ga ik doen. Ik moet ergens beginnen. De opdrachten zijn heel pittig, vooral die over mijzelf. En wat is het moeilijk een missie te schrijven. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de challenge is heel waardevol en goed verteld. Dankjewel!”

Marleen

****

“Ik kreeg er energie van en het heeft me veel ideeën opgeleverd”
“Ik heb de challenge gedaan en het is zeker de moeite waard. Het leidt je mooi door allerlei onderwerpen en opdrachten. Ik kreeg er energie van en het heeft me veel ideeën opgeleverd waarvan ik er één al ver heb uitgewerkt. Je krijgt ook goede tips. Doen!”

Reinanke

****

“Ik heb meer inzicht in hoe je een business bouwt”
“Ik had van tevoren geen idee wat ik wilde of hoe ik dat moest aanpakken en nu begrijp ik beter waarom. Ik snap nu dat bepaalde gedachtes mij juist tegenwerken. Ik weet niet of ik mijn missie al gevonden heb, maar daar blijf ik wel steeds op broeden. Ik heb het gevoel dat ik nu echt een stap dichterbij ben gekomen en meer inzicht heb in hoe je een business bouwt.”

Tessa

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Nog even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

 


What the F.A.Q? Freedom Business Challenge

 

Voor wie is de Freedom Business Challenge?

De challenge is voor mensen die voelen dat ze iets groots de wereld in te zetten hebben. Ze willen een eigen business starten, maar weten niet waar of hoe ze moeten beginnen. Zij hebben de ambitie om een vrij en locatieonafhankelijk leven te creëren en hun business gaat hun vrije leven ondersteunen. Zij weten alleen nog niet zo goed wat de mogelijkheden zijn. In de Freedom Business Challenge bouw je de fundering van je online business wat jou een vliegende start naar jouw freedom business geeft!

 

Hoeveel tijd kost de challenge?

De challenge bestaat uit vier lessen in vier dagen. Je kunt er zo lang over doen als je wilt, zodat je niet vast zit aan een deadline en in je eigen tempo kunt aanhouden om de fundering van je business te leggen.

 

Hoe is de challenge vormgegeven?

In vier dagen krijg je elke dag een les in je mailbox met informatie, inspiratie en opdrachten om zelf uit te voeren. Bewaar de lessen in een apart mapje, zodat je alles heel gemakkelijk terug kunt vinden.

 

Als ik er zelf mee aan de slag ga heb ik geen idee of ik het goed doe. Ik wil graag feedback op de opdrachten, kan dat?

De challenge is heel erg gericht op jou en je kunt er helemaal zelfstandig mee aan de slag. Ik geef daarom geen feedback op de opdrachten. Tussendoor mag je me uiteraard wel mailen met vragen of andere dingen.

 

De challenge lijkt me heel interessant, maar ik weet niet zeker of het iets voor mij is

Ben jij ambitieus, snak je naar meer vrijheid, je eigen bedrijf en niet meer vastzitten aan een baan in loondienst? Wil je reizen meer integreren in je leven en ondertussen lekker aan je eigen onderneming werken waar ter wereld je maar wilt? Maar heb je nog geen idee hoe je dit kunt realiseren? Dan is deze challenge jou op je lijf geschreven. Start before you’re ready!

 

Wat levert de challenge mij op?

Inzicht in jezelf en in wie jij bent of wilt zijn als ondernemer. Je krijgt duidelijkheid over je purpose en je missie. Inzicht in mogelijkheden om online te werken, welke verdienmodellen er zijn en welke bij jou past. Welke dienst je wilt leveren en aan wie. Kortom: jij wordt aan het werk gezet om over jouw mooiste leven én business na te denken, zodat jij een kickstart maakt naar jouw vrije leven. De Freedom Business Challenge legt daar de fundering voor.

 

Wat is de investering?

De investering voor de Freedom Challenge is 67 euro, excl. BTW.

Yes! Ik wil vrijheid