Freedom coach


 

 

 

 

Freedom coach: van freedom within naar leven in vrijheid

Leven in vrijheid, het klinkt zo mooi. Maar wat houdt het in? Ongebonden de wereld over reizen? Genieten van een vrijgezellenbestaan? Je eigen onderneming runnen? Het zijn ongetwijfeld uitingen van vrijheid, maar vrij zijn heeft niet zozeer te maken met wat je doet of hebt, maar alles met hoe je je voelt. En hoe je je voelt wordt veelal bepaald door je gedachten. Your only limit is you. Zodra jij loskomt van je belemmerende gedachten, zelf aan het roer gaat staan en zelf bepaalt, dan ga je je vrij voelen.

En vrijheid is de basis. In een maatschappij die van alles van je verlangt ben je ervan overtuigd geraakt dat je van alles moet. En dat gevoel van moeten blokkeert je. Je ervaart dan bepaalde gevoelens die niet stroken met hoe het in je hoofd zou moeten zijn. De crux zit hem in het loslaten van het idee van hoe het zou moeten zijn en je over te geven aan hoe het daadwerkelijk is.

Maar hoe bereik je dat? Er is moed, lef én vertrouwen voor nodig om je inner guidance te volgen en te durven kiezen. Los te komen van al je ideeën over hoe je leven eruit zou moeten zien, los van schuldgevoel of schaamte, maar gewoon dóén. Omdat je dat wil, omdat je de beste versie van jezelf wilt zijn en zo de kwaliteit van je leven omhoog gaat and because you owe it to life.

Dat hoef je niet alleen te doen. Ik help en ondersteun je bij het proces om daar te komen.

 

 • Heb je het gevoel dat er meer is in je leven dan wat er tot nu toe uitkomt?
 • Zijn er dingen die je heel graag wil, maar weet je niet hoe je daar moet komen? Een wereldreis, een carrière-switch, een studie, een huis, een leuke partner?
 • Vraag je je weleens af: wat doe ik hier? Of: is dit het nou?
 • Heb je het gevoel dat er iets is dat je tegenhoudt, maar weet je niet precies wat? Of weet je wel wat (bijvoorbeeld de mening van anderen of het idee dat je niet goed genoeg bent) en wil je dat doorbreken?
 • Heb je het idee dat er iets niet klopt, maar weet je niet precies wat? Of zelfs dat er iets ontbreekt? Dat je wordt belemmerd?

Dan ben je waarschijnlijk je eigen saboteur. Maar geen zorgen: I am here to your rescue!

 

Coaching

Ik help en coach je met het vinden van je innerlijke vrijheid, zodat je kunt gaan léven in vrijheid. Want alleen vanuit vrijheid ontstaat flow, groei, waarde, belangrijkheid, grootsheid en geluk. Geen twijfels of onduidelijkheden meer, maar vertrouwen en clarity. Yes! Ik help je daarbij door o.a.:

