Bijzonder overnachten op Mallorca: 10x mooie en unieke hotels

Bijzonder overnachten op Mallorca: 10x mooie en unieke hotels

Dat het op Mallorca barst van mooie hotels zal niemand verbazen. Het eiland is nogal populair onder vakantiegangers en dan vooral in de zomer.  Alle touroperators, reisbureaus en airlines hebben Mallorca op het menu staan en dat heeft dan als gevolg dat vooral de...
Blogtip: gemakkelijk geld verdienen op je blog met LinkPizza

Blogtip: gemakkelijk geld verdienen op je blog met LinkPizza

Geld verdienen met LinkPizza, say what? Voordat ik in de wondere wereld van bloggen en online ondernemen stapte, wist ik niet van het bestaan van LinkPizza. Mijn blog bestond al een paar jaar voordat ik me ging verdiepen in geld verdienen met bloggen. En wanneer je...
Get inspired! 20x mooie en unieke natuurhuisjes in Nederland

Get inspired! 20x mooie en unieke natuurhuisjes in Nederland

Op vakantie in eigen land is populairder dan ooit. Soms lijkt de ene regio meer in trek dan de andere, maar feit is dat er bijzonder veel moois te vinden is in ons eigen kikkerlandje. Of je nou een nachtje of weekend weg wilt of je hele vakantie in Nederland wilt...
Een yurt, boet of botter: 10x uniek overnachten op heerlijk Texel

Een yurt, boet of botter: 10x uniek overnachten op heerlijk Texel

Ik was er pas twee keer, op Texel. De tweede keer was halverwege 2020. Ik huurde een elektrische fiets en crosste vanuit mijn standplaatsje de Waal in mijn eentje door weer en wind (en zon!) het hele eiland over. Van oost naar west en van noord naar zuid, ik ontdekte...
Lief dagboek: Bij de loodgieter lekt de kraan ook

Lief dagboek: Bij de loodgieter lekt de kraan ook

Een van de redenen waarom ik graag schrijf, is omdat het me helpt om dingen te verwerken. Alle blogs en artikelen over mooie bestemmingen en praktische reistips ten spijt, het liefst schrijf ik eigenlijk gewoon over mezelf. En over mijn leven. En voorál wanneer dat...
21x mooiste plekken in Europa voor je vakantie in 2021

21x mooiste plekken in Europa voor je vakantie in 2021

De mooiste bestemmingen Europa: Voor wie denkt dat je alleen bijzondere plekken in heel verre oorden kunt vinden, think again. Want je hoeft niet naar de andere kant van de wereld om mooie stranden, helderblauw water, rijke culturen of overheerlijk eten te vinden. Dat...