Ben jij klaar voor een mega upgrade van jouw leven? Vrijheid, de wereld over reizen en je online business rocken?

 

Laat mij je helpen om een locatieonafhankelijk leven te creëren terwijl je je eigen online business rockt.

Download hieronder gratis mijn Freedom Guide met daarin vijf mindset geheimen om dit te realiseren.

 


Je hebt een grote droom, maar je weet niet hoe je die moet verwezenlijken

Je voelt dat er meer in het leven zou moeten zijn dan nu het geval is. Dat je tot veel meer in staat bent dan wat je tot nu hebt bereikt. Je wilt de wereld ontdekken, meer vrijheid in je leven en misschien wel je eigen business runnen, maar je vindt het doodeng om die stap te zetten. 

Je bent avontuurlijk ingesteld, houdt van reizen en bent overtuigd dat not even the sky the limit is. Jij bent zo iemand die denkt in mogelijkheden, die gelooft dat je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Je weet dat er mensen zijn met een vrij leven, die niet gebonden zijn aan een vaste plaats of aan een 9 tot 5 baan en dat wil jij ook. Dolgraag!

Maar op het moment ziet je leven er heel anders uit.

Je bent een beetje verzand geraakt in de waan van alle dag, doet wat je moet doen en steekt eigenlijk niet (meer) boven het maaiveld uit. Je spaart je vakantiedagen op om verre reizen te maken, maar eigenlijk geeft je dat niet de voldoening die je wenst. Je voelt je soms lusteloos, maar vooral onverzadigd en de sparkle die je ooit in jezelf voelde is ver te zoeken.

Je volgt allerlei inspirerende mensen op social media. Digital nomads die in een hangmat op Bali hun laptop openklappen, reizigers die op expeditie zijn in Patagonië en ondernemers die schaalbare online bedrijven uit de grond stampen. Jij wilt dat ook!

Af en toe volg je eens een webinar, lees je een blog van iemand die veel reist of download je een e-book van iemand die het gelukt is om vrij leven te creëren. Maar in plaats van dat je erdoor gemotiveerd raakt, raak je juist steeds verder verwijderd van het vuurtje in jezelf. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ondertussen overtuig je jezelf dat het jou nooit zal lukken om een locatie-onafhankelijk leven te creëren. Wat voor een ander zo gemakkelijk lijkt, is voor jou een utopie. Je twijfelt aan alles. Aan je kennis, je vakgebied, je vaardigheden. Je hebt geen idee waar je moet beginnen.


 

Herken jij je in het volgende?

Je bent ambitieus, maar ook avontuurlijk

Je houdt van nieuwe dingen en uitdagingen en bent ondernemend

Je hebt een heel leuk leven, maar je voelt dat er vast nog veel meer mogelijk is

Reizen zit in je dna en wil je het liefst veel meer integreren in je leven

Waar de meute rechts gaat, ga jij links. Omdat je nieuwsgierig bent en je niet zomaar laat leiden

Je weet dat je het anders wilt, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen

Je bent nu veel tijd kwijt met nadenken over wat je wilt

Je stelt je vaak voor hoe het zou zijn om meer regie en vrijheid over je leven te hebben en niet gebonden te zijn aan een plaats of verwachtingen van anderen.

 


BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS


 

Het is tijd om te vliegen!

Jij bent niet op deze wereld gekomen om elke dag van 9 tot 5 je tijd en energie aan een ander te geven. Jij bent hier niet gekomen om het systeem van de maatschappij te dienen. Jij bent hier op aarde gekomen om jouw eigen volste potentieel te leven en zo de wereld een beetje mooie te maken.

De tijd om te doen waar je hart sneller van gaat kloppen is NU. De wereld gaat momenteel door een enorme transitie en wordt opgeschud. Het is nu meer dan ooit de tijd om jouw unieke pad te kiezen, om jouw leven vorm te geven zoals dat voor jou bedoeld is. Een leven met meer vrijheid, meer zelfstandigheid en meer authenticiteit.

Een paar jaar geleden was ik waar jij nu staat. Ik wist dat ik het anders wilde, dat ik meer vrijheid wilde, maar had geen idee waar ik moest beginnen en hield het niet meer vol. Hoe lang hou jij dit nog vol op deze manier? Hoe acceptabel vind jij dit nog voor jezelf?

Welke prijs heb je al betaald? Hoe vaak sta je ‘s ochtends moe op, hoe vaak kom je futloos en onvoldaan thuis en hoeveel ongemakkelijke gesprekken met je familie of partner heb je al gehad?

Je hoeft het niet alleen te doen. Durf je het aan om écht in actie te komen om de impact te gaan maken die jij te maken hebt? Of blijf je nog lekker even aanrommelen?

Gun jezelf hulp om te komen waar je wilt komen. Je kunt het heus alleen, maar met een beetje ondersteuning ga je sneller de lucht in. Het is tijd om te vliegen. Ik ga je helpen!