 • Het trainen van je bewustzijn zodat je bewust kunt Zijn. Say what? Automatische piloot, zegt je dat iets? Naar boven lopen om iets op te halen, maar eenmaal daar aangekomen niet meer weten wat? De krant lezen en meteen al niet meer weten wát je leest? Surfen op het internet en steeds doorklikken op iets nieuws, waardoor je vergeet wat je wilde opzoeken? Steeds maar weer je telefoon pakken for no good reason? In een maatschappij waarin we ongeveer 24 uur aanstaan en we steeds worden afgeleid door allerlei ruis, is het heel gemakkelijk om je mee te laten slepen in alles wat er buiten je om gebeurt. Ik help je om weer te focussen, te voelen, te herinneren en weer bij je eigen kern te komen en ermee te verbinden. Met als gevolg: meer geluk, meer voldoening, meer genieten doordat je meer vrijheid ervaart;
 • Loskomen van geconditioneerde gedachten, overtuigingen en ideeën door ze te herkennen, erkennen en ze om te turnen in gedachten die jou dienen in plaats van belemmeren. Ben jij bijvoorbeeld vaak bezig met wat anderen van je vinden? Of zeg je vaak tegen jezelf dat dat wat je wilt/droomt toch niet gaat lukken? Dat het te hoog gegrepen is? Of de allermooiste: dat het niet realistisch is? Everything you can imagine is real, darling. Het zijn alleen jouw eigen belemmerende overtuigingen die je laten geloven dat dat niet zo is. Let’s work on that!
 • Leren luisteren naar je intuïtie en je inner guts. De eerste stap in het loskomen van die belemmerende overtuigingen is beseffen dat er onderscheid is tussen hoofd en hart. En het verschil tussen je hart en je hoofd zit hem in voelen en denken. Wanneer je iets voelt, gaat je verstand er in een nanoseconde overheen om het de kop in te drukken. En dat verstand, je hoofd, je mind is vervuild. Altijd. Het is geconditioneerd doordat het handelt vanuit hetgeen het al kent. Bovendien is je hoofd pragmatisch, wil het dingen begrijpen, kunnen plaatsen en structureren. Maar je hart werkt zo niet. Je hart is je gevoel, je hart is je guidance, je source. Dat is wie jij werkelijk bent. Herkennen wie wanneer aan het woord is, is superwaardevol voor het maken van keuzes en beslissingen en leidt bovendien tot dat wat we willen: een vrije geest;
 • Inzicht in energie en hoe belangrijk je intenties/energie achter je handelingen zijn. Wij zijn energie. Wij vibreren, wij zenden uit, wij ontvangen, wij hebben frequenties. Een relatie aangaan met iemand omdat je een relatie wilt (of zelfs omdat je denkt dat je niet alleen kunt zijn) of omdat je écht impressed bent door iemand? Een baan aannemen omdat er geld in het laatje moet komen of omdat je écht je levensdagen aan die functie wilt slijten? Op reis gaan omdat je weg wilt uit je huidige leven of omdat je écht de wereld wilt ontdekken? Voel je de verschillen? Vanuit welke intentie leef jij? Push of pull? En wist je dat je intenties zo ongeveer alles beïnvloeden? What you seed is what you get. Als je vanuit lage energie zaait, zul je lage dingen oogsten, maar als je vanuit een fijne, hoge, goede energie zaait, komen er de mooiste dingen uit.
 • Van binnen naar buiten leven. “Niets buiten jouzelf kan je geven wat je zoekt”. So true, maar ook zo vaag. Alles wat je ooit zoekt, hoopt te vinden, denkt te ontberen en vreest niet te hebben is een illusie van je mind. Alles wat je wilt, zoekt, wenst, droomt is allang aanwezig. Het zit namelijk allemaal in jou. Er zijn echter een heleboel dingen buiten jouzelf die jou belemmeren om daadwerkelijk te gaan voor waar jij van aan gaat. Je maakt keuzes op basis van wat ‘normaal’ is of van wat er van je verwacht wordt in plaats van waar je hart sneller van gaat kloppen, je bloed sneller van gaat stromen en je buik van gaat vlinderen. Je hart, dat is waar de magic ligt, want daar voel je wie je bent en dat zit binnenin jou. Ik help je om inzicht te krijgen, om je weer te verbinden met jezelf. Zeker in deze tijd hebben we dat zo hard nodig;
 • Leven in het nu. En aanwezig zijn. En dankbaar voor wat is. Betekent dat dan dat er geen toekomstplannen meer gemaakt mogen worden? Nee, natuurlijk niet. Doelen stellen en plannen maken zijn juist goed. Ze houden je scherp en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken. Maar de vraag is: waaróm wil je bereiken wat je wil bereiken? Een groter huis, meer geld, een grotere auto. Wensen naar meer in de toekomst komt voort uit ontevredenheid in het nu. Ik help je om uit te zoeken wat het is waardoor je (waarschijnlijk onbewust) zo ontevreden bent over je leven zoals het is en je op de vlucht slaat door steeds maar in gedachten in de toekomst te leven. Als ik maar eenmaal dit of dat heb, dán ga ik gelukkig zijn. Herkenbaar? O, come to me baby, ik ga je helpen met afpellen, zodat we inzicht krijgen in waarom jouw systeem zo functioneert. “If you’re not satisfied with what you already have, what makes you think you’d be happy with more?”
 • Je leren over te geven aan situaties zoals ze zich aandienen. “It may look as is if the situation is creating the suffering, but ultimately this is not so – your resistance is”. Hoe harder je je ergens tegen verzet, hoe zwaarder hetgeen waartegen je je verzet aanvoelt. Het Corona-virus? Sucks. In lockdown met heel het land? Sucks. Niet weten waar en wanneer het eindigt? Sucks even more. Maar hoe harder je het vindt sucken, hoe moeilijker je het jezelf maakt om ermee om te gaan. Je overgeven is key. Je gaat merken dat dingen dan gemakkelijker gaan flowen, dat er minder weerstand is, dat je meer met de stroom mee gaat zwemmen. En wist je trouwens dat de enige juiste richting voor jou met de stroom mee is? Zwem je er voor je gevoel weleens tegenin? Dat voel je niet voor niets. Het is dan tijd voor actie en ik help je daarbij;
 • Het omarmen van de Law of Attraction. De Wet van de Aantrekking zegt in feite dat alles wat van je uitgaat ook weer bij je terug komt. Of dat echt zo werkt? Ik ben ervan overtuigd van wel, maar dat valt of staat met de intentie en energie waarmee je iets wenst en je wens uitzet. Een mooi voorbeeld is geld. Als jij geld wenst omdat je het nu niet hebt, dan zet je de wens om geld uit vanuit een tekort. Vanuit een gebrek. Je zaait namelijk dat je het niet hebt en dus zul je oogsten dat je het niet hebt. Heel interessant en er valt veel te vertellen over de werking ervan. Samen kijken we hoe je de Law of Attraction in jouw voordeel kunt laten werken.

