Over Kim around the World

Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn huis en spullen en ging op wereldreis. In februari 2018 gooide ik na een zware periode het roer om en ging mijn droomleven leiden. Wat begon als een sabbatical is inmiddels mijn levensstijl geworden: leven in vrijheid. Fysieke vrijheid doordat ik locatie-ongebonden leef, maar vooral mentale vrijheid: vrijheid, rust, vrede en liefde voor mezelf. Mijn wereldreis werd niet alleen een reis om de wereld, maar ook een holistische reis in mezelf.

Op Kim around the World schrijf ik over alle prachtige landen en bestemmingen waar het leven mij bracht en nog steeds brengt en over wat al die reizen – en alle andere persoonlijke levenservaringen – met me deden en doen. Inspiratie over reisbestemmingen over ongeveer de hele wereld en persoonlijke verhalen van mij vind je allemaal op Kim around the World. Met soms een luchtige anekdote en dan weer zware kost wil ik je inspireren om ook voor vrijheid te kiezen en aan het roer van je eigen leven te gaan staan. Because the time is now! Stop waiting, start living!

 

Kim around the World

En ik ben Kim Nijmeijer, lifecoach, soloreiziger, digital nomad en de schrijver achter Kim around the World. Het doel van dit blog? Inspireren natuurlijk! Wanneer je een artikel van mij gelezen hebt, dan hoop ik dat er iets bij je aan is gegaan, dat het iets met je gedaan heeft. Reizen is een van de, zo niet de meest levensverrijkende ervaringen die je als mens kunt meemaken. Je leeft van dag tot dag, onzinnige dingen die normaal je leven beheersen bestaan niet en het is dan ook niet zo gek dat je tot de meest bijzondere inzichten komt als je (in je in je eentje) met een rugzak de wereld trotseert.

Ik zet je aan om ook voor vrijheid te kiezen, om je mooiste leven te leiden. Zoals dat bij jou past en voor jou bedoeld is. Ik begeleid je om uit te vinden wat je zielsmissie is, zodat jij zonder struggelingen en weerstand in je volle potentieel door je levensdagen kunt glijden. Smooth. Want alles wat je zoekt zit al in je en alles wat je wenst is er al. Je moet er alleen voor durven kiezen. Misschien betekent het om ook de stoute schoenen aan te trekken en op reis te gaan, maar misschien betekent het voor jou wel iets heel anders. Wat het ook is, ik help en begeleid je in je proces.

Weten hoe ik je als coach kan helpen en ondersteunen? Hier lees je mij over mij als Freedom Coach.

Meer weten over mij en mijn persoonlijke journey? Hier lees je mijn story.

 

CONTACT

Je naam*

Je e-mail*

Onderwerp

Bericht