Masterclass Master your Freedom

Op naar vrijheid!

 

Van leven vastzitten in de ratrace naar locatieonafhankelijk leven

Donderdag 16 februari 20:00 uur (replay beschikbaar)

 

“Ik wil meer vrijheid en kunnen reizen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.”

 

Klinkt herkenbaar? Alsof het over jou gaat? Mooi. Laat mij je helpen en inspireren. Donderdag 16 februari om 20:00 uur geef ik een masterclass waarin ik jou wegwijs maak in de wereld van locatieonafhankelijk leven. Oneindig op wereldreis en ondertussen werken aan je online business. Ik ga jou leren hoe je die stap kunt zetten!

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Herken je dit?

‘s Ochtends sta je na drie keer de wekker snoozen op en kijken een paar vermoeide ogen je aan in de spiegel. Weer een dag, denk je. Hetzelfde riedeltje als gisteren. En eergisteren. En vorig jaar.

✓ Je dagen vliegen voorbij en je hebt er totaal geen grip op. Je doet wat je moet doen en haalt er geen voldoening meer uit. Je weet alleen niet wat je dan wél wil. Laat staan hoe.

Je komt ‘s avonds vermoeid thuis. Er zou toch meer voor jou in het vat moeten zitten dan hoe je nu je dagen doorbrengt. Je voelt dat er iets moet veranderen, maar wat?

Je spaarzame vrije uren vul je in met leuke dingen: reizen, op ontdekkingstocht gaan, cultuursnuiven, mensen ontmoeten en creatief zijn. Dan voel je je pas tot leven komen.

✓ De baan die je hebt leek ooit het hoogst haalbare voor je. Met je diploma op zak lag de wereld aan je voeten. Maar naarmate je ouder wordt voel je dat helemáál niet meer zo. Je vraagt je af wat er mis met je is. Iedereen lijkt zo gelukkig. Met hun banen en dure hypotheken leggen ze zich steeds meer vast, terwijl jij juist steeds meer snakt naar vrijheid. Je snapt niets van die anderen en zij ook steeds minder van jou.

 

 

Hoe zou het zijn als…

Je niet meer elke dag van 9 tot 5 hoeft op te draven

Je niet meer vermoeid zou thuiskomen ‘s avonds omdat je weer een energieslurpende dag achter de rug hebt

Je je eigen tijd zou kunnen indelen. Regie over je leven!

Je overal ter wereld zou kunnen werken en dan ook nog werk zou kunnen doen wat helemaal bij jou past

Je reizen veel meer zou integreren in je leven. Je je leven zou kunnen leven waar je maar wilt

Je eigen online bedrijf zou runnen, zelfs aan de andere kant van de wereld. Het klinkt nu nog zo onwerkelijk en onhaalbaar en je weet niet waar je moet beginnen. Je wil dolgraag tips, inspiratie en hulp in het bouwen van je business, zodat je meer vrijheid hebt. 

It’s time to unleash your freedom!

 

 


NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPER POWER


 

Schrijf je hieronder in voor de GRATIS masterclass Master your Freedom

 

Op donderdag 16 februari ga ik om 20:00 uur live tijdens de Masterclass Master your Freedom. Er is volop ruimte voor interactie, je kunt vragen stellen, maar dat hoeft niet. Je ontvangt na afloop een opname van de masterclass om terug te kijken op een moment waarop het jou uitkomt. 

 


BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS


Eén keuze. Eén bold move. Eén beslissing. Meer is er niet nodig om je leven totaal anders vorm te geven. Of enkel een kleine verandering door te voeren. Wat jij wilt. Hoe jij het wilt. Het maken van die keuze is het moeilijkst, maar eenmaal genomen gaat er een wereld voor je open.

 

Wat houdt de masterclass Master your Freedom in?

Op 16 februari ga ik om 20:00 uur online en kun jij anoniem of met beeld aansluiten.

Ik vertel in de masterclass eerst over mijn eigen verhaal. Hoe ik mijn huis verkocht, mijn baan opzegde en op wereldreis ging en daarmee de basis legde voor mijn locatieonafhankelijke leven.

Hoe locatieonafhankelijk leven er uit ziet. Dat het veel meer is dan werken en dat het echt een levensstijl is.

Hoe belangrijk het is dat je je hart volgt. Dat een grote keuze vaak uiteindelijk veel minder groot is dan je vooraf dacht. 

Hoe ik jou als Freedom Coach kan helpen in het creëren van een vrijer en voller leven

 

Na de masterclass:

✓ Ben je geïnspireerd!

✓ Ben je aan het denken gezet over je leven en de impact ervan

Weet je in grote lijnen hoe je een locatieonafhankelijk leven creëert

 

 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Even voorstellen

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatieonafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.


 

What the FAQ!

 

Hoe kan ik meedoen aan de masterclass?

Schrijf je in via het formulier hieronder. Je bent dan direct ingeschreven. Je ontvangt vervolgens een mail met alle informatie over de masterclass en de link naar de online omgeving.

 

Voor wie is de masterclass?

De masterclass is geschikt voor jou als je voelt dat je uit de ratrace van de maatschappij wilt stappen, meer vrijheid wilt, meer wilt kunnen reizen en je eigen online bedrijf wilt oprichten (of dat misschien al hebt of daar al veel ideeën over hebt).

 

Wanneer vindt de masterclass plaats?

Op donderdagavond 16 februari om 20:00 uur.

 

Ik kan er niet bij zijn, wat nu?

De masterclass wordt opgenomen en na afloop ontvang je een replay in je mail, zodat je op een ander moment in alle rust kunt kijken. Schrijf je dus vooral gewoon in, ook als je niet kunt!

 

Is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Jazeker. De online omgeving van de masterclass heeft een chatfunctie en daarin kun je al je vragen kwijt.

 

Ik wil niet in beeld en wil graag anoniem blijven. Kan dat?

Ook dat kan. Je kunt volledig anoniem meedoen aan de masterclass. Zelfs ik hoef niet te weten wie je bent.

 

Wat kost de masterclass?

Niks! Voorlopig is de masterclass nog gratis te volgen. Het kost je alleen een uurtje van je tijd (en ik beloof dat het waardevol wordt)