 

Over de Freedom Coach

Al mijn hele leven streef ik naar vrijheid. Om te leven volgens mijn eigen voorwaarden en mijn eigen innerlijke guidance. Van binnen naar buiten. Handelen naar hoe ik mij voel en niet naar wat er van buitenaf van mij wordt verwacht. Ik verloor mijn beide ouders op jonge leeftijd waardoor ik heel hard en intens voel dat er een einddatum aan deze journey op aarde is en die reis is voor iedereen uniek en anders.

Op m’n twintigste ging ik voor het eerst de wijde wereld in. Ik ging wonen, werken en studeren op Curaçao en kwam op m’n 26e pas terug in Nederland. Alles was anders en tegelijkertijd was er niets veranderd. Ik realiseerde me dat ik was veranderd. In 2018 zegde ik mijn baan op, verkocht m’n ouderlijk huis en ging voor onbepaalde tijd reizen. Inmiddels ben ik een echte nomad: zonder vaste woon- of verblijfplaats of vaste baan leef ik mijn vrije leven.

Dat gun ik jou ook, in de vorm zoals die voor jou bedoeld is. Want ik geloof dat als we de vrijheid in onszelf vinden, we kunnen floreren en de beste versie van onszelf worden. Uiteindelijk dragen we daarmee bij aan een mooiere wereld en helpen we de aarde te helen. En ik help je daarbij. Ik ben Kim, soloreiziger, schrijver/blogger en coach. Wil je meer weten? Ik sta voor je klaar. Stuur me je vraag of opmerking via onderstaand contactformulier en ik neem contact met je op.

Liefs Kim

Meer over mij

 

“Alles dat groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.”

 

CONTACT

  Je naam*

  Je e-mail*

  Onderwerp

  Bericht

   

  Alvast inspiratie en levenslessen? Lees dan: