Maak van reizen je levensstijl

Je hebt aan de buitenkant een mooi leven. Een baan, een huis, fijne familie en vrienden. Je bent heus dankbaar, maar… het wringt.

Dat stemmetje hoor je steeds vaker. Steeds weer.
Wat je dat onbestemde gevoel geeft.

Ook al lijkt je leven supermooi en doe je geweldige dingen (een reisje hier, een feestje daar), je voelt heel duidelijk dat het niet klopt.
Dit is niet wat voor jou de bedoeling is.

Je wilt niet zozeer meer, maar je wilt vooral ánders.

Reizen, onbeperkt. Vrijheid. Gaan en staan waar je wil. Regie over je leven. Niet meer voor een ander opdraven, maar zélf beslissen. Je eigen business. Remote werken. De wereld over reizen.

Dát is wat je wil!

Maar hóé dan? Het lijkt zo’n utopie. Hoe creëer je een locatieonafhankelijk leven? Waar begin je?

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt.

In de Freedom Challenge leer je niet alleen hoe je een remote business bouwt, maar voorál hoe je een business bouwt als verlengstuk van jouzelf. Van je missie. Van je purpose. Want als jij van jouw intrinsieke ‘why’ een verdienmodel maakt, ga je pas échte vrijheid voelen. Jouw online business gaat vervolgens jouw vrije leven ondersteunen.
Je krijgt drie dagen veel inspiratie, informatie en praktische opdrachten waarmee je meteen aan de slag kunt!

Dit ga je leren tijdens de Freedom Challenge

Het antwoord op de vraag ‘Wáár moet ik beginnen?’

Je ontdekt waarom en waardoor jij (nog) niet jouw mooiste, vrije leven hebt en vooral waarom je er niet voor durft te kiezen

Je ontdekt dat er veel meer manieren zijn om online geld te verdienen dan je nu vooraf denkt

Je gaat een deep dive in jezelf nemen om erachter te komen wat je hier op aarde komt doen (en dat is bést een uitdaging)

Je gaat een of meerdere online verdienmodellen creëren die ervoor gaan zorgen dat jij locatieonafhankelijk wordt

Je gaat die verdienmodellen uitwerken in een basis businessplan

En nog veel meer

In drie dagen tijd heb je praktische handvatten die je direct kunt inzetten op jouw weg naar locatieonafhankelijkheid

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer. 
Sinds 2020 coach ik avontuurlijke vrouwen die vastzitten in een stramien van veel werken, weinig vrije tijd en gebonden zijn aan een locatie in het opzetten van een online business. Zodat zij overal ter wereld remote kunnen wonen en werken.

In mijn coachtrajecten de Freedom Mastery en Unleash your Freedom help ik mijn klanten van totale chaos en niet weten waar te beginnen naar rust, focus en structuur. Ik ben hun stok achter de deur en geef ze af en toe een liefdevolle duw in de rug. En dat doe ik vanaf verschillende plekken ter wereld. Bali, Mallorca, Valencia, Kaapstad… en ook gewoon Nederland!

Het is mijn doel om zoveel mogelijk avontuurlijke en reislustige vrouwen te helpen aan een remote lifestyle. Waarom? Zodat zij uit hun leven halen wat voor hen de bedoeling is en daardoor ultieme voldoening en geluk gaan ervaren.