Gefeliciteerd!

Je Freedom Guide komt naar je toe.

Hou je mailbox in de gaten (ook je spam), je Freedom Guide ligt zo snel mogelijk in je digitale bus.

Maar wacht even, want ik heb nog iets leuks voor je.

Maak een kickstart naar jouw vrije leven

Omdat je de Freedom Guide hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap.

Omdat je meer uit je leven wilt halen. Vrij wil zijn. Overal ter wereld kunnen werken, wonen en leven. Om zo meer de regie over je te leven te hebben zodat je je kunt bezighouden met dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Een paar jaar geleden was ik waar jij nu staat. En soms kom je er alleen even niet uit. Totdat er een moment komt waarop je besluit: nu ga ik het anders doen. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Ik ga je helpen!

Freedom Boost

Elke maand selecteer ik twee personen voor een GRATIS Freedom Boost ter waarde van 97 euro. Samen maken we tijdens een 1 op 1 videocall een kickstart naar jouw vrije leven.

Na het gesprek heb je tenminste twee concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Sounds good, right? Durf je de stap te zetten en in actie te komen?

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

Hoe ziet de Freedom Boost eruit?

Tijdens de Freedom Boost kijken we samen waar je nu staat, wat je graag wilt, waarom je dat wilt en hoe je dat vervolgens kunt manifesteren.  Daarin gaat het over JOU.

 

Tijdens de boost:

✓ Gaat het over jou en gaan we uitgebreid in op jouw huidige situatie. Je mag je complete hart bij mij luchten. Hoe ziet je leven er nu uit? Waarin loop je vast? Wat zou je niet meer willen en wat juist wel? En belangrijker nog: waarom? Wat motiveert jou?

✓ Bespreken we je toekomstige situatie. Waar droom je van? Wat wil je manifesteren? Hoe ziet jouw ideale, vrije leven eruit?

✓ Leg ik de vinger op de zere plek om jou inzicht te geven waarom je nog niet hebt bereikt wat je wilt bereiken

✓ Geef ik je tips, hulp en steun om het anders aan te pakken, op een manier zoals die bij jou past

✓ Mag je me alles vragen wat je maar te binnen schiet. Alles wat er gezegd wordt blijft onder ons.

Na de boost:

✓ Heb je duidelijkheid over wat er allemaal mogelijk is

✓ Weet je hoe ik mijn vrije leven heb gemanifesteerd en hoe ik mijn online business heb opgebouwd

✓ Heb je minstens twee concrete tips van mij waar je direct mee aan de slag kunt

 Heb je nieuwe energie. Yes!

Zij gingen je voor:

“Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!”

Lieke

“Vanaf het eerste moment gaf Kim mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met haar te delen. Haar eigen ervaring, luisterend oor en adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal haar blijven volgen en benaderen als ik het nodig heb.”

Linda

“Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. 

Dank je Kim!”

Reinanke

Freedom Boost is exact de juiste naam voor een eerste sessie met Kim. Het gesprek gaf niet alleen veel inzichten in mijn belemmeringen (namelijk ikzelf), maar gaf ook echt het zelfvertrouwen (de boost) om mezelf belangrijker te gaan maken. Te kiezen voor ‘mijn’ levensstijl, hoe die zich dan ook precies zal gaan vormgeven. Dat zal ik nu ga ontdekken… Zin in! Ik had niet verwacht na één gesprek al zoveel rake inzichten te krijgen.

Sanne

“Ik vind Kim een prachtig persoon! Ze is oprecht en ik merk aan alles dat het haar passie is om mensen te helpen in hun zoektocht naar ‘Vrijheid’. Haar persoonlijke verhaal vind ik inspirerend en ze heeft mij d.m.v. de juiste vragen aan het denken gezet! Door ons gesprek ben ik gemotiveerd geraakt om op zoek te gaan naar wie ik ben en wat mijn purpose is.

Rose

Kim is een fijne gesprekspartner en positieve, enthousiaste dame. Ze kan goed luisteren en feedback geven, waardoor je misschien inzichten krijgt die je zelf nog niet had. Ze neemt de tijd voor je en denkt graag met je mee.

Christel

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer. 
Sinds 2016 blog ik over de meest uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld.
En sinds 2020 coach ik avontuurlijke vrouwen die vastzitten in een stramien van veel werken, weinig vrije tijd en gebonden zijn aan een locatie in het opzetten van een online business. Zodat zij overal ter wereld remote kunnen wonen en werken.

In mijn coachtrajecten de Freedom Mastery (groepsprogramma) en Unleash your Freedom (1:1 coaching) help ik mijn klanten van totale chaos en niet weten waar te beginnen naar rust, focus en structuur. Ik ben hun stok achter de deur en geef ze af en toe een liefdevolle duw in de rug. En dat doe ik vanaf verschillende plekken ter wereld. Bali, Mallorca, Valencia, Kaapstad… en ook gewoon Nederland!

Het is mijn missie om ambitieuze, avontuurlijke en reislustige vrouwen te helpen aan een remote lifestyle. Waarom? Zodat zij uit hun leven halen wat voor hen de bedoeling is en daardoor ultieme voldoening en geluk gaan ervaren. 

© 2016-2023 Kim Nijmeijer | Kim around the World | KvK 81120508 | BTW NL003534702B69 | Disclaimer & Privacy | Algemene voorwaardenCONTACT