Gefeliciteerd!

Je Freedom Guide komt naar je toe

 

Hou je mailbox in de gaten (vooral ook je spam!), de Freedom Guide ligt zo snel mogelijk in je digitale bus.

 

Maar wacht nog even, want ik heb iets leuks voor je.


 

Het is tijd om te vliegen!

Omdat je de Freedom Guide hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap in je leven.

Omdat je meer uit je leven wilt halen. Vrijer wil zijn. Overal ter wereld kunnen werken, wonen en leven. Om zo meer de regie over je te leven te hebben zodat je je kunt bezighouden met dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Een paar jaar geleden was ik waar jij nu staat. En soms kom je er alleen even niet uit. Totdat er een moment komt waarop je besluit: nu ga ik het anders doen. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Ik ga je helpen!

 

FREEDOM BOOST

Elke maand selecteer ik twee personen voor een GRATIS Freedom Boost ter waarde van 97 euro. Samen maken we tijdens een 1 op 1 videocall een kickstart naar jouw vrije leven.

Na het gesprek heb je tenminste twee concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Sounds good, right? Durf je de stap te zetten en in actie te komen?

Ja! Ik wil kans maken op een GRATIS Freedom Boost


 

Hoe ziet de Freedom Boost eruit?

Tijdens de Freedom Boost kijken we samen waar je nu staat, wat je graag wilt, waarom je dat wilt en hoe je dat vervolgens kunt manifesteren. Daarin gaat het over JOU, want alles in je leven valt of staat met jouzelf. Dat wat er nu is heb je zelf gemanifesteerd en als je naar the next level wilt, zul je andere keuzes moeten maken. Je mindset is daarin echt doorslaggevend.

 

Tijdens de boost:

✓ Gaat het over jou en gaan we uitgebreid in op jouw huidige situatie. Je mag je complete hart bij mij luchten. Hoe ziet je leven er nu uit? Waarin loop je vast? Wat zou je niet meer willen en wat juist wel? En belangrijker nog: waarom? Wat motiveert jou?

✓ Bespreken we je toekomstige situatie. Waar droom je van? Wat wil je manifesteren? Hoe ziet jouw ideale, vrije leven eruit?

Leg ik de vinger op de zere plek om jou inzicht te geven waarom je nog niet hebt bereikt wat je wilt bereiken

✓ Geef ik je tips, hulp en steun om het anders aan te pakken, op een manier zoals die bij jou past

Mag je me alles vragen wat je maar te binnen schiet. Alles wat er gezegd wordt blijft onder ons.

Na de boost:

✓ Heb je duidelijkheid over wat er allemaal mogelijk is

✓ Weet je hoe ik mijn vrije leven heb gemanifesteerd en hoe ik mijn online business heb opgebouwd

✓ Heb je minstens twee concrete tips van mij waar je direct mee aan de slag kunt

✓ Voel je je rustiger en zelfverzekerder

Heb je nieuwe energie. Yes!

YES! IK WIL KANS MAKEN OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Nog even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Digital nomad, wereldreiziger, ondernemer, reisblogger en coach. Ik heb geen huis, geen vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.

Je hebt de eerste stap al gezet door mijn Freedom Guide te downloaden. Elke maand selecteer ik twee vrouwen (of mannen) voor een GRATIS Freedom Boost, t.w.v. 97 euro. Neem die volgende stap en meld je aan! 


 

Dit zeggen jouw voorgangers over de Freedom Boost:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!
Lieke

***

Lieve Kim, ik heb een enorm fijn gesprek met je gehad. Vanaf het eerste moment gaf je mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met je te delen. Je eigen ervaring, je luisterend oor en je adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal je blijven volgen en je benaderen als ik het nodig heb. Bedankt voor onze ontmoeting!
Linda

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!
Reinanke

***

Ik volg Kim al een poosje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen: herkenbaar, inspirerend en motiverend!! Het telefonische gesprek wat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn! Aanrader!
Martine

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. Ze heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***

Ik heb een fijn gesprek gehad met Kim, vol enthousiasme en vol passie over het reizen en over haar job. Dat werkt heel aanstekelijk!
Kristel

***

Inspirerend gesprek met Kim. Geeft me een boost om door te gaan maar ook om mezelf niet voorbij te hollen.
Ella

 

JA! IK WIL KANS MAKEN OP EEN GRATIS FREEDOM BOOST


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE