BOUW JE FREEDOM BUSINESS

E-COURSE

Bouw je eigen een online business waarmee jij een remote leven creëert

Wil je van reizen je levensstijl maken?

Niet meer vastzitten op een plek, niet meer voor een baas werken, maar in vrijheid overal ter wereld kunnen wonen en werken terwijl je je eigen online business rockt. 

✓ Uit de ratrace

✓ Meer reizen

✓ Je eigen business rocken

✓ Voldoening, geluk, autonomie en vooral: vrijheid!

Geen 197 euro
Slechts 147 euro (ex. BTW)

Van een saai, vast stramien naar de hele wereld over reizen

Herken je dit?

Je bent een echte reiziger. Onderdompelen in andere culturen, mensen leren kennen, nieuwe plekken ontdekken: je voelt je léven! Liefst breng je je leven door op verschillende plekken, maar hoe dan? Hoe zorg je dan voor werk en inkomen en hoe regel je dat dan allemaal? Je ziet door de bomen het bos niet meer; 

Dat onbestemde gevoel… Je bent avontuurlijk, maar ook ambitieus en hebt een goed stel hersens en die wil je graag gebruiken. Wanneer je reist voel je je alive, maar heb je het gevoel dat je je talenten verspilt. En als je in een baan zit, op een saai kantoor je dagen doorbrengt heb je het gevoel dat je je leven verspilt. Wat is wijsheid? Je wordt zo onrustig van dit gevecht in jezelf. Er zou toch meer mogelijk moeten zijn voor iemand zoals jij?

  Ergens diep van binnen weet je dat je iets GROOTS te  bieden hebt en dat er een groots leven op je wacht, waarin jij volop andere mensen helpt. Mensen komen vaak bij jou voor raad en advies en jij helpt ze. Je voelt aan alles dat je met die bijzondere gave van jou ‘iets mag doen’, maar wat dan en hoe dan? Het is tijd, dat weet je. Je past niet in het ‘oude’, maar het nieuwe is nog te onduidelijk voor je. 

Jij bent niet gemaakt voor het 9 tot 5 stramien en je past niet in het systeem. Je wil dolgraag een eigen business waarin alle facetten samenkomen: online werken, locatieonafhankelijk leven, mensen helpen, jouw creativiteit, alles. Maar HOE DAN?

 

Blijf je zo doorgaan?
Laat je je leven aan je voorbij glippen? Zodat je later terugkijkt op je leven en denkt: had ik maar…

Of kom je in actie en ga je het anders doen?
The time is now!

DIT LEVEN HEEFT EEN DEADLINE

Hoe zou het voor je zijn als:

Je ’s ochtends je gordijnen opent en uitkijkt over een helderblauwe zee aan een parelwit strand dat wordt versierd door je lievelingspalmbomen. Je opent je balkondeur en de zwoele ochtendwarmte overvalt je als een prettige, warme deken. Je rekt je uit en staart over zee en beseft hoe bevoorrecht je bent dat je al een paar weken op deze tropische droombestemming bent. Je voelt je vrij!

Je ondertussen op deze heerlijke plek je eigen business runt en ook nog succesvol. Je kunt je creativiteit kwijt in wat je doet, je hebt superleuke opdrachtgevers en je klanten resoneren helemaal met wie jij bent en waar jij voor staat. Je doet je werk online waardoor je het vanuit alle uithoeken van de wereld kunt uitvoeren. Soms vanuit je appartement en soms vanuit een coworking, maar altijd zoals dat voor jou het beste werkt

In je vrije uurtjes trek je erop uit om de prachtige omgeving te verkennen. Je hebt reizen volledig geïntegreerd in je leven en je hebt letterlijk the best of both worlds. Vroeger kon je hier alleen maar van dromen

Ook al werk je hard; je doet het nu op je eigen voorwaarden, waardoor werken nog nooit zo niet als werken voelde. Jouw business is jouw eigen creatie. Het geeft een bepaalde vervulling aan je leven, waardoor jijzelf een beter mens bent en daarmee bijdraagt aan de wereld

Je wordt benaderd door mensen die door jou en je keuzes geïnspireerd zijn. Die het knap vinden wat je doet en dat ook tegen je zeggen. Je voelt aan alles dat je het op het juiste pad bent, dat het helemaal klopt, en je kunt je niet meer voorstellen dat je ooit zo moeilijk dacht over het kiezen voor dit vrije leven.

E-course

 

BOUW JE
FREEDOM BUSINESS

DO IT YOURSELF

De cursus Bouw je Freedom Business is een exclusieve e-course waarin je zelfstandig de fundering bouwt van jouw eigen online business/verdienmodel zodat je locatieonafhankelijk kunt gaan leven.
Living the remote lifestyle!

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

Na de e-course:

✓ Heb je de fundering staan van jouw online business! Dat wat je wéét wat je te doen hebt, ga je eindelijk handen en voeten geven. Het is het begin van jouw grote transformatieproces. Op naar vrijheid!

✓ Kun je gaan en staan waar je wil en dus ook reizen waar en wanneer je dat wil. Jij staat zelf aan het roer van je online bedrijf wat je overal ter wereld runt

✓ Zijn jouw creativiteit en ondernemerschap die vroeger zo onderbelicht bleven nu de rode draad in je leven én je business

✓ Voel je je vrij! Energiek, licht en krachtig. Gelukkig! Sta je ’s ochtends op met het gevoel dat alles klopt. Je bent trots op jezelf

Welcome to the club!

De investering voor de e-course is
geen 197 euro, maar tijdelijk slechts

147 euro (ex BTW)

Dit is wat je krijgt in de cursus:

01 Jij en je zielsmissie

In de eerste module ga je op ontdekkingstocht in jezelf, je kernwaarden, je sterktes en je zwaktes. Maar ook je dromen en je wensen, waardoor je helderheid krijgt over jouw unieke missie in dit leven

02 Je mindset

Jij creëert je eigen realiteit en wanneer je anders gaat doen, gaat de wereld anders zijn. Mindset is key. We gaan onderzoeken waardoor jij je laat tegenhouden en waarom je (nog) niet voor jouw mooiste, vrije leven hebt gekozen en wat je nodig hebt om dat wél te doen!

03 Leren manifesteren

Wist je dat je heel veel invloed hebt op wat je manifesteert en wat je niet manifesteert? In module 3 gaan we lekker zweven met de Wet van de Aantrekking om dat vervolgens praktisch handen en voeten te geven

04 Jouw businessmodel

De wereld wacht op jou, jouw missie en jouw idee en we gaan samen jouw ideeën uitwerken tot een businessmodel. Zodat jouw business jouw mooiste leven gaat ondersteunen. Ook al je nu nog helemaal geen idee hebt!

 

05 Jouw ideale klant

Aan wie ga je jouw idee aanbieden? Wie zit er op jou te wachten? Wie heeft jou nodig? Wie is jouw doelgroep? Als je de hele wereld wil helpen, zal niemand zich écht geholpen voelen. In module 5 kies je je ideale klant

06 Je aanbod

Wat ga je je ideale klant vervolgens aanbieden? En hoe zorg je ervoor dat ze bij je gaan kopen? We gaan je productaanbod strategisch opzetten, zodat jouw doelgroep niet om jou heen kan

07 Doel – Plan – Actie

Hoe kom je met je klant in contact? Waar hangen ze uit? Hoe krijg je je product aan de vrouw of man? Hoe weten zij jou te vinden? En hoe maak je van je website een klantmagneet? Wat is je doel? En hoe bepaal je je acties daarop? In module 7 pakken we dit samen aan, maken we een plan en pakken we door!

08 Vrijheid!

In module 8 komen we echt in actie. There is no way back! Je gaat je doelgroep benaderen en met ze in gesprek. Om ze vervolgens je aanbod te doen. Je online business staat nu. En deze prachtige creatie van jou gaat jouw mooiste, vrije leven ondersteunen.

YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE

 

Ik zegde mijn baan op en stapte in het vliegtuig naar Rio de Janeiro

Als kind verloor ik mijn vader en toen in 2016 ook mijn moeder overleed kwam het keihard binnen: dit leven heeft een deadline en is een cadeautje. Ik wilde mijn dagen niet meer slijten aan dingen waar ik geen energie van kreeg. 

Twee jaar later, na een periode van diepe rouw gooide ik mijn roer om.
Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn (ouderlijk) huis en zat zes weken later in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Ik ging op wereldreis!

In twee jaar tijd reisde ik meer dan 150 duizend kilometer naar ruim dertig landen in vijf werelddelen. Ik wist meteen: er is geen weg meer terug. Mijn remote leven was geboren!

Ik ben Kim Nijmeijer. 
Sinds 2020 coach ik avontuurlijke vrouwen die vastzitten in een stramien van veel werken, weinig vrije tijd en gebonden zijn aan een locatie in het opzetten van een online business. Zodat zij overal ter wereld remote kunnen wonen en werken.

BIRDS BORN IN A CAGE THINK FLYING IS AN ILLNESS

What the F.A.Q!

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

Zodra je je aanmeldt kun je meteen starten.

Tot wanneer houd ik toegang tot de leeromgeving?

Onbeperkt.

Wat is de investering?

De investering is tijdelijk geen 197 euro, maar slechts 147 euro ex BTW. 

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dat gaat helaas niet. 

Ik vind de investering hoog. Het is te prijzig voor mij.

Wanneer je verandering wil, zul je moeten investeren. Of dat nou in geld, tijd of energie is.

Dit is een investering in jezelf.

Als je blijft doen wat je tot nu deed, zal er niets veranderen. Wat gebeurt er als je het niet doet? Dan blijf je in je huidige situatie. Wat gaat je dat kosten? Focus je op wat het je gaat opleveren en niet op wat het je kost. 

Zit er ook coaching bij de e-course?
Nee. Er zit geen coaching bij de e-course.

Wil je door mij gecoacht worden? Dat kan! 

In het exclusieve 1 op 1 traject Unleash your Freedom ben ik minimaal vier maanden jouw coach in het creëren én verkopen van jouw online programma, zodat jij locatieonafhankelijk wordt. Building your remote lifestyle together!

Andere vragen of wil je weten of de e-course iets voor je is?
Wil je eerst even met mij sparren om te weten of de e-course bij jou past? Mail me dan even op kim@kimaroundtheworld.nl.
niet goed geld terug