Welkom bij Kim Around the World!

Van Zuid-Amerika naar Azië, maar vooral ook veel Europa. Hier op mijn reisblog vind je allerlei reisverhalen, reistips en anekdotes over de meest uiteenlopende bestemmingen. Welkom!

Fotocollage

Op kimaroundtheworld.nl schrijf ik over allerlei leuke, interessante en boeiende plaatsen en wereldse plekken. Mijn doel is om mensen te inspireren, op ideeën te brengen of te laten dromen over paradijselijke oorden in de hoop ooit een mooie (verre) reis te mogen of kunnen maken. Alle verhalen zijn van mijzelf. Op alle plaatsen waar ik over schrijf ben ik zelf geweest. De verhalen komen uit mijzelf. Dat maakt het persoonlijk en echt. En ik hoop dat jullie, mijn lezers, dat voelen en gaan waarderen.

 

Alle verhalen zijn van mijzelf. Op alle plaatsen waar ik over schrijf ben ik zelf geweest. De verhalen komen uit mijzelf. Dat maakt het persoonlijk en echt.

 

Opbouw blog

Hoe de site is opgebouwd? Heel simpel. Bij het kopje Bestemmingen vind je alle plekken en plaatsen die ik tot nu toe heb bezocht, onderverdeeld per werelddeel. Deze rij wordt ongetwijfeld de komende tijd aangevuld, terwijl nu nog lang niet alle bestemmingen al eigen blogposts hebben. Ook dat komt, want ik zit boordevol ideeën. Daarnaast vind je mijn Specials. Een pagina waarin speciale thema’s worden uitgelicht. I love Holland gaat over de leukste plekken in ons kikkerlandje en Thuis in Twente gaat als vanzelfsprekend over het mooie Twente. Hoezo thuis? Omdat ik er woon natuurlijk!

Verder maakt ik al vele citytrips en een enkele roadtrip. Deze thema’s heb ik ook gebombardeerd tot Special. En wil je weten hoe ik routes uitstippel voor een verre rondreis? Dan moet je bij Route en Planning zijn. Bij Reistips vind je, hoe kan het ook anders, reistips. Praktische welteverstaan. Zo heeft mijn blog de afgelopen weken een aardig gezicht gekregen. En nu is het taak om het ook inhoud te geven. Ik heb er zoveel zin in. Jullie hopelijk ook!

 

Vijf posts

De eerste vijf blogposts staan online! Ik wens jullie, mijn lezers, ontzettend veel inspiratie toe. Zet kimaroundtheworld.nl in je favorieten, volg mijn Facebook-pagina en kom gezellig vaak buurten. Zo reizen we samen de wereld rond!

Liefs,

Kim

PS: Heb je aanvullingen, opmerkingen of suggesties? Over de layout, een bestemming of een artikel? Of misschien wil je wel met me samenwerken? Laat het me gerust weten. Graag zelfs! Neem contact met me op of laat een reactie achter.

LAAT JE REACTIE ACHTER

DIT VIND JE VAST OOK LEUK OM TE LEZEN…