 


DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE


 

Ik zegde mijn baan op en stapte op het vliegtuig naar Rio de Janeiro

 

Over mij

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed besefte ik niet alleen dat dit leven een deadline heeft, maar ook dat het te kort is om je levensdagen te slijten aan iets waar je geen energie van krijgt.

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om. Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

Mijn nieuwe locatie-onafhankelijke leven was geboren.

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen, ontmoette mensen van over de hele wereld en ervaarde de meest fantastische dingen.

Ik ben Kim Nijmeijer. Ik heb geen huis of vaste verblijfsplaats en heb een online business die ik overal ter wereld kan runnen. Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen.

En dat, lief mens, dat gun ik jou ook.

MIJN HELE VERHAAL LEES JE HIER

 


YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE


 

Hoe kun je met mij werken?

 

Freedom Boost | 1 op 1 coachingsgesprek

Maak een kickstart naar jouw vrije leven tijdens een videocall met mij.

Wil jij vrijer leven? Minder gebonden zijn? Je eigen tijd indelen en minder afhankelijk zijn? Tijdens de Freedom Boost van ongeveer een uur kijken we samen waar jij nu staat, wat jij wil en hoe je dat kunt realiseren. Ik luister naar je, leef me in en je krijgt minimaal twee concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt om jouw vrije leven te realiseren.

YES! Ik wil een Freedom Boost

 

 

 

Freedom Business Challenge

In vier dagen de fundering van je online business.

De wereld over reizen. Locatieonafhankelijk leven. En je eigen online business die dat mogelijk maakt. Een droom! Maar wél eentje die werkelijkheid kan worden.

Geen idee waar je moet beginnen? Hoe je een business start? Heb je ideeën, maar geen plan? Of weet je niet wat je überhaupt wil? Doe dan mee aan de Freedom Business Challenge!

In de challenge ga je aan de slag met jezelf. Wie ben je, wat wil je, wat kun je? Wat is je missie in dit leven? Wat heb je te bieden en aan wie? En hoe giet je dat in een product of dienst? Na vier dagen volle bak aan de slag in de Freedom Business Challenge, staat de fundering van jouw business als een huis.

JA! Ik wil mijn eigen online business en doe mee aan de challenge

 

 

 

Unleash your Freedom | Coaching programma

In een traject van twee maanden (acht weken) ga je in vier modules en met persoonlijke begeleiding van mij naar focus, rust en een helder stappenplan voor het bouwen van jouw business en daarmee meer vrijheid in je leven. Zodat je knallend aan 2022 begint!

 Twee maanden (acht weken) exclusieve, persoonlijke 1 op 1 freedom coaching

 Online omgeving: elke twee weken toegang tot een module over een nieuw onderwerp

✓ Vier 1 op 1 coachingsessies via Zoom

✓ Tussendoor app- en mailcontact voor reflectie en al je vragen

Alles over Unleash your Freedom

 

 


Dit zeggen anderen over mij:

Een ontzettend inspirerend en motiverend gesprek gehad met Kim. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ze straalt ook een kalmte uit waardoor je jezelf ook echt gehoord voelt. Ik heb praktische tips gekregen om mee aan de slag te gaan en voelde mijzelf direct gemotiveerd en minder onzeker om de stap te zetten voor mijzelf te beginnen!
Lieke

***

Lieve Kim, ik heb een enorm fijn gesprek met je gehad. Vanaf het eerste moment gaf je mij een vertrouwd gevoel en voelde het goed mijn verhaal met je te delen. Je eigen ervaring, je luisterend oor en je adviezen ervaar ik als zeer positief. Ik kan zeker verder hiermee, ik zal je blijven volgen en je benaderen als ik het nodig heb. Bedankt voor onze ontmoeting!
Linda

***

Inspirerend gesprek! Kim is heel relaxed en kan veel vertellen en tips geven. In mijn geval m.b.t. locatieonafhankelijk werken. Leuk als je eerst de challenge hebt gedaan, dan dit gesprek. Ze neemt er ook echt de tijd voor. Dank je Kim!
Reinanke

***

Heel fijn en leuk gesprek gehad met Kim, inspirerend en motiverend! Aanrader!
Marij

***

Ik volg Kim al een poosje op Instagram en lees altijd met veel interesse haar verhalen: herkenbaar, inspirerend en motiverend!! Het telefonische gesprek wat ik met haar had was vanuit Mallorca en vond ik heel fijn! Aanrader!
Martine

***

Kim is heel enthousiast en leeft zich zeer goed in. Het was een heel aangenaam gesprek en met haar ervaring heeft ze me een aantal concrete tips gegeven. Ze heeft me echt een boost gegeven om door te gaan.
Kamiel

***

Ik heb een fijn gesprek gehad met Kim, vol enthousiasme en vol passie over het reizen en over haar job. Dat werkt heel aanstekelijk!
Kristel

***

Inspirerend gesprek met Kim. Geeft me een boost om door te gaan maar ook om mezelf niet voorbij te hollen.
Ella

***

  

Op de blog: